Бременна съм, а той ме заплашва

• 4 409
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
  • София
В случая, боклукът показва едно и също лице през цялото време на връзката.
Показва го, а какво казва е отделен въпрос и несъществен, според мен.
На 26 години би трябвало всяка жена да е наясно, че детето ще носи на 50% гените на бащата.
И да реши отговорно дали иска да ги възпроизведе.
За мен, да занимава родителите си със случката, отново би показало незрялост и неспособност за взимане на решения за собствения живот.

# 31
  • Paris, France
Сгрешила си, че си се съгласила да опитваш да забременяваш от човек, с когото даже не си живяла. Видяла си му избухливия характер. Сама пишеш, че не искаш дете, което да те свързва с насилник за цял живот.

Кристина писа за неуспяесщи да забременеят когато желаят жени, но те са сигурно по-стари, а ти си млада. Ако е имала предвид това, че може би можеш да се увредиш след аборта, днешните ранни аборти са медикаментозни, без отваряне на шийка на матката, без въвеждане на чужди тела в матката, без стъргане с кюрети. Рисковете от инфекция са почти нулеви, а тези от нараняване на лигавицата нулеви ако не се наложи, по някаква причина, кюртаж.

Не е сложно. Гълташ хапче и ти идва менструацията, като може да е леко по-обилна от обикновено. И край. Освободена си от бремето и връзката с насилника.

Аз бих казала на родителите си. Това за да знаят ако започне да ме търси и притеснява. Все пак е насилник  Не бих ходила по доктори с мъжа. Бих отишла сама.

# 32
Чаааакай, чакай малко.
Гледала телефона, чела си му чатове. Защо? Аз да съм скъсала с теб на мига.
Вербалната агресия не я ли започна ти, като го нарече боклук? Той също се е ограничил с вербална агресия. Два остри камъка брашно не мелят.
За мен той не те е искал и ти си го виждала, но си се "борила", в това число със скандали и забременяване. Възмездие - за какво?

Съветът ми е: престани да се вбесяваш. Престани да говориш като дете в детскта градина, че ще кажеш на мама и татко, и на всички майки и татковци. 26 години не са 14 все пак. Поеми си отговорността за безразсъдните действия - не е хейт, но е безотговорно да правиш секс без предпазни средства. Връзката не върви и ти тръгваш да правиш бебе!

Момиче, събуди се! Не прави така в следващи връзки! А тази я приключи, в това число и с идеята за нежеланото бебе от откачалник.

# 33
От кой етнос сте?

# 34
  • София
Защо си мислиш, че от другия етнос, на 26 вече няма да е с поне 3 деца?
Бас ловя, че си е чиста българка........

# 35
  • у дома...
Чаааакай, чакай малко.
Вербалната агресия не я ли започна ти, като го нарече боклук? Той също се е ограничил с вербална агресия. Два остри камъка брашно не мелят.
За мен той не те е искал и ти си го виждала, но си се "борила", в това число със скандали и забременяване. Възмездие - за какво?

Съветът ми е: престани да се вбесяваш. Престани да говориш като дете в детскта градина, че ще кажеш на мама и татко, и на всички майки и татковци. 26 години не са 14 все пак. Поеми си отговорността за безразсъдните действия - не е хейт, но е безотговорно да правиш секс без предпазни средства. Връзката не върви и ти тръгваш да правиш бебе!

Момиче, събуди се! Не прави така в следващи връзки! А тази я приключи, в това число и с идеята за нежеланото бебе от откачалник.
Девойко, това е истината!

# 36
Такава връзка,като вашата е по-добре да завърши с раздяла.Грешката е била е негова,че те е оплодил,въпреки неразбирателствата които сте имали.Грешката в теб,е че явно си била с розови очила и си му вярвала.
Сега,ако искаш да започнеш на чисто направи аборт.Аз не бих погалила егото на този човек като му родя дете.

# 37
Че то това, за мен, не е връзка. Сигурно се развива в някой малък град, където още живеят в 19 век, макар много хора да се примениха там, голяма част си остават куку.

ТОй имал 1 почивен ден, тя имала 2-3 или колкото там, очаквала той да има време за нея през почивните ѝ дни, той очаквал тя да има време за единия почивен ден.

Куку и Пипи.

Липсват им само чалгата и шамарите. Скандалите, стреса и секса разбрахме, че ги имат.

