Queen's – глътка плодов вкус с грижа за природата

• 6 968
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Важно е бутилката да е удобна за употреба, да се затваря плътно и разбира се дизайна винаги привлича.

# 181
  • София
Важно е опаковката да запазва вкусовите качества на сока. Отделно, мразя да търся ножици за отваряне на някои видове кутии, а и подливат или се излива съдържимото, ако ги стисна

# 182
За мен е важно опаковката на сока, който купувам, да е иновативна/ергономична/ и удобна и защо интересната и иновативна опаковка би привлякла вниманието ми в магазина и би ме накарала да опитам продукта в нея, ако не го познавам.Ако продуктът е познат за мен и присъства на трапезата ми, иновативната и удобна опаковка, особено ако е с интересен и атрактивен дизайн, би била удобна и практична за използване от малки и големи вкъщи а и би ме зарадвала естетически - глезотийка за очите. Simple Smile

# 183
Важно е опаковката да се отваря и затваря лесно. Другото, което малко ми е неприятно при повечето сокове в кутии е, че на дъното остава доста сок, но просто опаковката е направена така, че не може да се изсипе.

# 184
Имам две деца и те често посягат към сока сами да си налеят. За мен е важно самата опаковка да е удобна за хващане, да е от твърд материал, а не като се стисне да се разлива течността и опаковката да се смачква. Да може да се затваря плътно след отварянето, за да се избегне разливане.

# 185
За мен е важно опаковката да бъде удобна за съхранение, лесно да се отваря и затваря.

# 186
Важно  е да е удобна и лесна за отваряне

# 187
Важно е опаковката да е удобна за употреба, да се затваря добре и да се рециклира.Също така държа сокът да се запази свеж по- дълго време.

# 188
Едно и също съдържание в различни опаковки се продава в различни количества. Дотолкова е важна опаковката. Grinning
Опаковката продава, това е всеизвестен факт.

# 189
Важно е да е удобна и лесна за отваряне. За мен  също така е важно  опаковката е
удобна за употреба  и да се затваря плътно,за да се избегне разливане.

# 190
Важно ми е да виждам какъв сок има в опаковката, преди да го купя/отворя. Важно ми е да е удобна и за врата на хладилника и за рафтовете. Да се затваря и отваря лесно без да се къса капачката или да не прилепва плътно. По принцип соковете от 1 литър така или иначе са с удобна за хващане опаковка, не мисля, че нещо кой знае какво може да се подобри там, но ще пробвам новата ви форма. Задължително трябва да се рециклира, събираме боклука разделно и трябва да си намери кошчето и тя.

# 191
  • София
Не съм се замисляла за опаковката на сока. Свикнала съм да е стандартната за натурален сок и купувам такава.

# 192
  • София
Ами много важно е да е удобна, ако е иновативна и ергономична още по добре. Случвало ми се е да си купя кутия със сок  и от затворената кутия да тече сок(не беше Queen's, друга марка беше), но мястото на свързване на пластмасовата част и картонената опаковка не беше добре залепено и течеше, така че качествената опаковка ми е изключително важна. А вашите сокове много ги харесваме и досега не сме имали проблем с опаковките.

# 193
За да може детето да си сипва само, без да излива.

# 194
И за мен е важно да се отваря и затваря лесно и станилно, също и да се налива без да се разлива.

Общи условия

Активация на акаунт