Queen's – глътка плодов вкус с грижа за природата

• 6 969
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Синовете ми са големи фенове на вашите сокове. Купуват си ги ежедневно и след това цял ден разнасят опаковката със себе си - на тренировки в залата, на фитнеса, на площадките за стрийт фитнес, у дома. За това опаковката е много важна - да предпазва сока от вкисване, нали е без консерванти, да не се  смачква, разлива, спуква. Да е удобна за хващане с една ръка и да не се изплъзва.

# 166
Важно е да се отваря лесно и да може да се затваря добре. Също е важно да бъде удобна за хващане за да е удобно пиенето и наливането в чашка както от нас, така и от децата.

# 167
Опаковката трябва да е удобна за ползване от малки и големи, да е удобна за хващане, при наливане на сок в чаша, да не се изплъзва от ръката. Капачката трябва да се отваря лесно, а при затваряне да е плътна, за да не изтича сок, при съхранението на сока в хладилника в легнало положение /ако се наложи такова/. Ако опаковката е изработена от рециклируем материал - най-добре.

# 168
  • София
Важно е да се отваря лесно и затваря плътно за да не се излива. При наливане да не пръска.

# 169
Важно ми е да е удобна опаковката - за хващане, отваряне и затваряне, не държа да е иновативна, ако иновацията не е свързана с удобство. Най-неприятно ми е на дъното да остава сок, който не може да се изсипе по нормален начин и накрая хвърлям кутията, защото ми писва да тръскам остатъците от сок в нея.

# 170
Важно е да се отваря лесно  да  е удобна да се затваря плътно без много усилия,  да може да се поставя легнала . 

# 171
Важно е бутилката да е удобна за употреба. Да се отваря и затваря добре, за да не протича легнала в хладилника или в чанта. А също и детето да може да си налива само Simple Smile

# 172
Важно е, за да не заема много място във хладилника на дължина и децата да могат да я ползват по-лесно.

# 173
  • Пеликания
Важно е да се отваря и затваря лесно, да е удобна за хващане и наливане и да е удобна да се прибира в хладилник без да заема много място.

# 174
Важно е кутията да е с удобен отвор за наливане, за да не разсипваш по цялата маса.

# 175
Важно е да се отваря лесно, да е в удобна за хващане опаковка, да се затваря плътно.

# 176
За мен е важно преди всичко опаковката да не съдържа вредни вещества, да може да се рециклиран, да не подлизва и да се затваря плътно.

# 177
  • София
Важно е да се затваря добре, за да не се разлива, ако се наложи да бъде сложена легнала в хладилника. Също да е лесна за употреба от деца. И ако може, да е от рециклируем материал.

# 178
  • sofia
Кажете ни доколко е важно за вас опаковката на сока, който купувате, да е иновативна/ергономична/удобна и защо?

За мен опаковката на сока е много важна. Харесвам един сок от верига магазини в България на вкус, но не го купувам, заради адски неудобната опаковка. Обичам тя да се затваря добре, за да може да се транспортира лесно при нужда, също така е важно да се отваря удобно. Не на последно място бих се радвала ако опаковката е лесна за разграждане, след използване и да е удобна за хващане с една ръка. И колкото по шарена опаковка, толкова по весела и носеща добро настроение.

# 179
Толкова важно, колкото и съдържанието вътре в опаковката. Лесна за отваряне, да не подлизва, нормално затваряне, да не превърта капачката, рециклируема.

Общи условия

Активация на акаунт