# 38
Папи, къде ти е романтичната страна?!? Срамота! Къде се е чуло и видяло лИбоФ без шамари?!?

# 39
Категорично съм за аборт.
Нито той,нито пък ти сте готови за родители. Самата ти не си съзряла още за дете,държиш се глупаво и истерично. Виждаш,че връзката не върви,че не си щастлива. Пускаш тема след тема, всякаш има вълшебна пръчка да го промениш. Драпаш да го направиш и чрез детето -пак огромна грешка. И какво като намесиш родителите, твоите и неговите. Мислиш си,че ще кацне на рамото ти ли и ще е най-смирения и обичащ мъж и баща. Детето ще промени само тебе,ще те очука яко. Самотна майка и с проблемен мъж.
Какви възмездия,като ти сама си правила опити с някой,който нито те обича,нито си щастлива с него. Ама така да го вържеш и си мислиш,че детето ще го промени.
Има нещо и теб,ходи на психолог.
Държиш се странно във връзка,като лепка. Искаш да си с човек,който да го променяш ти. Осъзнай, голям мъж не се променя каквото и да правиш. Да той ще си е такъв и това дете ще го озлоби още повече.
Вместо да си съсипеш живота,отиди да направиш аборт. А следваща стъпка е психолог.

# 40
Папи, къде ти е романтичната страна?!? Срамота! Къде се е чуло и видяло лИбоФ без шамари?!?

То за това ми липсват шамарите и чалгата, да го определя като връзка. Без шамари няма любов - това го знае всяко хлапе.

Кви са тия глупости - малки кавги в колата и заплахи.

То обещаното не е като даденото, нали знаем.

# 41
Пускай си Кукавица и сипвай 😉

# 42
Не съм аз, който да ти казва дали да задържиш детето или не, макар, че ти не питаш това, но то е много важно и ще определи целият ти живот, твоята съдба. То е ясно, че връзката е приключена и имаш дилема само дали да кажеш на вашите. Аз бих им споделил всичко и ще ти кажа защо. Това въобще не трябва да го мислиш, че щяло да стане скандал, нека стане дори, нека и техните разберат какъв боклушки син имат.

При тези заплахи е добре дори да пуснеш жалба в полицията, защото това са много тежки закани, той може дори да те убие. Неговият профил отговаря на тези, които са убивали вече жени жертва на домашен тормоз.
Детето макар и да предполагам само, колко е трудно на една жена да прекъсне бременност и един живот, но помисли и за възможните последствия. Ако той след това предяви права и иска да вижда детето, да го взима при него и ти ще трябва да го виждаш този боклук много пъти и да комуникираш с него.

Не момиче това хич не е добре. За намиране на друг мъж с дете не е невъзможно, но все пак става малко по-трудно. На мен това която споделяш ми звучи много страшно, но добре, че поне вторият път си действала много адекватно и си замълчала на заплахите като си била в колата, едно отвръщане или реплика в такива ситуации със хора които изпадат в "амок", може да ти коства живота.

Примери такива има много, за това и винаги съм съветвал жертвите на домашен тормоз да не отвръщат и провокират насилник изпаднал в момент на ярост. Ако си още в началните месеци на бременността и аборта е възможен, помисли внимателно. Ако родиш не знам дали той няма да иска да вижда детето, да има някакви права. Внимателно премисляй нещата без емоции, защото развитието на живота ти зависи от това.

# 43
Чаааакай, чакай малко.

Извинете, но как стигнахте до тези изводи?
Никъде не е написала, че иска да казва на всички майки и татковци, а дори напротив. Нито, че го е нарекла дори вербално "боклук" .А той я е заплашил не вербално, а директно...
И, ок, сгрешила е, че е забременяла, но едва ли има нужда от "шамари" тук.  Малко ѝ е реалната агресия, защо ли пък да не ѝ "сипнем" още малко...Не разбирам лекотата, с която се съди.

# 44
Извинете, но как стигнахте до тези изводи?
Никъде не е написала, че иска да казва на всички майки и татковци, а дори напротив. Нито, че го е нарекла дори вербално "боклук" .А той я е заплашил не вербално, а директно...
И, ок, сгрешила е, че е забременяла, но едва ли има нужда от "шамари" тук.  Малко ѝ е реалната агресия, защо ли пък да не ѝ "сипнем" още малко...Не разбирам лекотата, с която се съди.
Тиги, не става дума за изводи, а за директни цитати от нейния пост.
"Аз му казах защо да не казваме на нашите, че да не разберат какъв боклук ли си и той буквално изтрещя. Аз съм била най-големия боклук, щял да ми счупи краката..."
В предишна тема е писала, че той й е казвал, че тя е единствената жена, която го дразни толкова много. Говорим за преди няколко месеца! Прочети предишната тема и ще видиш развитието: тя от месеци знае, че той не я иска.
Директно я е заплашил, а не вербално - какво значи? Пак е вербално - с думи тоест. Няма реална агресия в случая, ама никаква, освен вербална и от двете страни.
За родителите, авторката беше написала, че ще каже на неговите родители, които добре познава. Тя иска възмездие някакво, не знам за какво.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 18:01 от Uncommon

Общи условия

Активация на акаунт