Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 28

• 29 681
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Кирилки няколко познавам, все жени над 40г, но Кирила не го бях срещала до сега и то за малко детенце странно ми прозвуча.

Бориса и Бояна вече не ми правят впечатление, първоначално и те ми бяха много нетипични.

# 181
  • Sofia
Симая - кръстена на баба й Симка  Rolling Eyes

# 182
  • Пловдив
Симона да я бяха кръстили.

# 183
  • Milky way
Баба Краля

# 184
Симона да я бяха кръстили.
Да, или още по-кратко и целево - Сима. Аз познавах едно момиче с такова име.

# 185
  • Най-красивата страна
Кръстиян е жестоко.

# 186
От списък за ДГ, имената са стандартни, но в тази конфигурация не ги бях срещнала -

Николай Николаев Николов

# 187
Това ми напомни на,една позната с презиме и фамилия Георгиева Георгиева. Тя си сложи тире след като се омъжи. Сакън да не остане с едно Георгиева по малко.

# 188
  • Варна
Идвам с цитат от друга тема. Извинявам се, ако е постван вече.
Цитат
Ние бяхме говорили за имена още преди да забременея. Решихме, че детето ще носи три малки имена, едно на дядо или баща на мъжа ми и едно на мой мъжки роднина и едно по наш избор ако е момче, на майка ми и майка му и едно име по избор ако е момиче. Така и направихме. Всички са доволни. Децата имат избор. Ако не харесат първото име могат да използват второто или третото.
Head Band

# 189
Това ми напомни на,една позната с презиме и фамилия Георгиева Георгиева. Тя си сложи тире след като се омъжи. Сакън да не остане с едно Георгиева по малко.
Аз съм с еднакви презиме и фамилия,а и познавам доста други хора с еднакви, кое му е странното? А Бориса и Бояна са ми любими имена, като цяло харесвам тежко звучащи имена, не лигави, особено варианти на мъжки.

# 190
  • Countryside
Кирилка, Спаска, Бориса, Николая и Андрея изобщо не ми харесват в женски вариант. За разлика от мъжките имена, които са много хубави. Сигурно има и други, но за тези се сещам в момента.

Имах съученик Христин, сега май вече е женско име, заедно с Кристин, Никол и производни. Не ми допадат не са женствени имена. И много ме дразни и модерното напоследък масово премахване на -ов/-ова от презимето, бих го приела само при по-необичайно име на бащата, което звучи странно, примерно Едуард. Но то с тези "модерни" имена напоследък нищо чудно да стане норма.

# 191
Убивам ви на място със Сваклин - жена.

# 192
Simple Smile Да , убити сме, това въобще име ли е, че и дамско?!  Дай предистория, обяснение...

# 193
Нямам обяснение, просто клиентка от днес, на около 40 и малко, българка.

# 194
  • София
Анина

Общи условия

Активация на акаунт