С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 148
  • 674
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Рози, има хора, които са безхарактерни. На тях им казваме - накъдето духне вятъра.
Тия са най- яките шарани.

# 91
  • Агент под прикритие
Феникс,с първата част от поста ти съм съгласна..
Но ми е странно как една книга би променила човек,който е изграден характер.
Вярно,че не съм чела такъв тип книги досега.
Казват му "четене с разбиране". Не се отдава на всеки... Simple Smile

# 92
Така или иначе,може би са полезни за хора,които първо са се самоанализирали.
Които влизат във връзки,но бързо се провалят..И да успеят да си извадят някакви изводи.
Но темата е да привлечеш и задържиш внимание..
Мисълта "да задържа" ми звучи много натоварваща.Мисля,че точно там човек трябва да е естествен и себе си за да няма разочарования после.

# 93
За себе си мога да кажа, че непрекъснато се променям и нагаждам спрямо средата. Въпреки, че за 40 години на тоя свят трябва вече да съм с изграден характер, но е факт, че всеки ден и с всеки човек, с когото ме среща животът се променям.
По темата: Как да поддържаме траен интерес на мъжете, мога да кажа, че ако за един мъж си това, което иска, няма какво да правиш за да му поддържаш траен интерес. Единственото правилно в случая е, когато съответния мъж загуби интерес, да го преживееш лесно и да не страдаш. Как да се променим така че хората да ни харесват и аз не знам. Аз лично, понеже имам много малко свободно време, ценя всичките си приятели и времето прекарано с тях, тоест не е нужно да си специален, мен просто ме радва животът. Имам предвид тази част от живота, в който нещата не трябва да стават по задължение де.

# 94
  • Пловдив
 Досега не съм чувал жена да бъде отблъсната на мъж, ако тя е 100% открита и действията ѝ отговарят на логиката. Има ли ги тези неща като основа в отношенията ви, другото се изгражда с течение на времето.

# 95
Досега не съм чувал жена да бъде отблъсната на мъж, ако тя е 100% открита и действията ѝ отговарят на логиката. Има ли ги тези неща като основа в отношенията ви, другото се изгражда с течение на времето.

100% открита = гаранция за много проблеми! Гледай какво става като стигнем до частта да казваш какво те дразни или не ти харесва в действията на другия Simple Smile
Логика - ама чия? Моята е аналитична и страхотна, ама неговата дали ще е същата!? Wink

# 96
  • Агент под прикритие
Gunhilda, това си е точно така, няма спор, но погледни от добрата страна: с такива хора много по-бързо ще разберете, че не сте един за друг и няма да си губите времето взаимно. Simple Smile

# 97
В дългосрочна перспектива, ако не си 100 % искрен, накрая ще си неудовлетворен, нещастен и тн.
Кому е нужно това и защо да си губя времето??
Който ме обича истински, ще ме приема и обича точно такава, каквато съм.

# 98
Дали една жена ще бъде открита и искрена с даден мъж, зависи от нейните намерения за връзката си с него и целта, която преследва.
Ако една жена прецени някой мъж като 'билет към Рая', мъж с когото обаче са абсолютно различни и несъвместими, мъж към когото няма каквито и да е чувства на любов или уважение, тя ще бъде всичко друго, но не и себе си.
Поне в началото. 😀
После идва ред на изненадите... и неприятните последствия. 🤥
🤠

# 99
Според мен няма 100% искрени хора - къде отиде прословутото форумно “напасване” = чиста проба компромис = трябва да помисля дали мога да приема и да си премълча сега за това примерно. И не става дума за игри и билети, а просто за човешки отношения, щото може и аз да се считам за билет за Рая за някого, ама няма нужда той да го знае още в самото начало.

