ЮЛСКИ мамита-щастливки чакат бебешки усмивки

• 16 402
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Здравейтее  Hug
Ние сега се връщаме от църквата,четоха ни молитва,запалих свещички за здраве,платих си таксата,купих една икона за Ема и кой от къде е по живо по здраво.Цялата офанзива беше точно за 10 мин,а аз си мислех,че е нещо кой знае какво.
С тези ваксини изобщо не съм на ясно,а като питах педито и тя ми каза,че тези по здравната каса са си много хубави,и ако ми се дават 60 лв.да ги давам,но не ми обясни за какво става въпрос,а само за цената ме информира  #2gunfire Абе луда работа,ако не им вадиш думите с ченгел от устана нищо няма да ти кажат,само знаят да дават акъл за сокчетааа......и др.  Sick
Асе,моята Ема е наддала 1.500кг.Педи ни вика:"Слончето моя приятел....",но аз не й обръщам внимание.Според мен си е много добре детенцето ми.
Айде хубав ден   bouquet

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 16:00 от popova

# 76
  • София
Влизам само да почерпя, че днес ставаме на 1 месец, малееее, колко сме големи Joy
Та за мамите  beer smile3510 а за бебоците  Misc Baby Bottle bombs на който каквото му дадат Hug

# 77
Задравей, еlip, добре дошла в нашия отбор! Това със спането на обяд ми стана интересно, на мен също вечер са ми много празни гърдите и детето се изморява повече, ще взема и аз да го пробвам и ще разберем дали си въобразяваш. Wink
biboshka, пробвай мила ако имаш време. При мен наистина е така дори и само половин час да дремна.
Да ви се похваля ние май влезнахме в ритъм. От няколко дни се занимавам само с климатика, но вече не ни е горещо и започнахме да спинкаме повечко.
Асинка, не предлагам и двете гърди на едно хранене, а ги редувам. Но нали ти казах, че бебчо папка много на често, така че си мисля ги стимулира добре. Освен това гледам да пия повече течности. Дано да не греша. И се надявам на следващата консултация док да не ни сложи на режим, че тогава май ще трябва да почвам да предлагам и двете гърди. Ще видим.
Dreamy_world, като ми бяха разранени зърната в началото и на мен ми течеше кръв, но моя док ми каза, че е ок. Не съм спирала да кърмя бебо, а и то миличкото не се оплакваше  Wink.
Оле, така ме запалихте с тези слингове, че ако не мога да намеря по магазините, съм се уговорила с мои приятелки да седнем и да ушием един, че аз имам две леви ръце и няма да се справя сама  Embarassed. А, определено ми харесва, че ще може дискретно да се кърми с него.

# 78
Влизам само да почерпя, че днес ставаме на 1 месец, малееее, колко сме големи Joy
Та за мамите  beer smile3510 а за бебоците  Misc Baby Bottle bombs на който каквото му дадат Hug

Честит първи месец  Laughing. Да ви е жив и здрав юнака и да черпите много, много години   bouquet.

# 79
  • somewhere over the rainbow
Чакайте да ви се похваля /само да не извикам Злото Twisted Evil Praynig/ Днес наш'та мома е много послушна бе newsm68 Само яде,спи,кокори се и се усмихва даже Simple Smile Дали е от разхлаждането или порастваме? newsm78
Честита месечинка на Ивка! Hug

# 80
Ивка честита месечинка.Много здраве и безгрижно детство.Много ни хареса почерпката,особено на Ема  Wink

# 81
Честито на навършващите 1 месец - повече усмивки, по-малко плач   bouquet

elip слингът става и за приспиване. Днес на Ема не сме й чули гласа. Отвори ли очи и айде в слинга и тя е тиха, а аз си върша разни неща (е с една ръка де). Направо се родих, а май и тя ( за втори път Laughing). Горещо препоръчвам шала!!!

http://www.barabarn.se/

Лека и спокойна вечер на мами и бебоци.

