Гоблин - нестандартна и вълнуваща фентъзи драма с корейски финес

• 30 767
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • вятърничава
2в1,полезна и точна,както винаги! Ясно ми беше,че е от някаква кампания,защото има много такива снимки в нета,но не знаех точно каква.Мислех,че раждаемостта се стремят да повишат.
Destiny-Like Love- много нежна дорама, можех да изгледам още 8х8 епизода той да дялка нещо, а тя да мърка тихо в захлас.Чудесна актьорска игра от всички,свекървата ме спечели, Сайто Такуми ми напълни душата.
Харесвам го много в Ramen Shop (2018) и всичко останало.

дането, та от къде викаш намери стъклено звънче Smirk

# 691
  • DE
Как къде, където има всичко в алиекспрес Grin
https://de.aliexpress.com/item/4000152551078.html?spm=a2g0o.prod … ,searchweb201603_

# 692
  • вятърничава
The Beauty Inside (2015) гледах снощи.Филма,не сериал.С Park Seo-Joon ,Lee Dong-Wook, Yoo Yeon-Seok и други познати муцуни.
Много нежен,красива история.Кой ги мисли тези сценарии ?!След подобни филми си изпълнен с любов и тъга...

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 12:35 от bb6

# 693
The Beauty Inside (2015) гледах снощи.Филма,не сериал....

Сериалът също е приятен, макар и леко променен като сюжет. Но основната тема с преобразяването е запазена.

# 694
  • вятърничава
Значи така,2в1, в другата тема Бини и Рейн , за нас нищо ? Stuck Out Tongue

# 695
E, вие надничате и там, така че няма пропуск Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 696
  • при най-добрия мъж...
Седя пред компа, искам нещо да напиша обаче за първи от доста време оставам така без думи. Изгледах японския Meet me after school. 11 нищо и никакви серии, а ги влачих цяла седмица. И не защото е скучен или тегав, в никакъв случай! А защото е толкова силен, че повече от две серии една след друга не можех да гледам. Романтичен е. За любовта между 15 годишно момче и учителката му, по-голяма от него с 10 годнини. И въпреки, че е с хепи енд на мен не ми е хепи. Според мен рядко такива връзки могат да завършат щастливо и за двамата. Възможно ли е въобще? Беше ми тежко на нея, защото тя понесе всички последствия. За него също, защото заради възрастта си нямаше как да се противопостави на майка си и на всички останали. Ядосвах се на майката, че направи какви ли не гадости, за да ги раздели. А дали пък не беше права? И аз имам син точно на 15...Как бих реагирала аз в такава ситуация? Толкова въпроси и мисли ми се въртят. А в гърлото ми буца. Не се бях чувствала така от както изгледах Silenced.
Та така. Съжалявам за излиянието, но трябваше да си кажа някъде Simple Smile  Сега ще си намеря най-розовия розов китайски сериал и ще предозирам с романтика докато пак ми дойде смелостта да посегна към японско.

# 697
  • вятърничава
Itaewon Class (2020) изгледан.Добър сериал,съвременен,добра актьорска игра,музиката беше хубава.На финала попресолиха манджата ,по корейски-отмъщения,загуба на памет,болести,болници и какво ли не още.Park Seo-Joon така и не можах да го възприема с тази прическа,как не я смени за 10-15 години Frowning1 Сигурно това е целта,да изглежда по-голям,а не сладко момче.Този сериал грабнал някакви награди,ако не се лъжа.Може да се бори и за Оскар - имаше джендър и афроамериканец ....от  Корея Stuck Out Tongue Closed Eyes

На шега снощи загледах Sorry, I Love You.И там клишетата се леят с пълна сила от началото.Но стига ми тая награда да гледам оппа Со Джи млад,див и рошав.Ще видим до къде ще го изтрая.

На японския фронт A Warmed Up Love - нищо не разбрах!Шегувам се - не разбрах тези романтични отношения между двойките.И тук края беше поизнасилен.Да кажем,че сериалът беше като евтин десерт от денонощен магазин,а не вкусен сладкиш от бутикова сладкарница. Единственото хубаво нещо беше Томоя Накамура,въпреки сценария и персонажа му.

Открих си друг сериал - бижу с него,благодарение на предходния. Nagi's Long Vacation - прекрасен, много ми хареса.Много човешка драма с прекрасни актьори и интересни персонажи,широка палитра от нравите на японското общество на работното място,в семейството,между съседи и приятели.Томоя Накамура не беше сухар,а супер сладък и безметежен.Не ми хареса изборът на Наги чан накрая,но сериалчето много ми хареса и ще ми липсват тези сладки хора Heart Eyes Дането, и тук имаше стъклено звънче.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 14:10 от bb6

# 698
При толкова сериали с Джи защо точно този? Защо?

# 699
  • DE
Ааа, Наги, много сладка, хареса ми сериала. В другата тема когато го гледахме единодушно решихме, че трябва да разкара и двамата ухажори Sweat Smile

То там май е първата силна роля на  Джи Соп Thinking помня някога как всички го превъзнасяха като велик и как всички са си изревали очите, все пак е драма на драмите, а аз тъкмо бях гледала "Хонг Гил Донг" и вече нямах сълзи, бях ги изхабила и гледах с ей такива сухи очи Hushed

# 700
Незнам дали му е първата сериозна роля,но му е единствената да го играе евреин. Scream Иначе защо да го погребват в еврейската част на гробището? Scream

На него плаках,на Гил Донг,на Легендата,на мелодрамата с Хубавото Хони и на тай версията с Тик,обаче аз съм си ревла.Най-много съм плакала на Winter Sonata. Сега обаче и с пистолет опрян към главата ми няма да гледам подобно нещо.

# 701
  • вятърничава
При толкова сериали с Джи защо точно този? Защо?
Ами ха де,защо?

Ааа, Наги, много сладка, хареса ми сериала. В другата тема когато го гледахме единодушно решихме, че трябва да разкара и двамата ухажори Sweat Smile

То там май е първата силна роля на  Джи Соп Thinking помня някога как всички го превъзнасяха като велик и как всички са си изревали очите, все пак е драма на драмите, а аз тъкмо бях гледала "Хонг Гил Донг" и вече нямах сълзи, бях ги изхабила и гледах с ей такива сухи очи Hushed
Наги е страхотна,заедно с цялата менажерия в пансиона! Аз на Гон-чан нямаше да му откажа!Ама не ме е питал Satisfied
Ако щете вярвайте колебанието ми беше между  "Sorry, I Love You" и "Хонг Гил Донг".Избрах Со Джи -ту ,щото по-малко драма да има Grinning.Непросветена работа.

# 702
.........................
Ако щете вярвайте колебанието ми беше между  "Sorry, I Love You" и "Хонг Гил Донг".Избрах Со Джи -ту ,щото по-малко драма да има Grinning.....

Тук вече искрено ме разсмя Joy. Има 5-6 ултра-мега-хипер мазохистични Scream корейски мелодрами и Sorry, I Love You е една от тях.
Хонг Гил Донг не е в този списък Smile.

# 703
  • при най-добрия мъж...
Gran Maison Tokyo-изгледан, много съм доволна.Такуя Кимура е звяр.Не ме разочароват японците обаче.
На китайския фронт се приспивам с бозички-You are so sweet и Mermaid prince. Честно казано гледах ги само заради мъжкия каст. Нищо съществено.
От корейските започнах I order you. Много лек и забавен върви за сега. 16 еп по 30 минути-чудно!

# 704
  • вятърничава
Ето ме - голямата мазохистка - изгледах го туй чудо  "Sorry, I Love You".Исках да видя до къде ще стигнат,направо ми наскочиха и най-смелите мечти Frowning1.Хич и не смятам да го коментирам,ни една сълза не отроних.(Само Со Джи като пееше корейския химн ми се дорева,много фалшиво пее.)

Затова спешно имах нужда от нещо розовко и ведро.Избрах японския "I Don't Love You Yet | Boku wa Mada Kimi o Aisanai Koto ga Dekiru",мисля,че Indira го беше препоръчала в темата.Много са свежи и симпатични и красиви  двамата главни.А този Jin Shirasu е такъв бонбон - мечта.Какво му се назландисва тази Йо,не мога да я разбера Grinning Но поне не е представена като празноглава,ококорена,несигурна,30-годишна жена,която не знае какво иска.Всъшност и тя е много приятна и сериалчето ми върви бързо.

Общи условия

Активация на акаунт