Любов ли е?

• 5 599
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
Бурната, страстната, взривоопасната обикновено се оказва мимолетна и неистинска.

Въпрос на мнение... Моето не е, че такъв тип любов е мимолетна, даже напротив❤❤❤ но кой, каквото е преживял😹😹😹

# 31
  • Варна
Кажи го пак след десет години и едно-две деца.

# 32
Кажи го пак след десет години и едно-две деца.

Ще го кажа и след 20г 😉🤣🤣🤣🤣

# 33
  • волно калдъръмче
Бурна, страстна и споделена ще се уталожи. Заложиш ли на сигурното, преодоляването на скуката ще си е лично твоя работа.

Аз отивам там, където ще ме обичат повече.

# 34
Аз отивам там, където ще ме обичат повече.
Това е скритият подвъпрос на темата - къде ще те обичат повече?

# 35
Въпросът е кое е повече. Защото усещам едно негласно приемане, че страстната любов е силна, а тихата слаба. Което пак не мога да приема.

# 36
  • волно калдъръмче
Според мен готиният любовник е неперспективен. Вероятно е непостоянен или с особени черти на характера. Ако беше и пич на място, нямаше да има тема.

# 37
С бурната, страстна любов разбира се... Ако си човек, който обича тръпката и е готов за предизвикателства. Мисля, че няма да ти е скучно 😃

# 38
Аз да питам, че не ми стана ясно - на какво казвате бурна любов? На шамари и чалга ли? Head Band

# 39
Аз да питам, че не ми стана ясно - на какво казвате бурна любов? На шамари и чалга ли? Head Band

Със сигурност не... Но всеки си има различни представи за любовта 🙂

# 40
  • Варна
Сценки на ревност, раздяла и събиране, падане на колене, див секс... Абе, изстрадана любов, Смърфе, кво точно не разбираш 😋😋😋

# 41
Йеа. Чудесен начин за губене на време, когато си под 20г.

# 42
  • Варна
Йеа. Чудесен начин за губене на време, когато си под 20г.

Разбира се. Над 20 се предполага вече да ти е дошъл акъла малко от малко и да не се забъркваш с разтърсващи типове и истории.

# 43
  • волно калдъръмче
Бурна и страсна е, защото натам я тегли сърцето. Другото е сметки и компромиси.

# 44
Бурна и страсна е, защото натам я тегли сърцето. Другото е сметки и компромиси.

Като я тегли да си я изживее, никой не я спира. Но да не скача със сватба,  защото тази любов е нетрайна и ако няма друго да ги свързва след това кво правят?

Общи условия

Активация на акаунт