Queen's – глътка плодов вкус с грижа за природата

• 6 962
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • плевен
Важно е да е удобна и лесна за отваряне, да се затваря плътно ,да се прибира в хладилник.Да има хубав дизайн!

# 241
  • Sofia, Младост 3
Опаковката е важна за всеки вид стока, аз ценя много и дизайна, винаги личи качеството и клиентът подсъзнателно избира по-добре/по-сигурно изглеждащия продукт при равни други условия като близка цена, например. Хубаво е опаковките могат и да се рециклират, да са удобни за пренасяне и ползване.

# 242
  • Варна
важно е да се отваря лесно и налива сигурно, защото най-често сок купуваме за детето и си сипва сама

# 243
Важно ми е да е удобна опаковката, защото имам малко дете, което иска да си налива сок само и ако тази опаковка би го улеснила, ще бъде добре!

# 244
Важно е да е удобна за употреба, лесна за отваряне и затваряне.

# 245
Да, важно е да  могат да се отварят/затварят лесно,  да не се разсипват, за да се използват от малки деца.

# 246
Дизайна е важен,удобна  и лесна за употреба от цялото семейство бутилка.Цената не на последно място,съобразена с качеството и рекламата също.Успех на новата визия!

# 247
  • SF
Изключително важна е опаковката! Има мода в дизайна. Опаковката продава.
Колкото и да е качествен един продукт, ако е в неподходяща или несполучлива опакова, не бих купувала, освен ако не е лекарство.

# 248
Да се отваря и затваря лесно и удобно да е четливо датата на годност

# 249
  • София
За мен е важно опаковката да се отваря и затваря добре, а също да може да се рециклира.

# 250
Много е важно сокът да е качествен и опаковката да отговаря на изискванията за съхранението му !!!Вашите сокове са любими на цялото ни семейство Heart Eyes

# 251
  • Бургас
Качеството на сока ми е по-важно от опаковката, но пък без добра опаковка сокът няма да се запази добре... Важна ми е, но не прекалено, няма как невероятна опаковка да ми продаде некачествен продукт.

# 252
Важно е да е удобна за употреба, удобна за хващане,да може да се отваря и изсипва лесно.да се отваря и затваря лесно.

# 253
Най-важно е съдържанието в опаковката. Но ако тя е хубава и удобна е допълнителен плюс за продукта.

# 254
За мен най-важно е съдържанието в опаковката, но изискванията ми към нея са удобство за отваряне и затваряне, за захващане и за надеждност.

Общи условия

Активация на акаунт