Гоблин - нестандартна и вълнуваща фентъзи драма с корейски финес

• 31 422
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • при най-добрият мъж...
И на мен ми направи впечатление, че повечето китайски драми са с дублаж. Все се канех да питам защо? Пък и много сериали имат точно за такива дублажни артиси и студия, явно е голяма промишленост при тях. Аз обичам да гледам със субтитри, обичам да чувам гласа на акьора, мелодиката на езика. Пък и така много по-лесно се запаметяват фрази и думички.
Ах, колкото по-напред отива, толкова по-хубав става Love is sweet. Това момче Leo такива изразителни очи има, така блестят като гледа към партньорката си, че ако е било само актьорска игра, шапка му свалям. Много е добър. Наистина целувките, докосванията, погледите са като на истинска двойка. Имат страхотна химия двамата. И женския образ е един от малкото нормални в драмите. Наистина влюбена жена, която не се стахува да целува и да обича.

# 601
Страхотен филм! Вманиачена съм по него! С нетърпение очаквам всеки епизод. Следя го по бтв лейди от 12.00ч вечерта, друг гледа ли го в момента като мен Grinning. Умишлено не си го тегля от Интернет, че ми е по-вълнуващо някак си.
От доста време съм далеч от младежките години и не съм се впечатлявала от сериал от страшно много време. Не ми се иска да свършва никога.. Изумена съм, корейците си ги бива - определено!
Весели празници на всички! Blush

# 602
  • вятърничава
fiorela1991, добре дошла в отбора на вманиачените! Така се почва и няма край! Сериал след сериал, корейски, японски, китайски, тайски.... Ако се върнеш назад в темата ще намериш много заглавия предложени от момичетата.

# 603
  • при най-добрият мъж...
Добре дошла fiorela1991! Всички сме попаднали тук след "Гоблин" и няма измъкване Simple Smile
Весело посрещане на Нова година, момичета!

# 604
Благодаря ви! Със сигурност ще погледна назад за още сериали, само този да свърши. Светли празници мили хора, бъдете здрави! Heart

# 605
П.С: След снощния епизод неможах да заспя до сутринта, сърцето ми се скъса.. Какво ли предстои, нямам търпение направо.... Grinning

# 606
Предстои разведряване и светлинка в тунела. Много разтърсва този "Гоблин", емоциите са на предела , не мож остана равнодушен. Обрати, ефекти... И аз му хвърлям поглед сега , по БТ Лейди пак. Преосмислям някои детайли...

# 607
  • при най-добрият мъж...
Аз не го гледам по ТВ, защото супер се дразня на озвучаването. Но сериала ми е на компа и е единственият, който не се трие.А саундтрака ми е на телефона и го слушам редовно. Въобще си е мания Simple Smile

# 608
Изгледах толкова много корейски сериали, но Гоблин за мен си остава най-добрият.
Сега съм на True beauty, не е лош, засяга доста социални теми.

# 609
Да... Усещам, че и на мен Гоблин ще ми остане на сърце и ще го мисля дълго след като приключи. Страшно много съм впечатлена, ех, защо не беше с повече епизодии DisappointedHeart

# 610
Честита Нова година на всички! Да сте живи и здрави, много усмивки ви желая! TadaHeart

# 611
  • вятърничава
ChampagneЧестита 2021 година!
Да бъде здрава,успешна,изпълнена с много хубави сериали и филми!
Wine Glass

# 612
  • при най-добрият мъж...
За много години, момичета!
В първия ден от новата година гръмна новина номер едно за Корея и всички фенове на БинДжин двойката. Потвърдиха официално, че Хьон Бин и Сон Йе Джин са двойка! Според мен изглеждат чудесно заедно, дано да им се получи! Време му е на Бини да мултуплицира тия супер гени Simple Smile
Сега остава и другите 40 годишни ергени да се замислят.
Аз приключих Love is sweet и заради Kido Gao започнах Flipped. Не съм особено очарована, но само заради него ще го избутам.

# 613
  • България
Нали знаеш, че Flipped е преведен и на български.
Така и не се наканих да го гледам.

# 614
Здравейте момичета! Аз не се въздържах и също изгледах наведнъж последните два епизода на Гоблин вчера... Ами какво да кажа, в депресия съм от вчера само плача... Как може един филм толкова да повлияе на някого, явно съм се смахнала нещо покрай този ковид 19?!? Не бих могла да почна друг филм скоро, толкова мнгого се натоварих след този.
Иначе за последения епизод - горе долу добре беше, ясно е че нямаше как да приключи както на мен ми се иска Grinning
Страхотните теми - прераждане, невъобразима любов, живот - Страшно много ми въздействаха... Е, все пак е само филм и това се опитвам да си втълпя, за да не ми е толкова мъчно!
Лека вечер на всички!
Продължавам да следя темата с интерес! Heart

Общи условия

Активация на акаунт