Биха и ваксината и лекарката ми каза да дам Панадол като се приберем и довечера пак профилактично
На вас изписвали ли са?Пише че е за деца над 2 месеца?Да дам ли или да следя ако вдигне Т тогава?Моля посъчетвайте ме 
на elip ! Ние като пускаме климатика оставяме отворена вратата към коридора и открехнат прозореца.Защото спалнята не е много голяма и ако затворим всичко и става чак студено
Иска на гърдата на всеки час,час и 1/2 в тия жеги.И аз му давам щото по-добре отколкото да го давя с вода.Днес навън му дадох водичка,но той се разкриви още повече.И докато не му дадох кърмица не мълчи. 

) но след това чудо, което преживяхме(запек, колики и постоянно гърчене) се отказах напълно. В такъв случай захранването направо с пюре ли започва (знам че не сега
), или пак със сок на по късен етап?
,но и да не е било,със сигурност е имало нещо с което да се намачка една ябълка /дори клечка/. Но все пак ще питам баба,обещавам 

Ама и аз съм една
,много трудно се убеждавам в нещо,което противоречи на вижданията ми 
.А за климатика нямам научно обяснение /нали съм скарана с науките
/ защо не бива да духа в бебето,ама само ще кажа,че аз настинах като духаше в мен. Какво остава за мъниците?!
/нали за сефте влиза в църква/. Уши я бабата.Ама нещо не мога да наглася скенера за да кача снимките,да видите кви сме принцеси
-за Надето!
Хайде казвай, че вече мира нямам от нашия тати! 

....голям шемет съм.
.
Между другото има една книга от много известната френска педиатърка Лоранс Перну и в нея тя дава примерна схема за захранване. Нито веднъж не споменава за сок. Скоро видях, че книгата е преведена и на Бг, не знам точно как са превели заглавието, аз я имам на френски и се казва : Отглеждам дете (буквално преведено). И въобще която и да е чужда литература да прочетеш, ще видиш, че няма сокове и се захранва късно. Това може да ти полсужи за агрумент пред таткото 
Хайде казвай, че вече мира нямам от нашия тати! 

Препоръчани теми