Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 28 187
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Привет, дружки! Hug Благодаря за споделеното от всички!
Орси Hug Hands Plus1
Цитат
А другото, как може да допусне, че тя  би могла да го обикне...
Това го обяснявам с неговото чувство на превъзходство, едва ли не. Той е с нереално самочувствие. Без самокритичност. А такива не се подават на по-нататъшно развитие. Единствено би могла да им помогне любовта. Но до кога и до колко!?
Алинка Heart Eyes така е, руския превод не винаги беше точен, но точно заради това Синан и след като той престана да се занимава с превода се зае Тери и те проверяваха преведеното, защото и двамата знаят добре турски и поправяха неточностите. Специално за парите и в двата превода , и в нашия и в този в бокса, който са озаглавили Стълкновение не пише нито за белязани , нито за фалшиви пари. Превода е : " Всичко се обърка много лошо. Проследяват парите. За нищо не стават. Всичките са за боклука " А след като полицията ги проследява, значи става въпрос за белязани пари. Разбира се, че това са подробности и все пак мисля, че нашия превод е по-хубав Grinning Кадир наричаше Аслъ яврум / чедо / карън / жена ми / нашите го превеждат скъпа, наричаше Дениз лъвицата ми, детето ми, пиленце, малка чайка и др. , нашите пак скъпа Stuck Out Tongue Closed Eyes Нейсе, каквото такова.
Не мисля, че Вели не се влюби в Зейнеп. Доказа го много пъти, дори на края не искаше да живее, знаете защо. Може любовта му да е била болна и както искате я наречете, но беше любов. Айлин, Зейнеп и Кадир му показаха що е то любовта. За Айлин приемам, че си права. Също и с това съм съгласна на сто процента
Цитат
Част от живота на човек преминава в търсене на някого, когото да обича. Често обичащият вярва, че неговата любов стига и за двама. Липсата на взаимност не винаги се оказва пречка да гради мечти и вярва в илюзии. Колкото повече надува розовия балон, толкова по-голям става той и толкова по-трудно излизането от него.
Айре Heart Eyes така е, но това е положението. О, радвам се за Атийе, чакам го с нетърпение, а и има шанс и нашия сериал да започне да се снима Hands Pray
Ире Heart Eyes много хубав коментар! Kiss
Цитат
Сцената с щита от живите хора беше едновременно ужасяваща и впечатляваща. Впечатляваща, защото беше снимана много добре и несъмнено породи желания ефект от режисьора - ужасът, поне при мен.
На мен още са ми странни отношенията между Айлин и Вели. Обяснявам си ги с това, че детското сърце е голямо и необятно и както видяхме, в него има място за всички.
Маркито Hug Дадоха единствено, че Кадир гледаше пакетите с наркотици в своя багажник, не как ги слага там. На мен малко ми беше странно как онези убийци избягаха, а не довършиха Кадир, който беше сам с един пистолет, ама филм да става. Онур е страхотен актьор наистина, но точно в сцената с родителите на мен малко ми преигра, не му повярвах, във всички други е великолепен.
Ще им се получат нещата на великолепната ни четворка и още как, но много препятствия имат пред себе си.

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 17:29 от queen_fenka

# 721
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

Извинете за нахлуването, но можете ли да ме ориентирате до коя оригинална серия стигнаха бТВ.

Благодаря!

# 722
Привет! Simple Smile

Извинете за нахлуването, но можете ли да ме ориентирате до коя оригинална серия стигнаха бТВ.

Благодаря!

Привет! Дадоха 27 минути от 7 оригинална серия.

