Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 67

• 36 108
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
Подкрепям мнението на Niss, и на мен също не ми харесват цветовете на гранитните плотове, аз лично предпочитам прост термоплот пред тях. Досега не съм видяла разцветка, която да ми хареса.

# 376
И аз.
Особено в комбинацията с текстурата на дървото.

# 377
Аз харесвам гранита, но наистина не пасва на всички стилове, особено на по-модерните. И затова си избрах технически камък, там има идеални разцветки за всяка концепция.

# 378
  • тук и там
Гранит и аз не харесвам.И според мен със дърво няма да се съчетае добре.Като цветове-сиво,антрацид, черно,нещо такова мисля че би било добре за плот.
Кухнята не ми харесва много ,но да покажа дърво и тъмен цвят-мисля,че си вървят..
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 18:38 от Kaisia

# 379
Kaisia, и на мен много ми харесва комбинацията дърво с тъмен цвят
https://i.pinimg.com/originals/b9/fa/02/b9fa02eec447e1419c48b02f2b7376e0.jpg
https://i2.wp.com/www.planete-deco.fr/wp-content/uploads/2020/02/KL.jpg?ssl=1
https://i.pinimg.com/originals/da/07/0b/da070babaae9fe03e8d754b675367f41.png, но не бих си го причинила в къщи, защото постоянно трябва да съм с парцала Simple Smile.

# 380
Това е горен гранит  
В Пловдив е взиман . Леко е грапав. На мен ми харесва.

# 381
Здравейте, да ме насочите къде в София има магазини за осветителни тела с по голямо разнообразие на мостри. Гледах разни неща по каталози и сайтове, но ми се иска и на живо да разгледам.

# 382
Здравейте, да ме насочите къде в София има магазини за осветителни тела с по голямо разнообразие на мостри. Гледах разни неща по каталози и сайтове, но ми се иска и на живо да разгледам.

Като караш по "Борис" в посока Княжево, по някое време (ама преди Околовръстното) от лявата страна идва един голям магазин за осветителни тела. Орион ли беше, или друго, не помня, но се вижда. После правиш някак си обратен завой, влизаш в локалното и си там. Има места за паркиране баш отпред.

# 383
Това е горен гранит  
В Пловдив е взиман . Леко е грапав. На мен ми харесва.
Щом на вас ви харесва, това е най важното.

# 384
Ваня А. може ли снимки на плочките и паркета и снимка на кухнята ако е готова или проект, идея?

Niss, при теб какви ще са цветовете на кухнята?

# 385
  • софия
Като караш по "Борис" в посока Княжево, по някое време (ама преди Околовръстното) от лявата страна идва един голям магазин за осветителни тела. Орион ли беше, или друго, не помня, но се вижда. После правиш някак си обратен завой, влизаш в локалното и си там. Има места за паркиране баш отпред.
https://decorcenter.bg/contacts Последният етаж е само осветителни тела.

# 386

Долни шкафове Графит мат на Алвик(между другото това ми се видя най-надежния мат който не се драска, Perfects sense на Egger си се драска и още как) горни естествен фурнир дъб, кухня без дръжки. Още умувам за гърба и плота. Нещо такова искам да се получи цветово само че моята ще има профил тип Gola под плота и на чекмеджетата
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 07:24 от Niss

# 387
Ваня А. може ли снимки на плочките и паркета и снимка на кухнята ако е готова или проект, идея?

Още не е готово.

# 388
  • София

Вече не работи, загледах го миналата седмица от колата ,но беше празен.

# 389
Орион си работи. Затворен е един друг магазин на околвръстното точно преди Борис.

Общи условия

Активация на акаунт