Queen's – глътка плодов вкус с грижа за природата

• 6 980
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Важна е опаковката да е рециклираща, но ми е важно изключително много и качеството на сока- натурални и естествени съставки.

# 106
  • Бургас
Важно е да отваря и затваря лесно, както и съдържанието в нея.

# 107
  • София
За мен е важно опаковката на сока да е ергономична, за да е удобен за наливане. Също да е за многократна употреба. А ако има и пункт за изкупуване на тези опаковки, още по-добре.
Важно е и съдържанието на опаковката - естествените и натурални съставки на сока вътре.

# 108
Важно е да е удобна за отваряне, да се сипва без да подлива и да може в последствие да се затвори плътно и хубаво.

# 109
  • София
Искам сокът да се отваря лесно, да е от натурални продукти и по възможност, след като го затворя да мога да го слагам легнал в хладилника, без да се разтича. Важно за мен е опаковката да е направена от материал, който след това лесно ще се рециклира.

# 110
Важно е опаковката да не влошава качествата на сока, да се затваря добре, да има възможност да се рециклира.

# 111
Не е важна опаковката, а съдържанието Wink

# 112
Важно е да е удобна за отваряне и затваряне и да държи плътно съдържанието.

# 113
За мен е важно да е удобна за употреба, защото искам когато си наливам сок, той да не се разлива около чашата. Важно е и опаковката лесно да се отваря и затваря.

# 114
За мен лично е много важно сокът да има удобна опаковка - предимно да ми е удобно за отваряне/затваряне, както и да не изтича сок докато наливам.
Идеята за опаковка за многократна употреба/рециклируема също ми допада. Heart

# 115
Важно е опаковката да е лесна за отваряне, с гарантирано добро затаряне и удобна за съхранение в хладилник.На тези условия идеално отговарят стъклени опаковки за многократна употреба. Така, че както и да въртите и сучете, за мен тетрапак опаковките не са решение.

# 116
Кажете ни доколко е важно за вас опаковката на сока, който купувате, да е иновативна/ергономична/удобна и защо?
Изключително важно е да бъде ергономична и удобна, защото тийнейджъра пие сока директно от кутията и доста често омазва положението, когато бутилката не е пригодена за това.

# 117
  • у нас
Никога не съм се замисляла по този въпрос. За мен е важно да се отваря лесно.

# 118
  • София
Важно е бутилката да е удобна за употреба. Да се отваря и затваря добре. Иначе стават бели.

# 119
Освен, че опаковката трябва да е лесна за отваряне и употреба, трябва да е лесно и нейното изхвърляне. Имам в предвид, че след като се изпразни, опаковката трябва да може да се свива , за да може да заема по-малко място в коша ми за разделно събиране на отпадъците. Задължително трябва да може да се рециклира. 

Общи условия

Активация на акаунт