Гобленарска 143 късметлийска тема.

• 32 174
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • Сливен
Радвам се на всички показани етапи💓. И тортичката, и жабока /търсих специално катеричките☺/, и иконата,  и гората.... сигурно забравям нещо, но всъщност гледам всичко с интерес.
Ава,  в лавандулите ми останаха очите, май и аз ще си ги запазя.
За значението на чуждото мнение - непукизма идва с годините. Според мен просто човек разбира, че е по-важно той какво харесва, а не мнението на другите. Ако сам не го е разбрал, другите го "учат" с поведението си.
Не занимавам никого с хобито си, не го и крия, скоро показвах нещо на колегите, бяха изненадани,  че имам търпение и нерви, казаха че им хареса и толкова.Ако някой се подиграва бих го приела като нещо негативно за него, не преча с хобито си или приказки за него. На мен например ми е странно рисуването по номера от голям човек, но имам позната която го прави, не ми е минало и през ума да се подигравам. Пък може един ден и аз да открия че ми е интересно- с времето човек променя и възприятията си.

# 106
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile по-късно повече. Simple Smile

# 107
  • Пловдив
Май пропуснах четвъртък, но 🐺 има очи Simple Smile

# 108
мацка е. Simple Smile  с тези изрисувани очета... Simple Smile

# 109
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
мацка е. Simple Smile  с тези изрисувани очета... Simple Smile

Добренце вълчица, бе душа! Не е котка Joy
Това естествено, в границите на шегата и хумора!

За "хорското мнение" - ама хич даже не ме е еня кой какво мисли за дрехите, хобито ми или друга част от моята личност. Факт е, обаче, че някои хора имат невероятната способност да ти внушат някакви негативи... И понякога са така умели, че остава незабелязано то жертвата...
Аз шия гоблени и ходя на хора. Случвало се е някой до ми направи очудена муцуна, при споменаването, но повечето хора ми се радват, не че това ми помага или пречи...
Както и да е, отплеснах се...

дид_таг много на сърце ми лежат твоите творения! Като го ушиеш, да ги покажеш двете с кончето, заедно, моля те! Heart Eyes

Орехче, като тетка съм, ама да си кажа - пази очите! Колкото и да е трудно, пази ги и ги оставяй да почиват! Знам, че е тръпка, краста, любов, медитация и още, и още... Но не трябва да е на всяка цена!
Илюстрацията я познавам отлично! От "Цветята на малката Ида" е. Книжката си я пазя от детските години... Прекрасни картинки, наистина. Gift Heart
Напредъкът ти е прекрасен! Flowers Bouquet
А за това пусто жълто пиле - сигурно поне 3 от нюансите са адски близки... Едва го преборих!

аз_мама2 ще го откриеш! Green Heart

Ава езерото с лодките се получава чудесно! И Добри е права - то не остана!

Оленка чорапчето става чудесно!
И имам въпрос - със стан ли шиеш по тази техника, изглеждя все едно тъчеш? Много интересно ми изглежда, а и трудоемко! И май Пипи уши нейният грамаден натюрморт с такава техника... Ако добре си спомням...

хибискус тези лавандули, макар да не понасям аромата им, на вид са просто вълшебни! Ще гледам с интерес напредъка ти! Heart Eyes

Пипиии Kiss Hug Flowers Bouquet

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 22:59 от CvEtEmOe

# 110
  • Карлово

Готов лист! Цялата есенна палитра  в няколко квадратни сантиметра...

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 00:17 от тихерула

# 111
Орехче, Цвете мое, никаква парковка не е това. Оставила съм тези краища да висят по простата причина, че когато свърша с един цвят обичам да забучвам отзад поне през 10 стълбчета /чертички. Все ме е страх да не се разхлаби. Пък и много ми е удобно някой път 1-2 бодчета ако съм пропуснала да си ги доушия. Това си е характерно за мен.
Тихерула, оформя се прекрасна есенна гора.Hands Thumbsup

# 112
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Оленка аз пробвах веднъж така да оставя, на първата, чернокосата фея за лицето. Голяма мъка, хорааа! Аз и шиех отдолу нагоре... То се оплита, моткат ми се едни конци. Беше страшно неприятно.
Но и аз откакто пиша тук смених доста подходи...
Първата Фея шиех от долен ляв ъгъл. Тя ми отне близо година, и направих 1001 грешки, в 20 цвята... Hands Thumbsdown
Втората беше с и без гергеф през средата, но при нея не се и оптах така с конците. 42 цвята и почнах от горед ляв ъгъл.
По-скоро хванах от вашите съвети да прескачам в листите на схемата и да не остават онези "черти", които се получават като шиеш по квадратчета.
А сега, с третата - 32 цвята, горен ляв ъгъл, пак с гергеф шия, но от самото начало; не съм подгъвала панамата парвоначално, както бяха другите две; шия си по фигури... Въобще уча се, експериментирам и ви занимавам по доста време с въпросите си Blush

