Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя препържено масло?
Каква е капацитетът на машината за хляб, използвана за приготвянето на питката?
Каква е препоръчителната температура за печене на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя препържено масло?
-
Каква е капацитетът на машината за хляб, използвана за приготвянето на питката?
-
Каква е препоръчителната температура за печене на хляб?
-
Колко време трябва да се меси тестото за питка?
-
Какво е "превтаса" и колко време трябва да втасва тестото?
! На размер я докарах вече (мина 1 час). Мисля да я оставя още 10-20 минути за разкош.
Последна питанка - на какъв режим да я пека? Обикновен (горно и долно нагряване) или специален за тестени изделия (с вентилация). Принципно като правя пица и баница, ги пека на втория режим, но не знам дали е ОК в случая.


Сипах 400 мл. вода/хладка/+захар+сол. 5 мин. по-късно прибавих и лъжица брашно. Изчаках 10 мин. и сипах всичко това при останалите продукти. Определено маята не беше втасала.