Гобленарска 143 късметлийска тема.

• 32 185
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Ava*  имам първия, с лавандуловите поля. Дай мейл да ти го пусна.

# 121
Нямам търпение да си покажа готовата тортичка Hug
Чак сега влязох,  малко късно отговарям от къде е купен гоблена, така че ме извинете:grinning:
Моят комплект е китайски, купен от Ali Express.
Това е опаковката, дано да съм помогнала. Blush

# 122
Нямам търпение да си покажа готовата тортичка Hug
Чак сега влязох,  малко късно отговарям от къде е купен гоблена, така че ме извинете:grinning:
Моят комплект е китайски, купен от Ali Express.
Това е опаковката, дано да съм помогнала. Blush

Благодаря, Лиди! Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom
Даже много ми помогна. Почвам да трупам и аз съкровища..Rolling Eyes

Едит: Ох, толкова се зарадвах и ошашках, че забравих да напиша, че тортичката е вече толкова изкусителна. Аз съм на диета и направо ми изтичат очите по сладкиши.

# 123
  • Русе
Аз изпълних плана с дребосъците и вече е време за големия гоблен.
Едно велосипедче с дъх на лято

И къщичката за ключове, която ме измъчи докато я боядисам

Ваня, тигърчето ти ми легна на сърцето. И много хубави етапчета видях. Ще станат страхотни гоблени.

# 124
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
парашутани, и двете са страхотни. доиска ми се и къщичка и колело... Simple Smile

лиде, не си човек! две изкушения в едно. Simple Smile Simple Smile Simple Smile давай ,малко остана. Simple Smile тоя месец май ще трябва да го кръстим "довършителен". 

# 125
  • с.Николово, обл. Русе
Аз от другия месец подхващам един зимен на Дим. Три приятелки ще го шием заедно за стимул. Аз по принцип съм най-туткавата, така че в най-добрия случай ще е готов след една година.

# 126
а аз чакам два летни. ще ги "бодна" щом дойдат. след толкова чакана не мисля да ги отлагам и секунда. Simple Smile
корабчета в залез. Simple Smile

# 127
lideto89, много "вкусен" гоблен Grinning. Остава кексчето и чайника да довършиш и можеш да поканиш приятел на софра Grinning.

парашутани, какви прелести си сътворила само! И двечките много ми харесват, къщичката за ключове е много оригинална Heart Eyes.

KoteVania, кажи койе гоблена, за да см мислено с вас за подкрепа Hug.

Добри, да ги покажеш като пристигнат, да им се порадваме и ние Kissing Heart

# 128
Така, минута за реклама.
Едно голямо благодаря на mibobo и didi_tag за отзивчивостта и помощта.Това да правиш непоискано добро, с единствената цел да улесниш другия, си е специална дарба Simple Smile
И се включвам с поредно питане, по колко панама оставяте в страни от бродерията, за улеснено рамкиране? Оставих по 25 квадратчета, но вече като отрязах и ми се стори малко..

# 129
На мен в магазина са ми казали по 3 см плат да има отстрани и горе долу така оставям

# 130
Около 4-5 см оставям обикновено. Навремето от готовите комплектовки на разграфената панама помня, че имаше резерва по 2 квадратчета от всяка страна, а те мисля бяха по 2см едното.

# 131
  • UK
Зори, писах ти на лично. Hug

Лидето, много красив става гоблена!

# 132
Скрит текст:
lideto89, много "вкусен" гоблен Grinning. Остава кексчето и чайника да довършиш и можеш да поканиш приятел на софра Grinning.

парашутани, какви прелести си сътворила само! И двечките много ми харесват, къщичката за ключове е много оригинална Heart Eyes.

KoteVania, кажи койе гоблена, за да см мислено с вас за подкрепа Hug.

Добри, да ги покажеш като пристигнат, да им се порадваме и ние Kissing Heart

aз и сега мога да покажа, но предпочитам да е на моите, когато дойдат Simple Smile Simple Smile Simple Smile

айде да не ви мъча Simple Smile Simple Smile Simple Smile това чакам

# 133
Добри, ще дочакаме ли, брада ми порасна..

# 134
има епилатори Wink
аз нямам връзка с нея, ти си ми агентът. Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт