С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 27 784
  • 674
  •   1
Отговори
# 615
Равена, кое обърна каручката? Не иска да се разхожда навън ли?

# 616
  • София
Въпреки, че са камъни в женската градина, минавам да оставя нещо.
Кратко ръководство за мъже или как да разтълкуваме женските съобщения в сайтовете за запознанства
Скрит текст:
– Около 40-те съм /на 49 години е/…
– Обичам приключенията /Спала е с всички в квартала/…
– С атлетично тяло /Няма боски/…
– Емоционално стабилна /На медикаменти е/…
– Феминистка /Куч*а/…
– Имам свободен дух /Развява се като призрак/…
– Търси приятелство /Опитва се да докаже, че не е к*рва/…
– Забавна съм /Дразнеща е/…
– Старомодна съм /Не очаквай cвиркa/…
– Отворена съм за нови идеи /Отчаяна е/…
– Страстна съм /Не носи на алкохол/…
– Рубенсов тип /Тлъста е/…
– Романтична съм /Изглежда добре само на свещи/…
– Малко пълна /Много пълна/…
– С пропорционално тегло /Висока като кон, но и тежи толкова/…
– Търся мъжът на сърцето си /някой, който може да я изтърпи/…
– Самотна съм /Някой вече се е застрелял, за да се спаси от нея/…
– Млада по сърце /Пенсионерка/…

# 617
Куко: you made my day!
Страхотно беше. Който търси по обяви, да си го разпечата и да си го чете.

# 618
  • София
Номерът е как да го поднесеш.
"Аз лично се определям като забавна, дано и другите са на това мнение"  звучи не прекалено категорично и донякъде самоиронично, което се тълкува добре.
Някои са откровено сексистки, други не важат за абсолютно всички жени, но вероятно мъжете разсъждават горе-долу така.

# 619
Аз не съм мъж, но бих подминала подобно изречение от мъж. Как им се занимава да се описват и определят,  ама то не е лесно на пазаря, де.

# 620
  • София
Ако връзката е от разстояние, писането е повече и в някой момент стигаш до самоописание.
Ето, и ти се описваш - "бих подминала подобно изречение". А за разлика от форума, в чатовете няма редакция... каквото напишеш, това си сърбаш

# 621
Равена, кое обърна каручката? Не иска да се разхожда навън ли?
Не, напротив! Класически профил на жиголо.
Бил много отворен, живял с 2 жени.
Само и единствено от секс се интересува.
Това беше водещото: Откога не съм правила секс и колко съм на зор?
От друга страна се живо интересуваше на суинг партитата, какви жени ходели? Имало ли 20-сет годишни?
Това означава, че през живота си дори и едно такова не е посетил. Вероятно! Няма как! Там предпочитат двойки или сами жени.
И нарисува веднага план, как сме щели да ходим на ски. Да си наемаме шале (вероятно аз да го плащам - няма да стане!) и да правим секс по цели уикенди.
С какво се издържаш? Бизнесмен съм. - Кратко и лаконично, без уточнения! Живее в лош Монреалски квартал, вероятно под наем.
И е много отворен да сме правели оргии в моята къща като се изнесял синът ми, защото е вече голям.
Да, ама аз не искам синът ми да се изнася, още по-малко да сме си търсели жена по интернет за да сме правели тройка.
Аз съм ЛЪВ, бе ЛЪВ! Тия мъже, как не са наясно? Бих го правила с 2-ма, но НИКОГА с подгласничка!
Извинете ме! Не си търся внимание. Само исках да споделя, та да ми олекне!
Моля, този да затвори вратата отвън и да влиза следващия!
Тестове бил правел, каза някой по-горе!...
Да, ама той не знае, че аз съм специалист по това и "Тест" ми е второто име.

Това за самоописанието ще го пропусна. Ние си говорихме директно, така че няма шменти-капели.
Само че на мен не ми хареса, как той звучи.

A, и нещо друго, което пропуснах. Акцентът му... Не е полски. По-скоро латиноамерикански.
Рекапитулация: Латиноамерикански жиголо, който си търси богати дами "на зор" в сайт за запознанства.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 15:40 от Ravenna

# 622
Не се описвам. Всеки може да си прави или да не прави различни изводи Simple Smile

# 623
Равена, в шок съм.
Никога не съм била в сайт за запознанства, но това звучи ужасно. Мъжете в бг мама не плещят такива. То по-добре от тук да си намериш, на пръв прочит звучат по-нормални. 

# 624
Е, като тест ти е второто име, за чий питА форумните лелки как да процедираш? Приказки под шипковия храст, ама не много умели. Ще дам съвет, който не е искан... всичките обяснения не са лъвски, звучат евтино и долнопробно, не защото съм моралист, всеки е свободен да прави, каквото му е кеф, а най-гот е ако не го афишира.

Не знам едно такова поведение отблъсква ли мъжете, дали?

# 625
Равена, разби ме с последното Joy
Иначе баш лъвски са приказките, самоизтъкване, егоцентризъм и АЗ, АЗ, АЗ до откат.

# 626
  • София
Е, сега, нали тук пишем за себе си..Е, оплюваме и други понякога

# 627
Е, като тест ти е второто име, за чий питА форумните лелки как да процедираш? Приказки под шипковия храст, ама не много умели. Ще дам съвет, който не е искан... всичките обяснения не са лъвски, звучат евтино и долнопробно, не защото съм моралист, всеки е свободен да прави, каквото му е кеф, а най-гот е ако не го афишира.

Не знам едно такова поведение отблъсква ли мъжете, дали?

Приказки подплатени с опит. Всеки е свободен, обаче, да го окачествява според собствената си камбанария.
Поведението е според адресата. Търсиш си го и си намираш майстора!

Равена, разби ме с последното Joy
Иначе баш лъвски са приказките, самоизтъкване, егоцентризъм и АЗ, АЗ, АЗ до откат.

Нали? Е, трябва ли да се срамувам, за което?
Айде, хубав ден ви желая! Няма да ви занимавам днес ...с приказки! Който разбрал, разбрал! Sunglasses

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 16:00 от Ravenna

# 628
Поведението е според възпитанието, а опитът няма нужда от приказки Simple Smile

# 629
значи като станем на 50 само жигола ли ще ни налитат?

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 16:10 от christina1980

Общи условия

Активация на акаунт