Благодаря за споделеното от всички!Орси

Това го обяснявам с неговото чувство на превъзходство, едва ли не. Той е с нереално самочувствие. Без самокритичност. А такива не се подават на по-нататъшно развитие. Единствено би могла да им помогне любовта. Но до кога и до колко!?
така е, руския превод не винаги беше точен, но точно заради това Синан и след като той престана да се занимава с превода се зае Тери и те проверяваха преведеното, защото и двамата знаят добре турски и поправяха неточностите. Специално за парите и в двата превода , и в нашия и в този в бокса, който са озаглавили Стълкновение не пише нито за белязани , нито за фалшиви пари. Превода е : " Всичко се обърка много лошо. Проследяват парите. За нищо не стават. Всичките са за боклука " А след като полицията ги проследява, значи става въпрос за белязани пари. Разбира се, че това са подробности и все пак мисля, че нашия превод е по-хубав
Кадир наричаше Аслъ яврум / чедо / карън / жена ми / нашите го превеждат скъпа, наричаше Дениз лъвицата ми, детето ми, пиленце, малка чайка и др. , нашите пак скъпа
Нейсе, каквото такова.Не мисля, че Вели не се влюби в Зейнеп. Доказа го много пъти, дори на края не искаше да живее, знаете защо. Може любовта му да е била болна и както искате я наречете, но беше любов. Айлин, Зейнеп и Кадир му показаха що е то любовта. За Айлин приемам, че си права. Също и с това съм съгласна на сто процента
така е, но това е положението. О, радвам се за Атийе, чакам го с нетърпение, а и има шанс и нашия сериал да започне да се снима 
Ире
много хубав коментар!
На мен още са ми странни отношенията между Айлин и Вели. Обяснявам си ги с това, че детското сърце е голямо и необятно и както видяхме, в него има място за всички.
Дадоха единствено, че Кадир гледаше пакетите с наркотици в своя багажник, не как ги слага там. На мен малко ми беше странно как онези убийци избягаха, а не довършиха Кадир, който беше сам с един пистолет, ама филм да става. Онур е страхотен актьор наистина, но точно в сцената с родителите на мен малко ми преигра, не му повярвах, във всички други е великолепен. Ще им се получат нещата на великолепната ни четворка и още как, но много препятствия имат пред себе си.

, Ире