Гоблин - нестандартна и вълнуваща фентъзи драма с корейски финес

• 31 418
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • при най-добрият мъж...
Нали знаеш, че Flipped е преведен и на български.
Така и не се наканих да го гледам.

На български го гледам във Вбокс, но независимо от езика е чиста загуба на време.Остават ми 4 епизода и ако не беше Kido Gao още на трети еп го зарязвам.

# 616
  • България
Ясно.
Малко преведени китайски сериали има и не са улучили. Sad
Сега гледам един много лек за геймъри - аз не съм.
Гледам го най-вече заради актьорите, а и защото съм решила след тежко фентъзи с много драми да си пускам един лек съвременен/исторически.
Love O2O (2016)

# 617
  • DE
Моарейн, точно този го има на български http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/13077-weiwei … tiful-smile-2016/

# 618
  • България
Все забравям да проверя. Вече съм на 18ти епизод.

Скрит текст:
Главната рязко затъпя след като срещна главния наживо. Направо ме дразни.
дането,
Скрит текст:
Бин Бин брат ли е на сладура от "Ориенталска одисея", гей или шпионин?

# 619
  • DE
Не разбрах за Бин Бин, ако питаш за актьорите не са братя, другото не го разбрах Grinning
Аз заради главната не гледах геймърския, не мога да я понасям, а много хвалеха Ян Ян. Но не е голяма загуба, за сметка на това изгледах други два геймърски.

# 620
Всъщност романа по който е правен The King's Avatar(сериала с Ян Ян) повлича крак и темата става популярна.
Анимето е много добро.
От Ян Ян вероятно се е искало да се прави,че играе и да е красив. Пък той е много красив.
Героят му не е много емоционален,но идеята е голямата страст да идва от самата играта.

Аз все се каня да видя геймарския с И Бо.

# 621
  • DE
Аз даже го гледах, исках още И Бо след "Неукротимия", но сюжета е почти същия като "Go Go Squid!", поне главната ми бе по-приятна.
Та миналата година изгледах цели три геймърски, два китайски и един шведски.

# 622
Кой е шведския?
Гледа ли с My Strange Friend с И Бо? Доста го хвалят.
Едно фентъзи дават сега с него.Почна по същото време с Вълчето.Не,че се колебах кой да гледам.

# 623
  • България
дането, мислех че си гледала сериала и питането беше за героя на Бин Бин и героя на Zheng Ye Cheng.
Вече си отговорих на въпроса.
Главната я гледах и в Love Through a Millennium (2015) и не беше толкова противна. Сигурно такава ѝ е ролята в геймърския - на скумрия.
Аз съм си изтеглила и филма One Smile is Very Alluring (2016)
Също се каня да гледам и другия геймърски сериал, който споменахте The King’s Avatar (2019), но има планирано продължение и се чудя дали да го чакам.

# 624
  • DE
Грешка, заблудила съм се, той бил финландски Grin - "Dragon Slayer 666 " даваха го няколко поредни нощи по АХН и ние с ММ и сина седяхме по нощите да гледаме Smiling Imp Много як, участваше и един френски японец Grin

Моарейн, гледала съм го, но почти не го помня вече Flushed Grin
А момата щото съм я гледала на няколко места и ми е противна, тя е китайската Джан Ди, Макино, Шанцай Smiley

# 625
  • при най-добрият мъж...
Този геймърския с Ян Ян и аз го изгледах. Не беше лош, но главната наистина е топ скумрия.Момчето с раздава в целувките, а стои със затворена уста и ококорени очи. Супер изкуствена ми беше, а приятелката и с късата коса ме подлуди с инфантилно държание. Виж, мъжкия каст си беше мноооого добре-отбора на програмистите, фотографа Johny Bai (заради него съм си сложила в плановете и Memory Lost 1,2,3).
Снощи от едно клипче в Тубата се заинтигувах и започнах японския WATASHITACHI WA DOUKA SHITEIRU / CURSED IN LOVE / С нами явно что-то не так. Много интересен сюжет, бързо се развива действието и уникални сладкарски изделия. Главната двойка са много красиви, особено момичето. Сниман е някакси много цветно и въпреки не лекия сюжет и развитие остава едно приятно чувство след края на серията.

# 626
С коя се е целувал Ян Ян?Със собственичката на игралната зала или с приятелката и (момичето с което играеше).
Или има трета,която липсва в анимето.
В анимето няма целувки,то и любовна драма няма.Там си е игра+спомени от миналото+сега с другите отбори.
Толкова клипчета да съм изгледала и да съм пропуснала точно целувката на пича.Cry
И пак не намирам да се целува в The King's Avatar Cry

Обаче ми предложиха Джони и Раба

# 627
  • България
Скумрията е в Love O2O (2016).
Пусни си от 35та минута.

https://doramatv.live/weiwei_s_beautiful_smile/series17
В следващите епизоди има още.

# 628
Нали пишем за The King's Avatar?Аз поне за него си мисля,защото се спомена,че се чака втората част.
Трябва да имат квоти един геймърски,един за Microsoft Azure,един за Amazon services и т.н. Какво  е това два с игри,Джонито 10000 военни (ама му ходят) и незнам си колко любовни драми.

# 629
  • при най-добрият мъж...
Явно аз съм в грешка. Реших,че става дума за Love O2O ( Wei Wei's beautiful smile). Там ми опротивя главната колко беше студена.

Общи условия

Активация на акаунт