# 723
  • Яко в Матрицата...
Благодаря, Фенче Simple Smile Flowers Hibiscus

# 724

За нищо, Рени! Flowers Hibiscus

# 725
Алинка Kissing Heart, Ире Kissing Heart, Фенче Kissing Heart, Маркито-много хубави коментари, благодаря, че ги споделихте!!! Hands Plus1 Flowers Bouquet

аз нямам какво да добавя, а и се усетих, че сме на 49 стр.....та се заех да понаправя новата тема Wink

Фенче Kissing Heart
Цитат
О, радвам се за Атийе, чакам го с нетърпение, а и има шанс и нашия сериал да започне да се снима
много се нервя от липсата на новини, ама много!! Wink Confounded
и аз съм пристрастна към нашия превод Wink
сега се сещам нещо, което ме подразни-Зейнеп каза на Галип, че в миналото с Кадир са били мъж и жена, а ние сме го превели като гаджета : ))).................е може някои неща от бтв да са преведени по-добре де!!

Ире Kissing Heart, със сигурност не й е лесно на Башак, да не може да ползва едната си ръка пълноценно, но предполагам, че Киво й помага за всичко, както и тя се е грижила за него през пролетта!! Blush Heart

довечера...............

приятно гледане!

...............
Джанзис Joy

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 21:13 от Airra

# 726
Божкее,
падам под масата!!!
ДЖАНЗИЗ 😂😂😂

Извинете ме, момичета, ама не се сдържах...Ужас!

# 727
Божкее,
падам под масата!!!
ДЖАНЗИЗ 😂😂😂

Извинете ме, момичета, ама не се сдържах...Ужас!

хахах и аз това добавих в предишния ми пост ; ))
много зле Laughing

# 728
А да, сега видях, Айре 🥰💋.
Ама наистина се излагат!
И на мен ми направи впечатление, че при разговора между Галиб и Зейнеп, тя му каза, че са били мъж и жена с Кадир, което има друг смисъл...
Добре, че сме го гледали, та да знаем как е всъщност.

И аз като теб съм сигурна, че Къванч много помага на Башак. ❤
Дано имаме и новини, и снимки! 🙏
Радвам се за 3 сезон на Атийе. 😊
Ииии с нетърпение очаквам да видя как си оформила новото къще. Wink 💋
Ииии забравих да ви пожелая приятно гледане. 😎

# 729
  • София
Ох... аз уж, не искам за знам...ама да си питам 🤣🤣🤣 Керем не е ли дете на онзи лежащият   изверг?

# 730
Айре Heart Eyes о, не, не съм пристрастна, но се дразня, когато чувам думата на турски / може да не знам много думи, но някои ги знам Laughing / и те да ми превеждат съвсем друго. Това Санджу ще си го слушаме до края, както и Джанзиз и Сарие ли беше и т.н Grinning Карай, няма да се ядосваме за глупости.
Маркито Hug син му е Керем на онзи пияндур, истински син, и ние се чудехме дали не му е пастрок, такова отношение към собственото му дете  Money

# 731
  • София

И на мен ми направи впечатление, че при разговора между Галиб и Зейнеп, тя му каза, че са били мъж и жена с Кадир, което има друг смисъл...
Добре, че сме го гледали, та да знаем как е всъщност.

И, аз го чух това...та се замислих....дали накрая, Айлин няма да излезе дете на Кадир? Или се филмирах нещо?

# 732
Маркии🤗,
Айлин си е дете на Галиб.
Ето затова говоря, че като превеждат по различен начин, разговорите имат друг смисъл. Зейнеп искаше да каже, че са били влюбени, а не мъж и жена, защото мъж и жена означава, че са консумирали връзката си, а аз не мисля, че са я. 🤔

# 733
Маркии🤗,
Айлин си е дете на Галиб.
Ето затова говоря, че като превеждат по различен начин, разговорите имат друг смисъл. Зейнеп искаше да каже, че са били влюбени, а не мъж и жена, защото мъж и жена означава, че са консумирали връзката си, а аз не мисля, че са я. 🤔
те даже не се бяха и целували Grinning
Фенче Kissing Heart, особено преводите на някои имена са много дразнещи, да!

тая серия е по-спокойна............и доста смислена!

# 734
  • София
Дааа...определено по-спокойна. Сравнение със снощната, направо ми се стори като романтичен сериал. Лека!🌠🌚🌙

Общи условия

Активация на акаунт