Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви храни трябва да се избягват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Как трябва да живея, когато имам заболяване на щитовидната жлеза?
. И тогава разбрах, че трябва да действам сама...почнах и двете добавки, докато стигна до хематолог и после и тази ендокриноложка. Нещата при него се оправиха когато мина на диета без глутен и млечни и яко пробиотици, преди това година и половина "наливах" добавки, спрем и след 2м пак същото. Той ядеше и много малко месо, та и това натиснахме да хапва повече, но основното според мен беше оздравяването на червата.
Някак по-добре се чувствам така (отначало мислех, че си въобразявам). Много сънлива бях като го вземах сутрин след ставане, а така се будя по-лесно. А с по-голяма доза желязо (приемам го някъде в късния следобед- далеч от калций съдържащи) е дори още по-добре. Бях спряла желязото за почти 3 седмици покрай изследванията, та успях да усетя разликата от това да приемам хормона сутрин или преди лягане. Както казах, бях чела, че хормонът достига максимална концентрация 6 часа след приема и реших да пробвам. Май има и някакво взаимодействие с Глюкофажа (моят е с бавно освобождаване) което още проверявам- но ми се струва, че когато приемах хормон сутрин КЗ ми беше една идея по-висока.