Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 67

• 37 364
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
  • DE
Винаги съм недоумявала каква работа имат книги в тоалетната Thinking

# 166
Четат се. Книгите навсякъде са си на мястото.
Според мен са по-подходящи даже от свещ, която не се пали.

# 167
Не искаш растения, но искаш трева? Зелено трева ще се върже идеално и с пода и с дървеното.

Мидички и морски такива аксесоари кефят ли те? Колекция от ароматизирани сапунчета...? Бонсай? Лилии?
Не искам растения, защото вече имам - тревата. По другия въпрос - не ми допадат мидички и подобни.
Когато отида там, ще го снимам отворен шкафа.
Засега най-много ми допада идеята за ароматни пръчици, такава кошница като от последния пост или панерче/кутия и стъкленият купол. Харесват ми и аранжировки (но не със свещи) в този поднос на Икеа:

# 168
Има проучвания, които казват че около 65-67% от мъжете и над 45% от жените четат в тоалетната. Предвид това, са си съвсем на място ☺

# 169
  • SF
С подходящи подвързии - за украса.

В горните постове някой показваше картинки за обзавеждане на хоум офис. Какво правят розови книги под розова настолна лампа? - Дизайнерско виждане.

Все пак аз бих сложила тоалетна хартия, сапун, красиви салфетки, ароматизатор.
Много ме е яд, че нямам етажерки над тоалетната, за да си наредя нещата, кото ползвам в това помещенийце. Поради тази причина, ги държа някъде извън тоалетната.

# 170
Кой питаше за изкуствена трева? Погледнете естествения мъх за декорация. Има го в различни цветове.
Най- лесно си учих уроците в тоалетната. Обичах да чета там, дори и без ....хм...повод. Сега наблягам на списания.

# 171
  • тук и там
Аз не бих слоожила нищо,според мен така си е окей .С ароматни свещи също ми каресва.Ако има шкаф за тоалетни пренадлежности-не бих слагала и тях отгоре.Но ние нямаме..
А за моята тоалетна,ако поръчам такива,дали ще е окей?И коя комбинация?
Скрит текст:

# 172
  • SF
По принцип, нишата със сухата трева е направена, за да се вижда тревата, а не да се скрие с предмети.
Kaisia, даста са красиви тези кашпи.

# 173
  • тук и там
Да,на снимка добре изглеждат поне,на живо не съм сигурна колко ще са окей...Отдавна съм им хвърлила око,като се нормализират малко нещата с доставките,ще поръчам.

# 174
Нищо не бих сложила,  тревата стига. Максимум ароматизатор.

# 175
  • При елфите ...
Това е в нашето ВЦ...

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 15:44 от Aredhel

# 176
  • Варна.
Diki, и ние имахме такъв диван, с два фотьойла и две табуретки, с такъв кеф майка го подари на близки за вилата им, етажерката ми харесва, идейна е.
Същата работа, фотьойлите и табуретките ги изхвърлих, докато чакахме камиона един човек си поиска фотьойл и го взе. Дивана изглеждаше отвратително, но го оставих защото механизмите са здрави. Разтяга се много лесно с една ръка и става легло при нужда. Трябваше да има диван, гоня бюджет. Етажерката ми е с почти минимален разход, на живо стои по-добре, "въздушна". Апартамента ще се дава под наем.

Във ВеЦето имам папка с кръстословици.

Харесаха ми идеите за украса, ще взаимствам. Тоалетната чиния е в ниша, поставила съм бяла дървена дъска на по-високо ниво, тъкмо място за арт Simple Smile.

# 177
  • тук и там
Aredhel,много хубаво! Но най-вероятно е голямо помещението..

# 178
  • Mediterraneo
Нищо не бих сложила,  тревата стига. Максимум ароматизатор.

И аз така смятам. Тревата е достатъчна украса и акцент.

# 179
  • При елфите ...
Aredhel,много хубаво! Но най-вероятно е голямо помещението..
Благодаря... не е голямо помещението... отделна е тоалетната...

Общи условия

Активация на акаунт