И друго - оставам с впечатление, че всеки тук има множество опции за сериозна връзка и някакси се счита за сигурно, че ще си намери перфектния обект за “100%-вата 24-каратова искреност”. Наистина?
Не ме разбирайте погрешно - аз съм “ЗА” искреността, но тя не се харесва. Е, поне бях искрена за това Wink

# 100
Един по-прозорлив човек не може да си позволи лукса да е искрен, защото ще си изгуби всичките приятели и близки BlushBlushBlush

# 101
  • Агент под прикритие
Искреността е много абстрактно понятие. Примерно, тук, във форума, изказването на лично мнение по дадена тема е повод някой да се познае и да го приеме като лична нападка.
Искреността аз я виждаш като не чак такъв проблем. Няма лошо двама да не са на едно мнение за едно нещо, стига всеки от тях да направи отстъпка, та да се стигне до взаимноизгодно решение. Само дето е значително по-лесно всеки да се дърпа като магаре на лед....

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 11:20 от Phoenix Wright

# 102
Един по-прозорлив човек не може да си позволи лукса да е искрен, защото ще си изгуби всичките приятели и близки BlushBlushBlush

Ми не, много е просто - сменяш “приятелите” и средата ако трябва. А с родата си просто по-обран и толерантен, което не значи мълчание..)
Да си искрен не означава да нстрспваш мнението си, а когато ти го поискат - да си честен.
На мен ми е в пъти по-лесно, приятно и съхраняващо да съм честна, а ММ също много държи на това и непрекъснато ме кара да си казвам всичко, което ми тежи. Именно, защото все още се напасваме и е много важно всеки да знае кога и как настъпва другия, особено несъзнателно.

# 103
Според мен няма 100% искрени хора - къде отиде прословутото форумно “напасване” = чиста проба компромис = трябва да помисля дали мога да приема и да си премълча сега за това примерно. И не става дума за игри и билети, а просто за човешки отношения, щото може и аз да се считам за билет за Рая за някого, ама няма нужда той да го знае още в самото начало.

И друго - оставам с впечатление, че всеки тук има множество опции за сериозна връзка и някакси се счита за сигурно, че ще си намери перфектния обект за “100%-вата 24-каратова искреност”. Наистина?
Не ме разбирайте погрешно - аз съм “ЗА” искреността, но тя не се харесва. Е, поне бях искрена за това Wink
Ами за мен искреността във връзките и взаимоотношенията между мъж и жена - нали все пак за това е темата - означава да сме себе си. Без преструване, фалш и влизане в роли. Без да се представяме за някои, които не сме. Без да се правим на бели и добри, чистосърдечни, невинни,  позитивни и благородни или ангели небесни, а всъщност да сме кисели, черногледи и злонамерени лелки, с егоистични претенции че сме центъра и господарки на вселената...
😆

# 104
  • Пловдив

100% открита = гаранция за много проблеми! Гледай какво става като стигнем до частта да казваш какво те дразни или не ти харесва в действията на другия Simple Smile
Логика - ама чия? Моята е аналитична и страхотна, ама неговата дали ще е същата!? Wink
Бидейки искрен(а) с останалите, и особено с по-близките, ти позволява да имаш истински хора, които са наясно с теб и те ценят именно заради това, което представляваш като човек. Още по-хубавото в това е, че при едни открити отношение ти също ще имаш около себе си подобни искрени хора. Ама... много хора ги тресе пуст страх, че ще загубят бройката пред качеството в своето обкръжение...

По-скоро този лукс не може да си го позволи един страхлив човек. Неискреността е израз именно на страх у този, комуто тя е присъща. Страх да не загуби едно или друго, ако е открит и назовава нещата с истинските им имена.

Много хора недолюбват искреността у някого, защото живеят със съзнанието, че им е по-галещо за душата да живеят в един надут розов балон, изпълнен с красиви и удобни за чуване лъжи, отколкото да се изправят лице в лице с истината.

Не зная и защо горе някои сравняваха искреността с липсата на такт. Това са две различни неща. Нито да си искрен е равно на това да си груб, нито да си неискрен е равно на това да си любезен. Разни подлизурковци и интриганти привидно може и да са любезни, но това далеч не е уважително отношение, а напротив - една маска, сложена на лицето на силно неуважителен човек, преследващ цели, за които се страхува да е открит, тъй като му липсва увереността, че притежава способностите да успее по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт