Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви храни трябва да се избягват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Как трябва да живея, когато имам заболяване на щитовидната жлеза?
Не си реших живота с магическа пръчка. Но вярвам, че е една малка частичка към успеха. И адски помага за стреса!
Че е важно и качеството- това е ясно. Относно цитатите- не вярвам на подобни проучвания които прогнозират кой колко ще живее на база на това какво яде. Още повече, че има толкова много неизвестни в тях. И пак се прокрадва идеята, че нвх е САМО "ултра ниски вгх" (или както беше написано)+ много малко зеленчуци и растителна храна...Обичайно при нвх хранене човек не просто "заменя" вгх за протеини- аз поне не ям протеини в обема/грамажа в който са били въглехидратите преди. Както и не си ограничавам зеленчуците- ям колкото искам. Ограничавам сладките плодове, но пак не съм изключила изцяло плодовете. Също така, не е еднакъв и броят на храненията ми през деня в сравнение с хранене с повече вгх. А хранителни вещества определено няма само във въглехидратите. Но всеки е свободен да яде колкото и каквото поиска- на мен лично ми се отразява много по-добре да се храня с по-малко въглехидрати, отколкото когато следвах общите препоръки за над 50 % въглехидрати.