Queen's – глътка плодов вкус с грижа за природата

• 6 973
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Важно е опаковката да е удобна .Лесно да се отваря и затваря ,като е сложена в легнало положение в хладилника да не изтича.Важно е и да може да се рециклира.

# 151
Бих се радвала, ако имате и опаковки от тези като 3л с канелка, за по-лесно сипване и удобство.

# 152
По опаковката се купува. Трябва да привлича вниманието. Важно е да е удобна, да се отваря лесно и да се затваря плътно.

# 153
Важно е опаковката да е удобна , за децата .
Важно е да е иновативна и от рециклеруеми материали ,защото планета е наша и трябва да я пазим.

# 154
Вече купихме от новите опаковки. Любимият сок на дъщеря ми е зелена ябълка. Кутията е много удобна и шесна за отваряне. Тази опаковка няма как да пропуснеш да я забележиш на рафта или в хладилника, много е лятна и цветна.

# 155
Опаковката е важна, а също и затварянето да е лесно и надеждно.

# 156
Съдържанието винаги е по - важно, що се отнася до опаковката, тя трябва да бъде и иновативна и удобна.

# 157
За мен е важно когато искам да пия сок да мога бързо и лесно да отворя опаковката /понякога ми се налага да действам и само с една ръка /. Удобството при хващане също е от значение - цялото количество сок да отиде в чашата а не извън нея /ако сипва дъщеря ми /. Държа и капачката да затваря плътно.

# 158
Важно е лесното отваряне и затваряне, както о да се затваря плътно, та да не се разсипе в хладилника

# 159
Хубавата визията винаги привлича. Важно е също, да бъде удобно за ползване от децата, които са най-големите консуматори на сокове за мен.

# 160
Важно е опаковката да е сигурна, удобна за наливане и за съхранение. Също материалът да е безопасен и рециклируем.

# 161
Трябва да може да се рециклира, удобството при хващане и отваряне, затваряне е вече даденост при соковете. Но ако има начин опаковката да е по-лека, би било много добре!

# 162
Важно е бутилката да е удобна за употреба. Да се отваря и затваря добре.

# 163
Опаковката, освен удобство, лесно отваряне и добро затваряне смятам, че трябва да е и с привлекателен дизайн и външния вид да привлича, за да е пълно удоволствието - хубав сок наслада за тялото, красива опаковка наслада за окото.

# 164
Важно е бутилката да може да се рециклира, да е удобна за хващане от по-малки ръчички, да се затваря добре капачката.

Общи условия

Активация на акаунт