Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 67

• 36 023
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • Deutschland/HE
Ние за детската стая, която е юг и запад сложихме външни ролетни щори, най-обикновен модел, не са с мотор, много сме доволни. В Германия в района, където живеем сега 90% от прозорците са с външни щори. Сполнята ни е запад и тя е с ролетни щори. Това е за жилището ни в България.
В Германия на местата, където подменят дограма слагат направо с комплект с външни щори.
За вътре, предпочитам пердета или текстилна щора,  каквато описа Мандаринка Simple Smile

# 631
Да тези са ефективни, обаче не ми се мисли как ще се чистят с тоя мръсен въздух и прахоляк.

# 632
Дървени плоскости е много добра опция ако интериора го позволява..ако ти писне лесно се маха една релса е Wink

или пък тези панели има ги и в Икеа и Бриколаж също лесни за монтаж и демонтаж /аз с такива съм преградила 2/3 холА

# 633
  • Mediterraneo
В момента сме с такива външни щори.

Скрит текст:

Не сме ползвали никога по- удобни. Същите са и на вратите към терасата. Но прозорецът гледа към терасата. В детската прозорецът гледа към двора и не са сложили същите, там са обикновени външни ролетни щори. Казвам "сложили", защото на всички апартаменти са еднакви.
Чистят се много лесно, но имам достъп отвън, иначе би било непосилна задача.

# 634
  • Варна
pinko тази релса не е толкова обикновена и евтина и с лека ръка да я хвърлиш.

Но спор няма много са ефектни тези плъзгащи barn doors щори.

# 635
Здравейте!
Следя темата и съм срещала много компетентни и адекватни съвети тук.
Бих искала да ми помогнете със следния казус. Предстои ми слагане на ламинат. Радиаторите ми са поставени по следния начин:
Скрит текст:

Чудя се под радиатора, около крачетата, как ще стане слагането? Предполагам там ще се изрязва ламинатната дъска, ще остане дупка около краката, но хич не ми харесва какво ще се получи. Естетически няма да е добре.
Ще се радвам на идеи от вас! Flowers Hibiscus

# 636
После се слагат капачета на на крачетата.

# 637
Woman in the mirror, има начини, дано ви е читав майсторът.

Да добавя и пръстените, ако не ви харесва отворчето около тръбата, остава все пак лек процеп, не е плътно около тръбите:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 10:03 от labrex

# 638
Я да ви питам. Холокухня. Бели стени, бели пердета, бели осветитени тела. Дивана и столовете ще ги претапицирам в черно. Кухненските шкафове са капучино. Правим бяла "секция" в едни дупки в стените, където аксесоарите са черни. Харесах висок лампион в индустриален стил, но за капак има само бял. Дали да си изчеша крастата, хем да не дойде много черното в цялата стая или да чакам черен?

# 639

Скрит текст:

Не сме ползвали никога по- удобни. Същите са и на вратите към терасата. Но прозорецът гледа към терасата. В детската прозорецът гледа към двора и не са сложили същите, там са обикновени външни ролетни щори. Казвам "сложили", защото на всички апартаменти са еднакви.

Как се водят тези щори? Харесаха ми и на мен, и аз имам как да ги чистя

# 640
Моля, препоръчайте ми хубава бяла боя за дървени врати. Майсторите така хубаво ми ги бяха изшкурили и отгоре ги намазали с блажна боя, направо ми се дорева като ги видях. Ще ги карам да ги шкурят наново и ако трябва сама ще си ги боядисам.

# 641
Скрит текст:

Скрит текст:

Как се водят тези щори? Харесаха ми и на мен, и аз имам как да ги чистя

Външни ламелни щори

# 642
  • Mediterraneo
Не знам как се водят, но не са като показаните от Лабрекс. Нямат въжета.

# 643
Не знам как се водят, но не са като показаните от Лабрекс. Нямат въжета.
На тези ми заприличаха. newsm78  Сега и аз на опашката за наименованието......

# 644
  • софия
Моля, препоръчайте ми хубава бяла боя за дървени врати. Майсторите така хубаво ми ги бяха изшкурили и отгоре ги намазали с блажна боя, направо ми се дорева като ги видях. Ще ги карам да ги шкурят наново и ако трябва сама ще си ги боядисам.
Бих минала с бяло масло.

Общи условия

Активация на акаунт