С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 037
  • 674
  •   1
Отговори
# 390
Жребчо, пак грешиш..)
Първия ми мъж беше далеч от имането, но пък беше от първите, излезли на “частно”. Доста мизерно живеехме в началото.
И сегашният ми мъж в момента е на “нула”, но това не значи, че не вярвам в него, че няма да си стъпи на краката. И не, няма и той имоти лични..))

# 391
  • Агент под прикритие
FF, явно в момента се говори за "може да вади", но всъщност трябва да се подразбира "колко може да вади".
Щото едни се задоволяват с малко, други с много. На едни не им стига за хляб, на други за Ферари. Но назад в стандарта никой не гледа, дори и на даден етап от живота си да е бил на по-ниско ниво. Т.нар. "срамни години" за някои... Оттам идва и приказката, че "сития на гладния не вярва". Simple Smile
А дали ситият е сит и гладния - гладен... Това е нещо доста абстрактно.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 11:18 от Phoenix Wright

# 392
Никога няма да разбера как може зрял човек да чака на друг да му осигури покрив над главата, пари или други материални неща.

# 393
  • София
Има страшни паразити. Умерени, удобни, кротки. Докато зацепиш, че го влачиш на гръб и той живота минал.

# 394
  • Агент под прикритие
Лори, може. Що пък не....
Има хора всякакви, има ниши всякакви. Себеподобните се намират, що пък не и склонните към подобен вид симбиоза?

# 395
  • Пловдив
Жребчо, пак грешиш..)
Първия ми мъж беше далеч от имането, но пък беше от първите, излезли на “частно”. Доста мизерно живеехме в началото.
И сегашният ми мъж в момента е на “нула”, но това не значи, че не вярвам в него, че няма да си стъпи на краката. И не, няма и той имоти лични..))
Както писах и на предходната страница, важно е какво е нечие разбиране за "малко" или "нищо". За едни 2-3 бона месечен доход са "нищо", други пък успяват някак да живеят сносно и с пъти по-малко пари. Да не говорим, че огромна част от работещите в България живеят с по-малко от 600-800 лева месечно чисто. Бях давал и пример в една съседна тема за един пич с месечен доход 10 бона и все не му стигат. Просто харчи през пръсти.
 В началото на 90-те години над 7 милиона в България живееха мизерно, така че тогава вие просто сте били част от масата и твоят избор на мъж са го имали още много други жени. Не зная това какво общо има с настоящия ти избор на мъж. За да видиш в него способност да вади много пари, значи е показал нагледно, че ги вади. Не допускам за теб, че сляпо вярваш на думи и обещания за чужди професионални способности на теория. Зряла жена си, така че е логично да вярваш какво виждаш постигнато на практика. Simple Smile В нагледните постижения на мъжа няма нищо лошо, стига да си го кажеш открито, а не да се стига от отричане, че не играели роля при избора на мъж.

# 396
Жребът пак е по тънката лайсна. Е, как да те вземе уважително приятелката ти като си чакал тя да вземе заем от техните, защото доводът ти е "те имат, по-богати са". Дори и в затруднение един мъж не чака на жена си. Може да няма в момента, да не намери, на всеки се случва да изпадне в трудно положение, но разликата е, че той няма да чака на жена си, а ще потърси, инициира намиране на пари, пък ако не успее, чак тогава ще приеме женската помощ. Няма да каже на момента "ок, те вашите имат, вземи от тях, ще ги върнем". Затова и ще попадаш на кукавици, защото тънките сметки винаги излизат криви.

# 397
  • Пловдив
Никога няма да разбера как може зрял човек да чака на друг да му осигури покрив над главата, пари или други материални неща.
Да, но има доста хора, които чакат именно това. Simple Smile

# 398
  • Агент под прикритие
Базила, когато човек вярва на това, което се случва пред очите му и гледа дали приказките на човек отговарят на действията му, няма как да се случи да попадне на мунчо/муна. Всички подобни драми в живота на на един човек идват предимно от неглежиране на тия две неща.
А кой какво е видял в живота си, всеки сам си знае. Simple Smile

# 399
Момичета, шегувате ли се? Тя нали е живеела при него? Това е бил техният наем. Тя да не е била под запрещение, че да не може да изкарва пари и да си поема разходите?

# 400
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребът пак е по тънката лайсна. Е, как да те вземе уважително приятелката ти като си чакал тя да вземе заем от техните, защото доводът ти е "те имат, по-богати са". Дори и в затруднение един мъж не чака на жена си. Може да няма в момента, да не намери, на всеки се случва да изпадне в трудно положение, но разликата е, че той няма да чака на жена си, а ще потърси, инициира намиране на пари, пък ако не успее, чак тогава ще приеме женската помощ. Няма да каже на момента "ок, те вашите имат, вземи от тях, ще ги върнем". Затова и ще попадаш на кукавици, защото тънките сметки винаги излизат криви.
Една от запетаите и две от точките в мнението ти са верни. Всичко останало е пълна пародия и плод на твоята фантазия. Положителното на това, че си вярваш, е, че по този начин ме караш да се усмихвам и забавлявам, докато чета излиянията ти. Satisfied
 Тези приказки за "Мъжът трябва... , защото няма като нашия полов орган" сме ги слушали хиляди пъти вече. Плочата ти се изтърка. Пробвай с нещо друго.

# 401
Жребчо, не извъртай думите ми. Казах да може да вади пари, а не - “много пари”. Аз определено не искам такива, с много пари. Това върви с тежък пакет “бонуси”.

Колкото до сегашния - видях в него, че се справя добре и си е намерил начин добре да се справя. Което в момента изобщо не е така, защото Ковида го срина. Ама това не е повод за драма, човека веднага започна да търси нови възможности и не спира  да мисли. И знам, че пак ще му се получи, защото вярва в себе си и не го е страх. И защото има мен..Wink

# 402
  • Пловдив
Жребчо, не извъртай думите ми. Казах да може да вади пари, а не - “много пари”. Аз определено не искам такива, с много пари. Това върви с тежък пакет “бонуси”.

Колкото до сегашния - видях в него, че се справя добре и си е намерил начин добре да се справя. Което в момента изобщо не е така, защото Ковида го срина. Ама това не е повод за драма, човека веднага започна да търси нови възможности и не спира  да мисли. И знам, че пак ще му се получи, защото вярва в себе си и не го е страх. И защото има мен..Wink
На мен ми влияе това дали може да изкарва пари, а не дали има или няма.
Нека съм меркантилна по форумските стандарти..)
Няма извъртане от моя страна. Ето това в цитата горе от предишната страница бяха точните ти думи - черно на бяло. Simple Smile
 А дали в момента някой е загубил притежаваните преди това пари и фирма/и, няма никаква връзка с избора ти на този мъж миналата година или която е друга година по-рано, когато сте се запознали доооста преди наскорошното извънредно положение.

# 403
Та кое точно ми цитираш?))
Акцента е в това дали може да изкарва пари, а не че има..))
Подмертаваш грешното и си търсиш за себе си успкоение.
И когато го срешнах - беше далеч от представите ми за “богат”, караше една потрошена служебна баничарка, с която дойде да ме вземе на първата среща..)

# 404
Лори, нали не вярваш 100% на човек, който се скъпи за сирене и кара на нудли, а постоянно твърди, че изкарва доста пари. Дълбоко се съмнявам такава стипца да е била толкова ларж та да поема всички разходи като наем, консумативи, режийни, храна и т.н. Просто казва каквото му уйдисва на него. И все използван, все неразбран. Голяма тегоба.

Общи условия

Активация на акаунт