Queen's – глътка плодов вкус с грижа за природата

• 6 967
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Важно е да е удобна и лесна за отваряне, също така и да се затваря плътно.

# 196
Опаковката трябва  да е удобна за сипване, дори и от деца. Да се затваря добре и да не тече в легнало положение в хладилника. Да е направена от качествени материали , които не оказват влияние на вкусовите качества на продукта.

# 197
Важно е да се отваря и затворя лесно.

# 198
За мен е важно : да се отваря лесно , да се затваря стабилно , да е с форма подходяща и за хоризонтално и за вертикално съхранение , да не "подлизва" при сипване.

# 199
За да се събира в хладилника.

# 200
  • София
Съдържанието е първо,но опаковка та продава в повечето случаи.Удобна и плътно затваряща се,подлежаща на рециклиране.

# 201
Важно е да се отваря лесно и да не подлива напитката за да е удобно децата да се обслужват сами

# 202
Важно е да е удобна и лесна за отваряне, също така и да се затваря плътно.

# 203
За мен е важно кутията да се отваря лесно, за да може детето ми само да си налива сок. Плътното затваряне е важно, за да мога да я прибирам хоризонтално в хладилника.

# 204
  • Пловдив
Най-важно е съдържанието на продукта, а качествената опаковка да го съхранява за по-дълго време. Трябва да се отваря лесно и да се затваря плътно.

# 205
  • София
Важно е да е удобна и лесна за отваряне. Плътното затваряне е условие за по-дълго и сигурно съхранение.

# 206
" Кажете ни доколко е важно за вас опаковката на сока, който купувате, да е иновативна/ергономична/удобна и защо? "

Защото искам да е удобна за хващане и от дете, да може само да си отвори сока и да си налее без да излее половината сок, защото това се случва с опаковки на някои други марки.
Комбинацията от качествен сок и удобна опаковка е това, което търся.

# 207
  • добрич
На първо място  са важни съставките на сока, а след това да се затваря плътно, да е удобна и доставъчно стабилна опаковката и разбира се възможността на по дълго съхранение.

# 208
Важно е да е удобна за употреба и от деца, да се отваря и затваря лесно.

# 209
  • София
Здравейте!
Кажете ни доколко е важно за вас опаковката на сока, който купувате, да е иновативна/ергономична/удобна и защо?
За мен опаковката трябва да е удобна за сипване, дори и от деца. Да се затваря добре и да не протича в легнало положение в хладилника, защото много често се получава да потече, когато е в хоризонтално положение, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт