Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата? - 7

• 41 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Аха, а дъщеря ти е застрахована от сексуални посегателства, защото е с остригана коса 😂😂😂

Мисля, че си сбъркала темата.
Заповядай пак след 12 години, когато може би ще имаш нещо смислено да споделиш като родител!

# 631
И аз това щях да пиша.От скоро си майка-бягай в бебешката тема.Когато навъртиш стаж,можеш да се върнеш,но категоричните съвети ги остави за дъщеря си.
Секса не е избягал от никой досега.Дали си започнал рано и по грешка се окакажеш майка на 15/щот аз пък имам 2 съученички с този опит/или омъжена и разведена на 17/друг случай на приятелка/ или когато му дойде нормалното,според болшинството време за това,не определя дали ще си секс фурия или не/както,струва ми се държиш да се похвалиш пред нас/

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 11:37 от red soul

# 632
Та за обезкосмяването казвате сами действате - а някой от ползващите салони да препоръча за София?

# 633
Ние сме сами,с ленти.Дъщеря ми не иска с друго или другаде.На мен също ми беше за първи път-и да ползвам ленти и да правя някой друг,Два пъти съм я правила до сега.

# 634
  • София
Та за обезкосмяването казвате сами действате - а някой от ползващите салони да препоръча за София?
Моята дъщеря я заведох при козметичката, при която аз ходя от 20 години Blush. Намира се на Солунска, ако представлява интерес за Вас, на лично съобщение мога да дам координати.

# 635
Момичето не ви е в личния профил да се разпореждате да си ходи и в коя тема да пише. Има модератор ако някой прецени, че потребителката нарушава правилата. На мен мненията ѝ са ми интересни, особено след последния откровен разговор със щерката и нейните наблюдения от компания 12-13-14 годишни момичета, в която тя не успя да се впише. За мое щастие.

Съгласна съм с mamamari, това е светът на младите. Харесва ли ни или не. Затова очите трябва да са широко отворени, а децата да ни имат доверие. Иначе за едно Алтея е права - паралелен живот водят много деца. И колкото повече ограничения им налагаме, толкова повече се старият в прикриването. Последното ми е до болка познато.

# 636
Аз ще се въздържа от коментари за предишните писания.

Винаги съм била скромна и разумна и не съм създавала проблеми на майка си с нищо. И като заживях сама и извън якият контрол от баща си с нищо не се промених, а с години се издържах сама след 18 докато срещна мм на 25.  
Винаги съм презирала хората, които не могат да си контролират импулсите и да се надпреварват да се доказват колко са отворени и модерни.
Надявам се щерката поне малко да е взела от мен.

Определено обаче забелязвам колко бързо се променя в последните 7 месеца и след снощната чистка на дрехи, които отново не й стават : ) остана с 5 ката дрехи.

# 637
  • Mediterraneo
Много обичам, когато жени без деца ми дават съвети за отглеждане на бебе. Или такива с бебе за отглеждане на тийн!

# 638
Просто скоро съм била тийн за разлика от вас, успокойте се вече 😃 И не давам съвети на никого, това как процедирате с децата си е ваша работа и плодовете от това ще берете вие. А дали имате връзка с реалността е съвсем отделна тема. Блажени са невежите и вярващите 🤗

# 639
  • София
А дали имате връзка с реалността е съвсем отделна тема. Блажени са невежите и вярващите 🤗
Е това е доста грубо.

Не разбирам защо тази потребителка продължава да държи такъв заядлив тон. Сигурно щот' съм дъртофелница...

Почвам да си мисля, че това е нарочна провокация.

Нека, който иска, да се върне към темата за подрастващите девойки.
Моето момиче се прибра преди малко. Цял ден скита. Поне вдига тел, чухме се няколко пъти.

# 640
А, на мен не ми пречи да прочета и тази гледна точка. Поучително е.

# 641
А аз не научам нещо,което не знам Simple Smile
Цялото обобщаване е дразнещо за мен.Тук сме хора,които не се познаваме,споделяме малко и няма как някой да се ппявява и да размахва пръат въз осн.на това.
Всеки знае детето си.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 21:29 от red soul

# 642
  • Mediterraneo
Поучително е, разбира се, и си плюя в пазвата, че момичета гледам!

# 643
Не е нищо лично към никого, аз бях нападната. Не казвам, че е нормално децата ви да правят тези неща на 12 или 13-годишна възраст. Разбира се, че е най-добре да се пазят до по-зряла възраст. Исках да обърна внимание на това каква е средата, в която попадат вашите деца. Не казвам, че тя непременно е такава, но има връстнички на вашите дъщери, които са такива, с които те може дори да са приятелки, а във вашите очи това да изглеждат примерни и скромни. Не говоря от позицията на майка на тийнейджърка. Говоря от позицията на млада майка, която до скоро е била тийн, която има приятелки с по-малки сестри, които са се събирали с нас заедно с техни приятелки и са споделяли какво ли не - сексът и лесно достъпните наркотици не са им чужди. Това че имам бебе не виждам какво общо има, хвърлям по едно око и на бебешките теми. Въпреки нападките и отказа на някои дами да проумеят на какво се опитвам да обърна внимание реалността си остава такава. Най-сигурната протекция за вашите дъщери са техните адекватни майки. Няма да стане с не се гримирай, подстрижи си косата, че много се забелязваш и не излизай с този или онзи. Колкото повече забрани налагате - толкова повече децата ви да се отдалечат от вас и в един момент рискувате, не дай си боже, ако имат проблем, да не се чувстват комфортно да споделят с майките си.

# 644
Аз съм по-скоро съгласна с последния пост, според мен не я разбрахте -идеята и беше, че тези  неща ги има, а не че е хубаво да се случват...
Междудругото ще се изненадаш колко ще ти се промени мнението докато порастне детето.

Общи условия

Активация на акаунт