Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя препържено масло?
Каква е капацитетът на машината за хляб, използвана за приготвянето на питката?
Каква е препоръчителната температура за печене на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя препържено масло?
-
Каква е капацитетът на машината за хляб, използвана за приготвянето на питката?
-
Каква е препоръчителната температура за печене на хляб?
-
Колко време трябва да се меси тестото за питка?
-
Какво е "превтаса" и колко време трябва да втасва тестото?

, знаех си, че трябва да се снабдя с по-малка тава. А уж тази специално я купих за питки с 1 кг. брашно.
.
. Само имам един мъничък проблем, малко прегоря отгоре, но както някои споделят всичко си зависи от печката и всеки трябва да си я познава. Е и аз си я познавам, моята е много силна, на 100 градуса ми прегоря, но нали не можех да отварям първите 20 мин., въпреки , че усетих мирис на прегоряло, хапех нерво пръсти и се чудех каква работа да подхвана докато мине това време, измих мивката, плочките около нея като все поглеждах часовника. Бях изпаднала в лека нервна криза, намлила на 50 и се чудех какво ще излезе от моето творение. Мъжо предвидливо излезе да си купи хляб докато аз се биех в гърдите, че няма да има нужда, ама а де. Както и да е, след упоменатото време точно на минутата отворих и завих с фолио до окончателно изпичане. Е, изпече се, нямам забележки, не е длетаво, добро е. Та сега сладко си похапва със сиренце мъж ми и цъка от изумление, аз не, щото съм решила да постя, но така или иначе сигурно ще опитам, а постите да започна в понеделник ибез това не почнах в началото.
и какви вкусни неща правим в БГ