Queen's – глътка плодов вкус с грижа за природата

• 6 961
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Опаковката е важна дотолкова,че да може да запази естествения вкус на соковете,да е подходяща за контакт с храна и вода,да не предава частици от материала,от който е направена на вкусовите качества на сока.

# 256
Важно е да може са отваря лесно за да може дори и детето да я ползва, а затварянето е още по-важно, защото като я поставите в легнало положение трябва да не се излива! Така децата като я разнасят няма да я излеят! Важно е!

# 257
Кажете ни доколко е важно за вас опаковката на сока, който купувате, да е иновативна/ергономична/удобна и защо? Много е важно опаковката да е удобна за хващане , отваряне и наливане на сока, да не се разлива при наливане и хубаво да се затваря капачката , за запазване максимално вкусовите качества.

# 258
  • Стара Загора
Кажете ни доколко е важно за вас опаковката на сока, който купувате, да е иновативна/ергономична/удобна и защо?
Обичам опаковките да са удобни за употреба, поради това , че често уливам при сипването.
Друг важен момент е при затворено положение да не се излива, понеже в хладилника често нямам място за поставяне във вертикално положение, и ги оставям хоризонтално разположени.
Не държа на външния вид особено, но на начина на затваряне и вида на капачката обръщам внимание.
Grin

# 259
Кажете ни доколко е важно за вас опаковката на сока, който купувате, да е иновативна/ергономична/удобна и защо?
Важно е да ми е удобна за хващане и сипване, че има много неудобни и се разлива сока.

# 260
Важна е опаковката защото детето обича да си сипва сама сок и трябва да й е удобно за хващане за да не се разлива. Трябва да се затваря добре капачката за да не се излива сложен сока легнал в хладилника.

# 261
За мен е важно бутилките да имат удобен дизайн за да може по - лесно да се използва от децата, да се сипва и затваря и да се съхранява.

# 262
Първото най - важно нещо е да е 100% сок.  След това е важно да се отваря лесно и да се затваря плътно, за да може да бъде поставена легнала в хладилника. И да е от рециклируем материал.

# 263
Да е удобна за хващане е най важното за мен тъй като ако не се хване добре може дс е изпусне и да не може да.отпием глътка от тази хубава напитка

# 264
  • Велико Търново
Важно ми е опаковката да е удобна и да се затваря добре, за да не тече, след като е прибрана отворена в хладилника. Освен това е хубаво да е от рециклируем материал. Ако пък е стилна и изглежда добре, ще радва повече окото и ще е притегателна за вземане от щанда😉

# 265
Ако сокът не се отваря лесно, дори и от дете, което да може да си налее само-няма да го купя.Искам детето да не зависи от мен поне при това действие.

# 266
  • някъде
Важно е да е удобна, лесна за отваряне и да се затваря плътно.

# 267
  • София
Най-важното за мен е сока да може да се отвори и затвори от децата и да се налива лесно.

# 268
Красива опаковка, съдържание, отговарящо на записаното. Капачката да е лесна за отваряне , кутията да е лесна за наливане. И за  съхранение в хладилник.

# 269
Винаги ми е било ужасно дразнещо, когато хвърлям опаковката и се окаже, че заема половината кош. Затова ми се иска да има опаковка, която да се огъва лесно след употреба.
Също така да бъде цветна, по- различна- например реални снимки на семейства, усмивки, мнения и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт