С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 128
  • 674
  •   1
Отговори
# 135
Simple Smile  Грешката казваш все е чужда..
Ако жената не е искрена-жените са подли
Ако мъжа не е искрен-тя е с грешен инстинкт

# 136
  • Пловдив
Скрит текст:
Всеки отговаря за собствените си действия. Понякога грешката е в нас, понякога е в човека до над, понякога е и у двамата.

# 137

Рози, просто улучи десятката! Simple Smile

# 138
  • Агент под прикритие
Както съм казвал неведнъж, отношението на човек към тези от срещуположния пол зависи в голяма степен от срещуположния пол, намиращ се в неговия социален кръг. В какъвто кръг си избрал да стоиш (и това, удебеленото, е ключово, защото ТИ си избираш кръга, а не той теб, поне така правят повечето хора, които не са с овче мислене), такива хора ще срещаш. Обикновено обаче когато им кажеш на такива да си оправят социалния кръг, вместо да направят нещо по въпроса, скачат на хората, които им казват къде грешат, защото така е значително по-лесно.

Това
Simple Smile  Грешката казваш все е чужда..
НИКОЙ не го е твърдял!

# 139
Темата е "С какво отблъскваме мъжете в началото...."...
Оказва се, за доста мъже" модерна и независима жена "е равно на" откачалка, генератор на проблеми ". Simple Smile  Та, да се знае... Simple Smile

# 140
  • Агент под прикритие
Оказва се, за доста мъже" модерна и независима жена "е равно на" откачалка, генератор на проблеми ". Simple Smile  Та, да се знае... Simple Smile
Има и такива, но не е задължително едното да води до другото. И vice versa.
Малко генерално си го написала. Simple Smile

# 141
Е, не е генерално... Simple Smile доста "мъже не означава" всички ". Но факт :" Аз съм независима жена! "често е синоним на" Няма ТИ да ми казваш...! "....

# 142
Оказва се, за доста мъже" модерна и независима жена "е равно на" откачалка, генератор на проблеми ". Simple Smile  Та, да се знае... Simple Smile

От друга страна много свадливи скандалджийки се самоописват като като независими и силни жени. Та ако един мъж е виждал такава и му е казано, че това е силна и независима жена, той развива фобия към силни и независими жени Smiley

# 143
  • Агент под прикритие
Не знам защо е масово схващане в този форум (и не само тук), че мъжете поначало ги е страх от "силни жени". А истината всъщност е далеч по - проста: не ги е страх, просто не ги харесват. Като всяко неестествено нещо в природата.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 15:14 от Phoenix Wright

# 144
  • Пловдив
Много от жените, тупащи се в гърдите колко "силни са", бъркат понятията. Това, че една жена работи (както го правят почти всички мъже), самоиздържа се (както го правят почти всички мъже), плаща сметки сама (както го прави почти всеки мъж) и разни други неща (които са правени от почти всеки мъж), не означава, е "силна"! Означава, че просто не е от жените, лежащи на чужд гръб.

Истински силни са тези жени (и мъже), които - благодарение на своята воля - имат силите да се справят с трудни предизвикателства; като например това, да си сам родител на дете и да се грижиш за него без чужда помощ. За мен, една майка с дете, бореща се в живота, е много по-силна от една върла кариеристка, наричаща себе си "силна" и която се хвали как си плаща сама сметките. Същото важи и за хората, грижещи се за болен родител или ако самите те имат здравословен проблем и влагат воля в това да продължат напред.

# 145
Аз пък не смятам, че жените трябва да са силни. Трябва да си имат мъж и да си поделят трудностите в живота. /b]

# 146
  • Пловдив
 Никой не е "силен" по желание. В живота има обстоятелства, които ни принуждават или да се борим, или да се предадем. Силата се познава в трудни моменти. Затова и се нарича "сила". Когато всичко ти е цветя и пойни птички, няма какво да събужда у теб волята да си силен.

# 147
  • волно калдъръмче

... или се страхува да не я ядосва, защото тя вечерта или цели дни наред може и да не му пуска.
Това ли било основното притеснение Joy

# 148
  • Пловдив
Скрит текст:

... или се страхува да не я ядосва, защото тя вечерта или цели дни наред може и да не му пуска.
Това ли било основното притеснение Joy
Сигурно едни 80% от жените ще бъдат зарязани, ако "врътнат кранчето" за мъжа до себе си за един малко по-дълъг период. Или ще има намесена и любовница. Пък нека някои се заблуждават, че мъжът ги е харесал и е поискал брак с тях, защото ги цени като личности (което също е важно, но без другото вече писах в предното изречение какво ще се случи). Зависи коя жена какъв мъж е избрала да има до себе си.

# 149
Досега не съм чувал за мъж, който да иска да се обвързва или жени за жена, която не му пуска.

Не знам и мъж, който да се жени за коя да е, само защото му пуска. Ако оставим настрана любовта, в гоненето на жени мъжете се водят от нагона и егото. Нагонът иска нещо за секс, а егото иска това нещо да е с възможно най-висок рейтинг, че да се пъчи и хвали. И от там нататък се обвързва с най-високорейтинговото, за което му се отвори парашутът. Понякога, ако не им се отваря парашутът, мъжете са склонни заради нагона да правят секс и с жени под нивото им (дали само според тях или наистина не е важно) , но тогава хич не напират да се показват с тези жени, камо ли да се обвързват.

Общи условия

Активация на акаунт