Queen's – глътка плодов вкус с грижа за природата

• 6 978
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
опаковката е важна,както на соковете,така и на продуктите-гледам да е от екологична материя,да е удобна за прибиране в хладилник,да може да се консумира и отново да се затвори опаковката

# 91
  • Бургас
Най-важното е да се отваря и затваря лесно капачката,без да подлива и да изтича.

# 92
Кажете ни доколко е важно за вас опаковката на сока, който купувате, да е иновативна/ергономична/удобна и защо?
Важно е да не се разлива сока при наливане в чаша, да бъде удобна за съхранение , срока на годност да е на видно място и по възможност да се рециклира .

# 93
Добре е да е удобен за хващане с една ръка,да се отваря лесно и затваря хубаво да не изтича .Да има свежа привличаща окото опаковка.И не на последно място да е вкусен .

# 94
За мен е важно най-вече да се отваря лесно и да се затваря добре, за да млга са я слагам легнала в хладилника.

# 95
Важно е хубавата и иновативна опаковка.Не се изсипва,затваря се добре и сока в нея си остава
със свеж и пресен,чудесен и вкусен вкус.

# 96
От особено значение за мен е да не се разсипа при отваряне и сипване. Капачката да затваря плътно. И лесно да може да се държи и носи от дете.

# 97
Освен вкуса е важна и опаковката. Тя трябва да съхранява добре продукта, да е лесна за употреба и с минимален риск от изливане, дори и от най малките вкъщи.

# 98
  • Пловдив
Важно е опаковката да запазва продукта от външната среда, но също така да се отваря лесно и при повторно затваряне, да не се излива течността, за да може да се съхранява в легнало положение в хладилник.

# 99
  • Видин
Да е удобна за отваряне, да не се разлика в детските ръце, лесно да се налива също

# 100
За мен е важно опаковката да е направена от лек и безвреден материал, който подлежи на рециклиране. Също да е удобна за хващане и наливане и да може да влиза в хладилника.

# 101
Важно е, за да не протича при оставяне в хладилника хоризонтално, а и да не се разлива при наливане!

# 102
Не е толкова важна. По-важно за мен е цената и съдържанието. След това идват цветната опаковка и ергономичната форма, за да е удобна за хващане и наливане.

# 103
За мен е важно опаковката да е удобна за ползване и да запазва продукта свеж.

# 104
Важно ми е опаковката да се рециклира .
И да е удобна и лесна  за отваряне/затваряне,имам дълги нокти ,и понякога това ме затруднява сериозно Flushed

Общи условия

Активация на акаунт