Queen's – глътка плодов вкус с грижа за природата

• 6 972
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Сигурно затваряне на капачката, здрав картон, удобна за поставяне в хладилник.

# 61
Важно е да е удобна и лесна за отваряне, както и да се затваря плътно.👍

# 62
  • Велико Търново
За мен е важно да се затваря плътно за да няма изненади в хладилника. Държа на качеството на сока, но и от какъв материал е направена опаковката.

# 63
  • Русе
Да се затваря добре,  за да може да легне после в хладилника...Да не подрива също при сипване.

# 64
Важно е да е удобна за употреба, да се затваря добре

# 65
  • на последния етаж
Важно е опаковката да е удобна за сипване, да се затваря добре и да не тече в легнало положение.

# 66
Трябва да е удобна за отваряне и затваряне.
Удобна и за отпиване и за сипване в чаша.

# 67
Важно за мен е да може да се отваря и затваря лесно. При сипване да не подлива. Надеждна и екологична опаковка.

# 68
Важно е да се отваря лесно, да е плътна, да изглежда добре и да е удобна, да се прибира в хладилник дори легнала

# 69
Важно е да се затваря хубаво, за да мога да я сложа на поставката за бутилки в хладилника.

# 70
Важно е, особено ако става дума за по-голямо количество сок - да е удобна за ползване и да се затваря добре.

# 71
Важно е материала на опаковката да е безвреден, да е лесно отварянето й и да е удобна за наливане в чаша. Не на последно място е рециклируемостта на материала.

# 72
Искам да ми е удобна да я хвана и да налея сок с една ръка, тъй като често в другата нося я дете, я нещо друго. Също така трябва да се затваря плътно, за да не протече не където трябва.

# 73
Важно е да е удобна за употреба, да се затваря добре и разбира се да е с красива опаковка.

# 74
  • Бургас
Имам малък хладилник, за това е важно опаковката да е компактна , да не се разлива лесно, при отваряне или легнало положение, да не е твърда т.е. след като свърши да може кутията да се смачка и да не заема много място.

Общи условия

Активация на акаунт