Гоблин - нестандартна и вълнуваща фентъзи драма с корейски финес

• 31 425
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • при най-добрият мъж...
Честита Коледа!
Докато се чудех с какво да продължа попаднах на най-смешния корейски сериал Top star Yoo Baek. Чак не искам да свършва, защото е само 11 еп. Въпреки, че на моменти както засинявам от смях така успяват да ми бръкнат по корейски в душичката и след минута очите сами се насълзяват. Обичам такива драми!

# 586
  • вятърничава
Честита Коледа Christmas Tree и весели празници на всички Wine Glass

# 587
  • при най-добрият мъж...
Въползвайки се от почивките по празниците и от карантината, която ми се наложи да карам, попрехвърлих доста сериалчета.
First romance-училищна драма, почна добре, по средата яко зациклиха, едва го избутах на инат.
Sweet first love-този просто го зарязах на средата. Уникално тъп женски образ, нулева химия на главните. Главния явно има татуировка на врата и през целия сериал ходеше с един мърляв лейкопласт, за да я крие. Ама то направо ми изкара очите, все там гледам. Единственото хубаво беше умрелия поглед на главния, такъв не бях срещала до сега.Уникален! Но и той не успя да ме накара да я довърша.
Love so sweet-снощи осъмнах с тези! Страхотен каст-не знам на кого да симпатизирам по напред-на главния ли, на злодея ли? Ах, Kido Gao тука е като нарисуван. Не знам дали има интервенции по лицето, но резултата е добър. Откъм женските образи пак имам забележки, но то няма сериал без тъпа и шумна приятелка. За главния имах голям съмнеж, че няма да ми хареса, обаче момчето има много чаровно излъчване и хубава усмивка. Ако вземе и маааалко да напълнее, няма да има равен. Много ми е забавно за сега, леко върви, динамично и химията между главните с нож да я режеш.  И като бонус най-сладкото кученце, което съм виждала в драма.

# 588
  • България
Love so sweet-снощи осъмнах с тези! Страхотен каст-не знам на кого да симпатизирам по напред-на главния ли, на злодея ли? Ах, Kido Gao тука е като нарисуван. Не знам дали има интервенции по лицето, но резултата е добър. Откъм женските образи пак имам забележки, но то няма сериал без тъпа и шумна приятелка. За главния имах голям съмнеж, че няма да ми хареса, обаче момчето има много чаровно излъчване и хубава усмивка. Ако вземе и маааалко да напълнее, няма да има равен. Много ми е забавно за сега, леко върви, динамично и химията между главните с нож да я режеш.  И като бонус най-сладкото кученце, което съм виждала в драма.
О, този го добавям веднага!
Kido Gao съм го забелязала отдавна, а още по-отдавна Leo Luo
Вторият първо го намразих в Ashes of Love (2018), после си признах, че е страхотен актьор.
А главната и аз в момента я гледам, но в Jiu Liu Overlord (2020).
Много красива, ако толкова много ми хареса и в друг сериал ще си я преместя нагоре в списъка.

# 589
  • DE
Бай Лу навсякъде е страхотна, великолепна актриса, още с първото и гледане ми стана любимка, а беше в образ на момиче преоблечено като момче в "Arsenal Military Academy" има страхотна химия с всичките си партньори. И много важно, не се прави на ощипана когато трябва да се целува Grinning
Лео го гледах първо в "Princess Silver" във второстепенна роля, но още с появяването си на екрана ме спечели. Във
 "Love is Sweet" направо се влюбих в него, такова очарование пръскаше, но наистина е много слаб там и има нужда от захранване Grin

# 590
  • България
Лео и пее много хубаво.

# 591
  • DE
Ох, абе пее прилично, но точно тази песен на Джоу Шън е великолепна в дуетното изпълнение от "Гласа на Китай"

Ост е от анимето "Голяма риба и Бегония"

# 592
  • България
Оу...
Супер, наистина няма да се караме за мъже с теб. Grinning
Предпочитам по-плътния глас на Лео.
Неговият глас и този на Ден Лън са единствените, които разпознавам.
На другите актьори - не, може да е заради това, че ги дублират.
Не мога да си обясна защо го правят.
дането, като ветеран, какво ще кажеш по въпроса за дублажа?
Разбирам за уйгурите, но за етнически китайци?

# 593
  • DE
Джоу Шън ми е любим изпълнител, но е малко момче и не гледам на него като мъж, но има прекрасен глас, обичам да го слушам.
Не мога да понасям дублажите на какъвто и да са език. Много съм ядосана като почнат да озвучават собствените си актьори, по-добре да наемат вокални педагози и лингвисти да обучават актьорите на правилна дикция вместо да ги дават за дублаж Rolling Eyes
Нямам идея защо го правят, но вероятно има нещо с произношението Thinking

# 594
  • България
И мен ме дразни.
За да чуя гласовете на актьорите гледам със субтитри, а то в повечето време се оказва, че има дубльори.
Много, много тъпо. Disappointed

# 595
  • DE
Представяш ли си да чакаш да чуеш гласа на Бин Бин или Огури Шун и в един момент някакъв друг, според виждането на режисьора. Истинско разочарование ще е, та нали играят и с гласовете си.
Помня когато казаха, че ще излъчват "Ирис" по БТВ как феновете бяха пропищяли как така ще дублират ТОП на български и как дубльора ще опропасти всичко. ТОП е един от най-популярните кпоп рапъри известен с дрезгавия си дълбок глас, това за незапознатите Grin

# 596
Гоблин дублиран ли беше когато го излъчваха?

От всичко най-мразя когато открия нещо за теглене само при руснаците и то само с дублаж - одноголосый.

# 597
  • DE
Да, днес си гледах един епизод, че го хванах като прескачах по каналите Grinning бе не е лош дублажа, но главната я озвучава актрисата която озвучава 90% от главните и вече като и чуя гласа ми става лошо, не че гледам много филми с бг дублаж Grin
Руснаците са пословични с озвучката си Grinning
Наскоро ми се гледаше "К20" с Такеши и греда, има го само с озвучка, а не ми се търсеше да го сваля с бг субтитри.

# 598
Всеки път когато трябва да ползвам руските ресурси се моля да не е озвучка.
Не обичам дублаж,но и при мен в повечето случаи дублират.Тогава може да си правиш друго и само да ги слушаш,но странно Lee Jong Suk да не говори на корейски (проверих какво дават - ВИП)
Такеши с озвучка е кощунство.Никога не бих си го причинила.
Сега на мен ми се догледа К20

# 599
  • България
Гоблин беше дублиран.
Почти всичко гледано дотук от мен има и субтитри.
Едногласовата "озвучка" е кошмар, но двугласовите са много добри.
Само че както писа дането, " нали играят и с гласовете си."
Аз си правя в mp3 всички хубави песни към филмите и най-много се радвам на тези, изпълнени от актьорите.

Общи условия

Активация на акаунт