Гоблин - нестандартна и вълнуваща фентъзи драма с корейски финес

• 31 472
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • DE
"Love in Time" не го харесах основно поради непоносимостта ми към главната и нулевата химия между ГГ. Иначе си бе нормална романтична история, каквито има с хиляди и ако не бе Тя можеше и да го изгледам Grinning

# 526
Tретото колело беше готин

Тук ще пусна трейлъра за тай версията на BBF
Незапознат с някоя от версиите може да се навие да го види.

# 527
  • вятърничава
Добре, емнахте ме, сама съм си виновна SatisfiedСъгласна съм, че е въпрос на вкус и възприемане.
Една от вас беше писала, че е гледала само 2 епизода. Как може да се дава мнение след като не сте изгледали целия сериал. Все пак ви се доверяваме на мненията и препоръките тук, като по-старши в армията на гледащите този тип сериали. Само за собствена употреба ще ви помоля да изброите по 3 корейски, които най са ви допаднали.

# 528
Е,аз го гледах текущо до 6-7 епизод,после поех към .... страни с кофти интернет и го довърших година и половина по-късно.Не го почнах от начало и нямах проблем. Ако си гледал  повечко корейско ти е ясно какво следва и как ще се развият нещата.

3 за които първо се сещам,но има и други,които харесвам.
The Legend, Secret Garden, Pasta и Coffee Prince

# 529
  • DE
BBF тай сигурно ще го погледна, все пак съм гледала почти всички версии Grinning не очаквам някой да надиграе Джери като Дао Мин Съ и Вик и Шун в ролята на Ханазава Руй.

Изказах се така за потомците, защото ги гледам от твърде дълго време и за мен си бе стандартна корейска драма какви бях гледала твърде много. Клишетата, образа на корейката и закостенялото им общество, всички тия дреболии, започнаха адски да ме дразнят и затова спрях да ги гледам. Дори музиката им не слушам вече или поне много рядко някой любим изпълнител.
На първо сещане за любим си мисля за "Хонг Гил Донг", "Четирите бога на Краля", Гонг", "Тайната градина", "Хилър" и разбира се "Гоблин"

# 530
Гил Донг не го написах заради края.Той ми е първия. Плакала съм  в средата,когато го мислеха за умрял и в края.Макар,че това за мен е една от най-красивите битки. После довърших The Legend,но не плаках толкова много.

# 531
  • DE
На Гил Донга си изревах очите, а след това гледах "I'm Sorry, I Love You" на който не пролях нито една сълза, просто бях емоционално пресъхнала. Но края на Гил Донг бе един от най-красивите азиатски.

# 532
bb6, спокойно, никой не те е емнал Hug. Просто в другата тема сме приели, че всеки си има предпочитания и няма как всички да харесваме едно и също. Можеш да критикуваш или похвалиш нещо без да се притесняваш, че друг е на противоположно мнение. Различните мнения са начин да видиш и друга гледна точка, а не повод за "дърпане на плитки" Wink.

Посмъртно не мога да избера 3 любими сериала, дори и да са ограничени само до корейски Blush.

# 533
I'm Sorry, I Love You го гледах много късно и бях свикнала.
Най-много съм плакала на Winter sonata.Такава трагедия.Добре,че им направиха щастлив край,нищо,че е години по късно.

Гледала съм тай филм,двамата главни отиват в Корея и посещават места от драмите.Едното беше кафето от Coffee Prince,а друго беше паметника на Bae Yong‑joon от Winter sonata. И други места имаше,но тези помня.Ако някой се интересува ще видя името на филма.

# 534
  • вятърничава
Мерси,разбирам,приемам и записвам!
Хайде нещо петъчно и точка по темата "потомци"

Stuck Out Tongue

# 535
  • при най-добрият мъж...
Аз пък DOTS го гледах с мъжа ми и на двамата ни хареса. Имаше клишета и откровени дивотии, но си беше ок за сериал и то от типа "боен, любовен, партизански".
А BBF е? Нещо не успявам да светна за какво иде реч.
 Продължавам с Refresh man и да жаля по изгубената ориентация на Аарон Ян. А, между другото, дали устничките му са пипани? Ако са му естествени... ами, няма справедливост в тоя свят значи!!!

# 536
BBF е абривиатурата на Boys Over Flowers.Това е цяла вселена.Може би най-популярния азиатски сериал. Едва ли има фен на азиатското,който да не е гледай някоя от версиите,ако не и всичките или поне повечето.
Почва с тайванския Meteor Garden
Продължава с японския Hana Yori Dango (реално всичко започва с японската манга със същото име,после има аниме (две версии,в зависимост с кой остава главната)
После корейския Boys Over Flowers
Китайския - Meteor Garden - има и друга,ама ми се губи името
Поледно съм чела,че има (или ще има) и индонезийска версия.
Moon River може да се води спиноф
В другата тема Дането последно писа много за тях.Потърсете.

# 537
  • България
Продължавам с Refresh man и да жаля по изгубената ориентация на Аарон Ян. А, между другото, дали устничките му са пипани? Ако са му естествени... ами, няма справедливост в тоя свят значи!!!
И аз така обвиних Zhang Bin Bin в пипане на устни, но Tuon пусна стара негова снимка.
 Имат си явно хората хубави устни, очи, но пък за да има баланс си имат и Уши. Grinning
Тук да се видят устните на горния. Gift Heart

# 538
Какво му е на устните на Арънчо.Изглеждат естествени.
Скрит текст:

# 539
  • при най-добрият мъж...
Какво му е на устните на Арънчо.Изглеждат естествени.
Скрит текст:

Толкова са хубави, че ми мина мисълта да не са пипани. А те естествени! Красавец!

Благодаря за разяснението относно BBF. Предположих, че за това иде реч, но друго си е да попиташ. Обърках се, защото в друг форум бях срещала BOF като абревиатура за Boys over flowers.

Общи условия

Активация на акаунт