Queen's – глътка плодов вкус с грижа за природата

• 6 976
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Важно е за мен да се затваря добре и да е удобна за хващане.

# 76
За мен вай-мажно е съдържанието,а Куинс е любимата ми марка.

# 77
Важно е да се отваря лесно и да се затваря плътно, за да може да бъде поставена легнала в хладилника. И също да бъде удобна за деца.

# 78
  • Пловдив
За мен е важно опаковката на сока да не подлива, да може да стои легнала и да се отваря лесно.

# 79
Дизайна на опаковката ми е важен. Аз съм от тези луди, дето се радват на шаренкото. Също така и материала, от който е изработена. Лесното  отваряне и плътно затваряне - задължително. Не на последно място е важно да е ергономична, за да бъде удобна при наливане.

# 80
Бих искала капачката да се отваря лесно, а след това да се затваря плътно, за да не изтече останалия сок. Много е важно опаковката да е направена от материал, който лесно се рециклира и да няма никаква пластмаса.

# 81
Важна ми е опаковката до толкова,че да е компактна,детето само да си налива сок,да е сигурна капачката,НО преоритет си остава качеството на сока!

# 82
Важно е да е удобна, без значение дали е малка и я взимам за из път или голяма и ще стои в хладилника и в двата случая не искам да се боря с нея и да я мисля, все пак съдържанието е най-важното.

# 83
За нас е важно опаковката на сока да е направен от качествен материал. И най - вкусния и здравословен сок да е в шишето, опаковката не е ли добра то и сока не е ОК. Също така е важно бутилката да е удобна за малки и големи, капачката да се отваря лесно, и затваря плътно.

# 84
Важно за мен е бутлката да е лесна за отваряне и сипване, без да подлива.

# 85
  • Mediterraneo
Важна е опаковката, защото сокове купувам предимно за пикник, плаж, път.

# 86
  • Ямбол
Важно е опаковката да се затваря плътно, за да не се излива съдържанието в легнало положение. Важно е също и да не подлива при наливане.

# 87
Важно е да е удобна за хващане, за да не се изпуска лесно и да е удобна за наливане. Също така трябва да се затваря много добре, за да не тече# ако се остави легнала в хладилника.

# 88
  • Сф
Важно е да е удобна красива, да не протича, детето да я отваря бързо и безпроблемно Simple Smile

# 89
Важна е, за да е удобно за сипване в чаши и да не се разлива сок.

Общи условия

Активация на акаунт