Гоблин - нестандартна и вълнуваща фентъзи драма с корейски финес

• 31 496
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • при най-добрият мъж...
"My girl" 2020-по-голяма бозица отдавна не бях гледала. Тотална липса на химия, ужасна главна героиня, безумен сценарий.Най-хубавото нещо беше гласа на главния герой и женственият му секретар.
Заради клипче в Тубата загледах тайанския Refresh men. За сега добре върви, главната двойка са красавци и двамата.

# 511
Мда,Aaron Yan си е красавец.И талантлив.

# 512
  • България
................. Как може да имат толкова красиви актьори на фона на общата маса.
Е, от над милиард и триста милиона все ще намерят 1000 красавци Joy.
Индийците и те толкова, но един не ми е харесал. Grinning
Не че гледам индийски сериали, но в последно време има доста актьори от индийски произход в западни/американски сериали.

# 513
Мда,Aaron Yan си е красавец.И талантлив.
Мдааа... и на другия бряг newsm47 (официално признато от него).

# 514
Което не го прави по-малко хубав и талантлив.

# 515
  • DE
Писан красавец е Арън, великолепен актьор е, ако не знаеш няма как да предположиш ориентацията му.
Тайванците са голямата ми любов, Джери, Ванес, У Чун, Джиро, Маркус, Вик ах Вик и Барон еееех Heart Eyes

# 516
Кой е Маркус?
За Барон и аз ехххх Heart Eyes

# 517
  • DE
Не си гледала Маркус Thinking  веднага да поправиш грешката "Behind Your Smile" това за загрявка, лек, романтичен. "Lost Romance" тук вече попораснал пръска такъв сексапил, чееее Grin

# 518
Не.
Слушала съм Маркус Шулц Notes
Ще го видя.

# 519
  • България
На таланта им може да не пречи, обаче аз като си набележа фаворити си казвам в китайски стил - в другия живот може би...
Е, представете си, че и в другия живот фаворитът ми е гей? Joy
Обаче пък се окаже, че ми е единственият отреден за мъж. Grin
Не че знам каква е ориентацията на Ден Лън, например. Sweat Smile
-------------------------
Сега по-сериозно.
Този Hu Yi Tian не е никак лош, но май има неуспешна операция на клепачите. Едното му око е европеидно, другото монголоидно. Confused

# 520
Не е фейстюнван качествено.
Когато го гледах в My Roommate is a Detective си беше ОК в очите.

# 521
  • при най-добрият мъж...
Аааааа, много си е ок Hu Yi Tian . Нищо му няма на очичките, снимката е кофти Simple Smile Обаче и той палавник. За някакъв секс скандал четох с него. Заграждал някаква инстаграм кифла, тя му вързала и започнали да си чатят и да се срещат в хотели. Обаче папараци ги хванали как влизат в хотел и после и тая пуснала шотове от кореспонденцията им и записи на разговорите. Нещо такова беше.
Аарон Ян наистина е много красив и добър като актьор. Жалко,че е на другия бряг. Загубата за женската част на човечеството е голяма.
Вчера четох интервю на Гонг Ю, в което направо си каза,че не бил чак такъв Божи дар за жените. Бил по-скоро страхлив в любовта, не обичал да показва супер загриженост, както в сериалите например, и се смущавал да реди мили думи на любимата. Общо взето водел обикновен живот и за сега бил сам.

# 522
  • България
Вече 11 епизода от Handsome Siblings все това му гледам. Grinning

# 523
  • вятърничава
Защо толкова критикувате "Потомци на слънцето", лоши момичета! Innocent
Съвсем приличен сериал, имаше си от всичко :любов, приятелство, хубави двойки, приятни диалози, обрати.
Сниман бил в Гърция.Това явно е тренд в този вид сериали,"Гоблин" сниман в Канада,"Любовта се приземи върху теб"
в Швейцария. Прочетох информация, че е продаден в 32 страни,излъчването му е предизвикало туристически бум
на о-в Закинтос. (язък, че не са се сетили да снимат в България Smiling Imp)
Имаше си типичните за корейски сериал обрати, изчезване, раздяла, лоши герои. Все пак е корейски.

# 524
По същата причина по която аз харесах Love in Time,а Дането - не. Въпрос на вкус,на очакване,на свикване и търпимост към клишетата.

Общи условия

Активация на акаунт