С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 113
  • 674
  •   1
Отговори
# 585
Равена, твърдо не ми е този на мен. При такъв натиск и дай, дай, дай, даже бих го разкарала. Припряност, вземане на нещата в "негови ръце", уа кой какво да прави, облича, вече всичко е наредил. Не бих се набила никога у тях за първа среща. Звучи ми и се държи като някакъв похотлив чичак.
Ами той си е такъв, макар че е по-млад е на 40.
И да, действа много нетипично за тукашните мъже. Те се усукват, умилкват и до след 2 седмици не са успели да ти кажат, какво искат. Ама аз съм си написала, че съм родена в Източна Европа, така че той може би затова така подхожда, освен ако не е луд, че на мен все луди ми се лепят. Joy

# 586
Равена само са не те нареже с бензинова резачка, иначе луд, луд, колко да е луд. Аз искам да ми покажете един нормален, то ако е нормален, няма да може до се живее с него.
Моите приятелки момите и те това викат: само луди ги намираме.

# 587
Без да анализирам и критикувам - жена на 50, от отворен брак излязла хем и трудно преценява с кого, къде и кога да влезе в интимност - също би могло да е сигнал.
Регистрирайки се в сайт за запознанства, все пак не очакваме да завалят културно-масовици, макар че има немалко двойки и по този модел създадени.
Ама то отвореността в Канада се изразява в друго. Искаш да правиш секс навън. Отиваш на специален сайт и
си харесваш двойка, после си разменяте партньорите и готово! Всъщност като се замисля, никога не съм ходила на слепи срещи без моя бивш мъж. Е, все пак няма да те хванат и накълцат пред него, де!

# 588
  • София
Ravenna, а канадец ли е кандидат-еб***т?
Да не смята, че източноевропейките само гледаме кой западняк да вържем?

# 589
Ravenna, а канадец ли е кандидат-еб***т?
Да не смята, че източноевропейките само гледаме кой западняк да вържем?
Канадец е, ама от полски произход. Това го изяснихме още в началото, защото той с това почна: "И двамата сме от Източна Европа, дай да се мачнем!"
И на такова веднага въпросът, който следва от моя страна е: "Руснак ли си?"...
Имам вътрешна непоносимост към руснаци и няма да се получи, дори и манекен от модно списание да е.
То и аз съм такава източно-европейска канадка.

# 590
Тази отвореност я има и у нас, Ravenna, благодаря за пояснението, но мнението ми е все същото.
На, гледай още една полза от мъжа в отворени отношение - сигурност 🤣

# 591
    Куко, то аз 15 години го играх прислужница, ама тая година резко смених курса. Край или поне намалих слугинажа.
    По темата с килата: дебел мъж може, дебела жена -не. Жените трябва да изглеждаме добре 24/7.

Равена, ама ли няма ли някаква романтика при вас. Нещо от сорта: косата, кожата ти е прекрасна или направо -абе я дай да се мачнеме. Аз за това си живея в бг, защото съм любителка на драмата, ни моа така да се мачвам, все едно тест попълвам.
    Ама щом пък ти говори толкова Просто, може и да не е психопат. Те май са по-интелигентни. После трябва да решат как да скрият трупа и следите.
    Мачвай се с тоя, после да ни разкажеш.   

# 592
Aaa не! Той направи сума ти комплименти. Очите ми били супер интересни. Другото също ми било секси. И това го било вдъхновявало какво бельо да ми купувал като бъдещ подарък, щото обичал да прави подаръци.Той също обичал да танцува: салса и някаква полска глупост, не и запомних името. Бил скиор като мен и му трябвала компания да пътува като вдигнели карантината.

# 593
    След последните обяснения, не е толкова зле, само че не веднага у тях и задължително с презерватив да не те мисля.

# 594
Колкото до "моят" човек, ще поживеем и видим, що за птица е? На профила си беше писал, че е 39 годишен, ама той побърза да ми се обясни, че миналата неделя му бил рождения ден и чукнал 40-стака. Значи е отвсякъде скорпион. Те такова ''дживотно'' не бях срещала! Аз съм зодия лъв (иска ли питане?) , та не знам, как така ще се спогодим, някой да решава вместо мен? Ама и той не се отказва, не може да му се отрече! Joy

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 17:17 от bubanka

# 595
А, Скорпион... ясно, ясно. Вероятно си е ок човекът. Просто мъжете Скорпиони са такива според астрологията - страстни, решителни и т. н.

# 596
  • София
Ооо, Скорпион = секс на първа среща.

# 597

То няма лошо,ама фи- то не беше ли по важно от зодията.Съгласна съм,че темперамента е вроден и диктуван от зодията, ама нещо за физическа несъвместимост няма ли да кажете..
Иначе, да скорпионите са велики любовчии.Както и лъвовете.

# 598
Някои мъже, даже повечето, обичат да им пишеш и звъниш постоянно, защото им галиш егото. Според мен една жена никога не бива да се унижава по този начин,не казвам никога да не го търсиш, а да не досаждаш, ако той не откликва. А относно секса на първа среща, аз го правя постоянно, ине виждам мъжете да губят интерес. 😂

# 599

То няма лошо,ама фи- то не беше ли по важно от зодията.Съгласна съм,че темперамента е вроден и диктуван от зодията, ама нещо за физическа несъвместимост няма ли да кажете..
Иначе, да скорпионите са велики любовчии.Както и лъвовете.
  Ами остава да стискаме палци и фи-то да му е точно и да ми пожелаете успех! Това по Интернет няма, как да го разбера. Sunglasses Аз съм много скептична за трайни връзки с толкова млади, ама той си е написал, че не ще деца, та знае ли човек?!

Общи условия

Активация на акаунт