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 20:34 от valche

# 82
Здравейте майчета, влизам за да Ви благодаря на всички ви, че ви има, за всичко, което научавам от вас. Благодаря и на Асета за информацията и безцените съвети, които ни дава. С вас се чувствам по - уверена в грижите си към бебка.
Да си похваля и детето,колко много ме слуша, а от няколко дена насам вече гука, смее се,закача се и издава звуци:)
Лека и спокойна вечер

# 83
  • на правилното място, в точното време
    Момичета, не знам какво се случва. Тази вечер беба направо пищя и се видяхме в чудо. Не е колики, не е болка някаква,защото се случва трета вечер подред,само че в далеч по-силна форма. Заспива и се събужда с писък, цялата се напряга,почервенява, почервеняват и ходилата и стиска юмручета,цялата трепери и пищи.Направо  #Crazy #Crazy Сега се успокои,но все едно се ужасяваше от нещо. Някой минавал ли е през нещо такова???
  Аз ви оставям,че ръце и гръб не ми останаха , а не знам какво ще има през ноща.
  Честита месечинка на бебочето на Ивка76! Да ти е здраво и живо сладкишчето и много да ви радва с тати!
   Лека от нас и  Hug

# 84
Рави, някои хора твърдят, че децата си сънуват раждането и понеже това е страшен стрес и болка - пищят. Лично аз вярвам, но бих завела детето на класически хомеопат. Тези състояния са лечими само с хомеопатия. Обикновените лекари само ще свиват рамене и ще те карат да даваш Панадол.

# 85
  • при Arctic Monkeys
момичета, тъй като товите промени в КСО относно майчинството няма да важат за нас,както беше оповестевно първоначално, решихме да направим каквото можем по въпроса, докато не са добили нещата окончателен вид - сега зависи как ще се тълкуват промените в КСО.
Моля, погледнетеhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121426.180.

Нека да се опитаме да направим,каквото зависи от нас!
Най - вероятно ще има нова петиция от името на такива като нас, така че,моля,следете темата в "Майки"!

# 86
  • Варна
Добро утро!
Равия от опита, който имам с моя син когато беше малък и така пищеше се оказа, че го боли ушенце. Случвало ми се е два пъти, но дано при вас да е нещо инцидентно.  bouquet
Момичета има ли някой от Троян? Смятаме на 1-ви септември да се разходим до Троян за 3-4 дена. Малко ми е притеснено с това малко бебе, но таткото е решил, че иска малко да сменим този морски климат.

# 87
здравейте,момичета аз отдавна не съм писала тук,но това е заради хубавите ангажименти покрай малкия  Hugно постоянно ви чета и се радвам,че всички сте добре и бебоците растат.
искам  да  попитам момичетата от Варна  правите ли си срещички сега с бебоците.аз живея в трошево,но бих могла да се дотътря до морската градина.
ние с Владко сме добре имаме си още колики,защото почети всяка вечер плаче и не се утешава с нищо  а аз ставам  #Crazy

# 88
Честити месечинки на
Пиер-Павел      на мама Lala           
Траян       на мама ИвИчка         
Дориан   на мама red_heart             
Димитър     на мама Gery_to             
 Да са много здрави и шастливи!   

# 89
  • Стара Загора
Благодаря ,Фиона!Да ви почерпим по случай нашата месечинка! Misc Baby Bottle  bombs   party041  beer .Иначе ние май се запекохме от саб симплекса,но нямаме колики и се чудя кое да избера мрънкането от коликите или мрънкането от това че не ака!
Направо ме шашкате с тея ваксини.Аз съм толкова неинформирана.Вие направо като доктори.Още не са ни слагали никаква освен тези в родилния дом.Само четох за някакви френски на Sanofi рasteur,но хич не са ми ясни.
Казаха ми и за някакво хомеопатично лекарство за колики-colocynthis 9ch,били много доволни от него.Някой да знае нещо по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт