Queen's – глътка плодов вкус с грижа за природата

• 6 965
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
За мен е важна не само опаковката но и съдържанието ☺️ За това в къщи купуваме сокове от марката Queen's . Лятото студени са супер

# 226
За мен ли(но е много важно за вас опаковката на сока, който купувам да иновативна по отношение за запазването на качествата на сока, ергономична и удобна за хващане, за да се сипва без усилие при консумация.

# 227
Важното е да е удобна, практична и да не се разлива

# 228
За мен е важно да се затваря добре и да може да се рециклира. Най-важно разбира се е съдържанието. Wink

# 229
Качество на продукта, визия, качество на опаковката.
Както винаги креативни!

# 230
Както и вкуса, е важен и дизайна на кутията.
Ще се избегне разливането в хладилника и най- вече в колата при пътуване.

# 231
Външния вид  на кутията определено привлича. Хубаво е кутията да е компактна, да се затваря добре, да се отваря лесно

# 232
  • Пловдив
Лесно да се отваря и затваря, като в същото време да уплътнява добре, за да може да стои легнала в хладилник без да капе. Да бъде удобна за хващане и да не се олива всичко докато сипваме сок в чашата.

# 233
Важно е опаковката да е удобна, да се отваря / затваря лесно. Да е в подходящ размер и форма, за да се прибира безпроблемно в хладилника. Към момента детето ми е малко и аз й слагам сок, но когато порасне още малко ще е важна формата, която да й позволява да се обслужва сама.

# 234
Важно е опаковката да може да се рециклира, да е удобна и компактна и да може да запази
сока свеж.

# 235
Аз не държа опаковката да се отваря лесно, даже колкото повече ме затруднява, толкова повече се убеждавам, че не е пипана от някой в магазина. То си е моя особеност, някаква параноя ме гони, но съм купувала неща, които са били отворени неправомерно и се радвам, когато трудно отворя или разопаковам нещо. Но съм с две ръце за био разградими опаковки.

# 236
  • Елхово
Важно е да е удобна и лесна за отваряне, също така и да се затваря плътно

# 237
Важно е да е удобна и лесна за отваряне, и да се затваря плътно

# 238
  • гр. Кюстендил
Важно е опаковката на соковете да съхранява на 100% сока отвътре, да е удобна самата бутилка при захващане, защото не искаме разлят сок навсякъде, а и много дечица, консумиращи соковете, ще се радват и ще се чувстват достатъчно уверени сами като големи хора, да си го отворят и сипят в чашка Simple Smile

# 239
  • Пловдив
Важно е да се отваря лесно и да се затваря плътно.

Общи условия

Активация на акаунт