Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 67

• 37 345
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
MayBach, много благодаря!
Със здраве да си ползвате красивата спалня.. доколкото си спомням и кухнята ти е прекрасна Simple Smile

# 121
Здравейте и от мен! Искам да ви попитам за вашето мнение. Сега правим ремонт на новото ни жилище и започнахме с кухнята. След различни варианти стигнах до извода, че искам светла кухня и се спрях на еднакви долни и горни шкафове - не чисто бели, в цвят бадем, а за плот и гръб си харесах този тъмния цвят. Но ми казаха, че това е доста тъмен цвят и ще ми затъмни стаята като цяло. Вие какво мислите и да разгледам ли за по-светли нюаси за плота и гърба? И примерно да има ли някакви шарки, понеже този е едноцветен и се притеснявам дали няма да стане много еднообразно заедно с шкафовете? Благодаря ви предварително!

# 122
  • Бургас
Хубави и качествени дивани правят Валинор, Велга - Ловеч, Белкаро, но за съжаление не се предлагат в Бургас. Моя приятелка имат диван над 10 годишен, но ходиха до Пловдив да го купуват. Не всички живеят в София, където е голям избора. В по малките градове почти няма варианти и цените са доста по високи.

Аз съм от Бургас, взех си диван на Руди Ан Варна. Според мен са качествени, дамаската е по избор от всевъзможни десени и комбинации. Моя модел е Тропикана, защото ми трябваше да е с функция сън, с височина на трапезен стол, място за съхранение и ъглов - но без лежанка. Много си го харесвам, и разцветката се получи много добре. Взех го от Евродом, до Лайфклиник. Дамата е много отзивчива и дава добри съвети за комбинациите от дамаски.

# 123
Момичета,ние сега сме с този:
Скрит текст:
Цитат
За сега е супер удобен.Всички облегалки се регулират-супер е. За издражливост не мога да кажа,все пак е на два месеца. Но те и моите малчугани са кротки,така че не очаквам инциденти.Smiley

За мен това е класически ъглов диван от най-добрия вид, поздравления. Понеже двете крила се срещат под прав ъгъл може човек да се изляга и насам, и натам, има свалящи се и регулиращи се подпори за главата, има и облегалка за нормално сядане на късата страна... То ясно, че го харесвам, защото и моят е такъв тип, само че кожен. Харесвам как се поддържа кожата - един мокър парцал и готово (все пак говоря за кожа с покритие, не за анилинова кожа). И си е здрав цяло десетилетие. Но като дизайн за мен това е екстра. По-добро е само П-образен диван, ама с много дълга средна част, а това е за холове по 50 квадрата;-)

# 124
На мен също ми хареса дивана, без подлакътника или каквото е там в края на дългата част, прекалено широко и някак неизползваемо ми се струва

# 125
  • тук и там
А от къде е дивана?Много удобен изглежда

Цитат

Влязох във сайта на Валинор-имат хубав дизайн нещата им! Харесха ми. .Ще разгледам и другите сайтове.Благодаря! Много сте полезни,наистина!

П.П.-Цени защо не пишат? Влязох и в сайта на Велга-и там цени няма..Това не мога да го разбера,продаваш нещо-ама  аз  трябва да вдигна телефона за да се информирам за цената..

П.П.2-Видях ценаите на Велга,като PDF файл ги има..Европейски цени се оказаха.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 13:12 от Kaisia

# 126
  • софия
Хубави и качествени дивани правят Валинор, Велга - Ловеч, Белкаро, но за съжаление не се предлагат в Бургас. Моя приятелка имат диван над 10 годишен, но ходиха до Пловдив да го купуват. Не всички живеят в София, където е голям избора. В по малките градове почти няма варианти и цените са доста по високи.
Разгледах ги, много хубави има.

# 127
На мен също ми хареса дивана, без подлакътника или каквото е там в края на дългата част, прекалено широко и някак неизползваемо ми се струва

Предполагам, че подлакътникът също се вдига и става за нагласяне по височина, ако някой иска да се излегне пък с глава на него. Поне при мен е така. Вярно, загубена площ за сядане, ама спечелена за излягане Simple Smile Аз пък не харесвам кубичните или даже тесните като дъски подлакътници - компактно, ама няма шанс за полягане.

# 128
Здравейте. Имам нужда от помощ. Пишете за дивани. Ще претапицирам дивана. Сега е сив, но тапицерията е ужасна. Вчера ходих да си избирам плат, но все още се колебая за цвят. Сив ли пак. Проблема е в кухнята, но тя остава в този вид. Или зелен като долните шкафове на кухнята?
За мен проблемът не е в кухнята, не е и в цветовете, а в тавана над кухнята. Той я захлупва и някак си разваля всичко.

# 129
  • Стара Загора
Цитат

Предполагам, че подлакътникът също се вдига и става за нагласяне по височина, ако някой иска да се излегне пък с глава на него. Поне при мен е така. Вярно, загубена площ за сядане, ама спечелена за излягане Simple Smile Аз пък не харесвам кубичните или даже тесните като дъски подлакътници - компактно, ама няма шанс за полягане.
Да,точно това е.Много е удобен за полягване. С Черна станция харесваме едни и същи неща в диван.Аз също не си харесвам тези ръбести подлакътници.
Дивана е COTTA закупен от Айко,но вече не го предлагат като модел. Цената беше към 2000 лв.
Този е подобен https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=14&pid=120812& … and%5D%5B24%5D=24

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 13:41 от Mendeleevka

# 130
И аз с подобен от айко, но без подлакътници. Облегалките се изтеглят напред, за да може да си регулираш дълбочината на сядане-по-дълбоко и по-плитко. Има и функция сън.
Мисля че е този, но елементите които ще включиш се избират.

https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=14&pid=116567&sgid=14

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 16:11 от second

# 131
Аз малко да се отклоня от темата за диваните и да пусна нещо, което много ме радва като цветова комбинация
https://walli.shanga.co/image/view/?id=932

# 132
Само да вметкна - Явор и Виденов не са "производители" на дивани и изобщо на мебели, а търговци, както и Зона, Лабиринт и т.н.. Предлагат на много производители, като понякога на етикета може да се види (скрито вътре в сгъвката) кой е проиводителя.
Преди време така си поръчах диван при производителя, след като го харесах в Лабиринт. Имаха шоу рум и представители в София. (тогава бяхме с двойка разхуваем и двойка без механицъм + две табуретки кубчета на колелца. Страшно удобен и не е мръднал 15 години).
Скрит текст:
Делта мебел груп. Гледам, че иамт доста нови модели, които не съм виждала от последното ми търсене на дивани...
Сега не съм с диван от тях, защото са някъде на морето и доставката щеше да ми излезе безумна...

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 16:10 от peneva_a

# 133
  • Стара Загора
Цитат
И аз с подобен от айко, но без подлакътници. Облегалките се изтеглят напред, за да може да си регулираш дълбочината на сядане-по-дълбоко и по-плитко. Има и функция сън.
Мисля че е този, но елементите които ще включиш се избират.

https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=14&pid … 7&sgid=14
О,прекрасен е! Аз са съжаление не разполагах с толкова място Pensive

# 134
При мен е без лежанката.

Общи условия

Активация на акаунт