Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 8- ма тема

• 43 509
  • 752
  •   2
Отговори
# 405
Не го мислете килера, българина ще си усвои балкона след като падне гаранцията на блока. Всичко ще е точно.

# 406
Бихте ли споделили моля, предвид обстоятелствата с кризи и вируси, подходящ ли е момента за продажба на апартамент и има ли промяна в цените в сравнение преди 3- 4 месеца? Очаква ли се срив според вас и кога? Как се отрази пандемията на имотния пазар?

# 407
  • Варна
Лично мое мнение, че има раздвижване в предлагането, като може би предлагат хора, които са чакали още покачване на цените. Цените спряха да растат, но не са тръгнали надолу. Това е така според мен по следните причини: хората очакват инфлация и хората нямат доверие на политици и банки. Лично мое мнение, че бих продал само имот от който искам да се отърва. При в банка или у дома не искам. Имот или някакъв друг актив, за предчитане такъв който можете да консумирате и ползвате и вие или е лесно продаваем. В момента са наизлезли и вилички, селски имоти и разни места тук и там, като те май са с по-намалени цени, но очаквам те пък специално за средно и далчечно бъдеще да тръгнат нагоре. Това не е финансова прогноза, а научно фантастичен роман разбира се.

# 408
Според мен имотите, които са хубави и с добра локация ще продължат да държат цени, докато по-малко привлекателните имоти ще поевтинеят. Аз бих продала сега имот, ако той ми носи само пасиви и имам нужда от свежи пари, примерно за покупка на по-голям. В противен случай бих изчакала.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 19:08 от renka86

# 409
  • Варна
Понеже обсъждаме архитектурните хрумки в новото строителство, какво ще кажете за това гениално разпределение? Двустаен 48 м2, с дневна 13м2 ?!. Цена 45900Е, за съжаление продаден Simple Smile

# 410
  • Варна
На стълбището що пише квадратура. И то ли е към апартамента?  😀 Тук от дрешника/килера се стига до терасата, яко!

# 411
  • Варна
На стълбището що пише квадратура. И то ли е към апартамента?  😀 Тук от дрешника/килера се стига до терасата, яко!
Може би стълбището е към общите части, защото площта с общи части е 75 м2. Open Mouth 56% общи части от ЗП ми се струват вече прекалено, дори и в Color Code са по-малко.

# 412
  • София
Това е 3стаен. Само трябва дрешника да се прекръсти на спалня.
А ако се остъкли и балкона, дето е 1/3 от апартамента, направо не ми се мисли!

Всичко е според цената. Да ми го дадат за 20-30 евра, ще се прежаля.
Ако поискат 60, определено има нещо мръднало в някой. Или който продава, или който купува.

# 413
Да излезеш на терасата през дрешника - гениало!!!!
И ако ти дойдат гости и се наложи да ги пращаш да пушат вън, ти минават  през натуриите.
Мама мия, жива да не бях!

# 414
  • Варна
Благодаря за свежия хумор! Наистина някои дизайнери и архитекти са проспали  лекциите.

# 415
  • Варна
Това е сградата на ул Никола Михакловски, под сладкарница Синчец. Запазиха част от фасадата, доста странно се получи. Понеже почти всеки ден минавах покрай нея, да си призная не видях да слагат каквато и да е изолация. Разбира се има шанс и просто да съм го пропуснал тоя момент. Но, че няма гаражи или други парко места е очебийно?!

# 416
  • Варна
Нещо цветовете не са ги подобрали удачно, не само архитектурата.

# 417
Да излезеш на терасата през дрешника - гениало!!!!
И ако ти дойдат гости и се наложи да ги пращаш да пушат вън, ти минават  през натуриите.
Мама мия, жива да не бях!

Какви гости, то няма място за гости. 40 квадрата чисто плюс тераси. Няма място за маса даже. Единствения им шанс е да усвоят терасата и дрешника така че дневната да стане поне 20 квадрата. Докато има балъци да купуват ще се строят такива неща.

# 418
  • Варна
Божеее тъкмо си казваш ,че няма с какво повече да те изненадат и лъсват такива неща, че се чудиш дали на теб нещо ти има, щом го виждаш като ненормално : ))))
Не само са ги проспали, ами явно изобщо не са и ходили на лекции, а май са с купени дипломи. Почти съм сигурна ,че са с дипломи от някои от десетките университети бълващи всякакви вишисти - ама само на хартия. Под такова нещо никой уважаващ себе си архитект не би се разписал.
Сигурно ще усвоят терасата после и ще се излиза на нея през там където се лепнали шкаф.
Това бих го пратила в рамка на КАБ с надпис "Образец  и върхово постижение на българската архитектура". Само една дума имам за това - позор!
Явно са в състезание по идиотия - кой ще сътвори по-голяма.

# 419
  • Варна
Божее, тоз апартамент е култов. Ами я вижте терасата към спалнята. Съдейки по мащаба е към 40 см широка. Grinning Трудно някой би се наврял доброволно да живее в това нещо. Освен под наем да се дава... но дори и да се е продал евтино, като ще се взима нисък наем, не ми се струва добра инвестиция.

Общи условия

Активация на акаунт