Queen's – глътка плодов вкус с грижа за природата

• 6 977
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Важно е да се отваря лесно, да е в удобна за хващане опаковка, да се затваря плътно. Да не подлива. Да може да се рециклира.

# 136
Важно е да е удобна и лесна за отваряне, както и да се затваря плътно

# 137
Много е важно! Ергономичната опаковка е удобна и практична. Очите купуват, затова иновативните продукти са с голям успех сред потребителите.

# 138
За мен е важно да е удобна и лесна за отваряне.

# 139
Да е рециклируема,да може да се отваря лесно и да се затваря плътно от децата.

# 140
Важно е опаковката да е удобна както за носене така и при съхранението в хладилник , да може да бъде поставена и в легнало положение. Отварянето на опаковката също да е по лесно за деца.

# 141
  • Варна
Честно казано, ергономичността на опаковката не е от голямо значение за мен, така и така се налива в чаша. По-важно е да се отваря лесно и да е от безопасни и рециклируеми материали.

# 142
Важно е да се отваря лесно и да се затваря плътно Simple Smile

# 143
  • Горна Оряховица
Не толкова, колкото е важно съдържанието! Може да е проста, че дори и прозрачна, но сока да е качествен.

# 144
  • Варна
Факт е, че опаковката продава, и колкото е по-ярка и привлекателна, толкова е по-голям шансът един потребител да посегне към нея.

# 145
Важно е да се отваря и затваря лесно и плътно. А това за рециклируемата опаковка е също много важно.

# 146
Кажете ни доколко е важно за вас опаковката на сока, който купувате, да е иновативна/ергономична/удобна и защо?

Освен всичко изброено дотук - визия, добро затваряне/отваряне, рециклируема, то важно е и тя да е здрава и стабилна, но и да може да се "сгъне" за по-малък обем при изхвърляне.

# 147
Детето ми вече е много самостиятелно, прави много неща сама, съответно е важно когато хване сок да не и се изплъзва и да може сама да го отвори.

# 148
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Важно е за се отваря и затваря лесно, да е безопасно за децата и да се рециклира.

# 149
За мен и семейството ми е важно опаковката да е удобна, да се отваря лесно и да е добре защитен сока.

Общи условия

Активация на акаунт