тихерула страхотно се получава! Аз харесвам да шия в такава есенна гама. Някак топли ми стоят цветовете Heart Eyes

# 113
Аз съм, аз съм и с плетките и с гоблените 😎 И двете са ми страст и не мога да избера, така че съм се оставила на настроенията. И с гоблените така, зависи кой ми се шие, те за това се размножиха до такава бройка. Но здраве да е, ще ги ушием.
Орехче, чакам да видя твоя гоблен готов. И аз му се заглеждах преди време, но си купих този, чийто етап показах.
А за това кой какво си мисли за хобитата ми хич не ми пука. Важното е на мен да ми харесва.

# 114
  • с.Николово, обл. Русе
Финал.

# 115
пухчо раиран!
но като гледам мустаците ме втриса. Simple Smile Simple Smile Simple Smile поизмъчила си се.

# 116
КотеВаня много пухкав! Heart Eyes
Искам да го намачкам!

# 117
  • UK
Леле, много е сладък този тигър!!
Аз да ви покажа две красоти от Дим, които си харесах, но не мога да намеря налични, което всъщност не е толкова лошо, защото освен езерото, имам два започнати и два неотворени (сигурно има хора с много повече от мен, но аз не обичам да складирам). Ето ги:

Скрит текст:

Скрит текст:

Все пак, ако някой ги открие някъде, моля да сигнализира HugHug

# 118
Еее, страхотни сте Heart Eyes И аз ви подозирам , че сте с турбо игли или пък бродирате с по няколко във всяка ръка Stuck Out Tongue Winking Eye Ето докъде я докарах аз с моя фар. Макар че не си личи много, крилото на прозореца се пооформи. И въпреки бавното темпо го шия с едно такова прекрасно усещане , истинско удоволствие. Най - накрая мирясах Relaxed

# 119
Здравейте, група! Nature High Brightness
Вчера Задушница, днес е друг голям празник и аз не шия, а си се размотавам най-безотговорно или пък се засилвам наново Sweat Smile, но ми е много приятно да гледам ръкоделията ви.

did_tag, Simple Smile
много красива жизнерадостна вълчица с тези цветове! Направо тотемен индиански символ с перата и тези хипнотизиращи очи. Да ти носи късмет това гобленче! Flowers Four Leaf Clover

CvEtEmOe, наистина илюстрацията е от Цветята на малката Ида.Flowers Hibiscus
Не може само гоблени, книжките и те са важни. А пък приказките на Андерсен си мисля, че са по-подходящи за възрастни, отколкото за деца.
Аз съм един меланхоличен натюрел/може и да изглеждам другояче отстрани, де/ и толкова ми допада драмата и тая приказна тъга, че все си препрочитам и досега *Нощната шапка на стария ерген*.Frowning

А на теб ти личи много, че си дете обичало приказки - пренасяш и тук детската искреност и възторг във всеки твой постинг. Умееш да превръщаш в празник и това, което правиш в ежедневието/дори да разшиваш/, и това, което казваш.
Мила душица си! HugHeartBlush

Тихерулка-късметлийка, май с тия темпове ще посрещнеш есента преди астрономическото ѝ време! Flowers Deciduous TreeFlowers Green AppleFlowers Maple LeafFlowers SunflowerFlowers Hibiscus Рисуваш я изящно тая есен.

Оленка, не признавай така бързо бе, че не било парковка! Smile Такива като мен и без това нямаше да разберат е ли или не е . Но факт е, че така протегнати конци за мен би било мъчение, а при теб си е някаква първа  стъпка от парковката. Flowers Tulip

MilaMira , безкрайно уважавам хора, които не знаят значението на думата скука! Flowers Hibiscus Без значение какво вършат ръцете, важното е да не се губи време. Боя се, че и аз като теб имам нуждата да размножавам гоблените си..Само да има здраве! Kiss

КотеВаня, това тигърче е като 3Д. Толкова е сладко, че да го намачка човек.  Animal Panda FaceКъде ще краси тоя звяр стената, в детска ли или е за подарък? И сега чакаме следващия ти. Blush

Ava, додето се озърнеш и някой веднага ще намери и схеми и всичко. Тук действат вълшебници, така че няма да те оставят да бездействаш без любимо ръкоделие.Candy

elfi_f, личи, личи, че има издигнат вече пилон. Simple Smile Бавно, бързо, важно е удоволствието от работата! И хем се получават нещата, хем човек се наслаждава истински.Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт