И сред птички и пчелички, случиха се две чертички ! ~бебеправене 375~

• 30 118
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, пиша ви с треперещи ръце. Както бях написала преди ден-два бях убедена, че ще ми дойде, имах си пмс и солидни двуглави пъпки по лицето. Трябваше вчера или днес да ми дойде, но тее още го няма. Тааа много ме глождеше и си взех един шуър чек и го направих ей сега с не знам коя урина и след кафе и много вода. Иии появи се една мнооого бледа втора чертичка и понеже ме усъмни потърсих помощ от приятел и тя каза, че я вижда. Тааа както се сещате ще се побъркам до утре и искам да ви попитам как мислите, ако си взема някой по-чувствителен от шуъра тест за потвърждение и го направя сега дали ще се види? П.п не мога да снимам теста, че камерата не може да фокусира

# 661
Направо си пусни едно кръвно изследване на ЧХГ и не се занимавай с "има ли я чертата, няма ли я чертата". Ще си спестиш много излишни нерви !

# 662
След дълго чудене реших, че изтърпя до утре сутринта, тъй като и чувствам, че всеки момент ще ми дойдеее. Ще се отчета за резултата, ако не ми дойде, разбирасе 😊

# 663
Sunday, вземи си един тест от най-обикновените лентички и го направи по което и да е време на деня. Гледай все пак да не си пила много вода и да не си ходила скоро до тоалетна.
Но щом я има чертичката, смятам, че имаш основание да си развълнувана. Успех.
Rave, стиснати палци за пренатеста. За заглавие бих гласувал на 1, въпреки правилната логика.
Tickels, предложението ти за заглавие е топ.

Само две думи ще спомена и за себе си. Прибирам се от преглед. Всичко е наред. Момчето върви една седмица напред и е вече 205 грама Heart

# 664
Искам и тук да благодаря на Алесандра Hug HeartHug
Момичета страхотни сте, тази тема е уникална, заради подкрепата и положителната енергия, която човек получава в трудни моменти Hug
Пожелавам ви всички да забременеете, преди аз да започна с опитите, защото съм на ОК и да не ви трябва гелче Wink Hug Hug
M-angel,страхотни новини Simple Smile
Sunday чакаме снимка на две ярки черти  People Baby Flowers Four Leaf CloverGrinning

# 665
Днес не мога ада смогна да стигна до темата
sunday, стискам ти палци! Дай го тоя тест да го видиме Bowtie
А дано да започнем новата тема като завършим старата с + Animal Heart Eyes Cat

# 666
  • Dope Reach
Здравейте, момичета! Аз нямам с какво да се включа, чакам си М, закъснява вече повече от две седмици. Не ми се пият хормони, така че ще си почакам още малко, мажа се с моето кремче, почнах да постя, така че се моля да имам резултати, молете се за мен! Hands Pray

Докато съм на растителна храна, се чудя дали да вземам вит.D и В12, имам останали, тъкмо да ги оползотворя.
За да не е съвсем офф топик:

# 667

Това е най-доброто, която мога да направя с моя уникален телефон, пък и сега повече прилича на изпарителна 😐

# 668
Аз виждам някаква мнооого бледа сенчица, но прекалено бледа изглежда. По-добре утре пусни кръвен и ще разбереш. Стискам палци Simple Smile

Ро, пий си ги, няма да ти навредят. Аз съм вегетарианка и си пия Б12 и Д, тъкмо ще се поизчистиш от хормони и токсини с поста, пък дано ти се наредят хормоните. Аз ям сууупер много млечни, макар, че не ям месо и си мисля, че може би заради това имам пролактином на хипофизата и висок пролактин. Нали тъпчат кравите с пролактин, за да пускат в пъти повече мляко...Поне месо не ям и си спестявам хормоните за растеж...

Аз пък не знам в цикъл ли съм, не съм ли. Ако съм в цикъл кога изобщо ми дойде, много странно. След лапарото миналия четвъртък си цапах стабилно с кафяво, докторката каза, че е нормално. Да но един ден беше зацапване, друг си беше силно, а от няколко дни прилича на цикъл един ден, на другия не. Днес със сигурност го чувствам като цикъл и си ме боли стабилно, ама не знам кога започна Flushed Шантава работа. Трябваше да ми дойде идната сряда. Мисля да се ориентирам по спирането (дано да спре по някое време, де, да не се окаже кръвоизлив Confounded)... Извинете за подробностите.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 17:20 от Kris_ti

# 669
Кристи наистина е много бледа, но на живо е по-видима (както казах съм мноого смотана камера), а и минаха около пет часа от направянето. Сега се почва голяяяямото стискане 😂

# 670
Аз виждам някаква мнооого бледа сенчица, но прекалено бледа изглежда. По-добре утре пусни кръвен и ще разбереш. Стискам палци Simple Smile

Ро, пий си ги, няма да ти навредят. Аз съм вегетарианка и си пия Б12 и Д, тъкмо ще се поизчистиш от хормони и токсини с поста, пък дано ти се наредят хормоните. Аз ям сууупер много млечни, макар, че не ям месо и си мисля, че може би заради това имам пролактином на хипофизата и висок пролактин. Нали тъпчат кравите с пролактин, за да пускат в пъти повече мляко...Поне месо не ям и си спестявам хормоните за растеж...

Аз пък не знам в цикъл ли съм, не съм ли. Ако съм в цикъл кога изобщо ми дойде, много странно. След лапарото миналия четвъртък си цапах стабилно с кафяво, докторката каза, че е нормално. Да но един ден беше зацапване, друг си беше силно, а от няколко дни прилича на цикъл един ден, на другия не. Днес със сигурност го чувствам като цикъл и си ме боли стабилно, ама не знам кога започна Flushed Шантава работа. Трябваше да ми дойде идната сряда. Мисля да се ориентирам по спирането (дано да спре по някое време, де, да не се окаже кръвоизлив Confounded)... Извинете за подробностите.
На мен след лапарото ми дойде на 3 ден и по календар трябваше днес ако е както преди на 28 дни но нямам никакви симптоми . Ще изчакам няколко дни и ще бягам на доктор .

# 671

На мен след лапарото ми дойде на 3 ден и по календар трябваше днес ако е както преди на 28 дни но нямам никакви симптоми . Ще изчакам няколко дни и ще бягам на доктор .

А зацапваше ли през цялото време след лапарото?
Не разбрах всъщност - от лапарото си имала един цикъл с 3 дни закъснение и сега чакаш втори?

# 672
3 дни след операцията ми дойде така ми каза и доктора .Вървя ми 6 дни нормално по принцип съм с обилна менструация .Сега чакам втори цикъл днес но нямам никакви признаци .

# 673
Sunday8, ако позволиш, бих те посъветвала да не прибързваш с правенето на тестове и заничането за черти (въпреки че и аз съм го правила).
И не, защото няма да се види ясно чертата, а просто защото дори и наистина да има черта, това е само началото на един дълъг път, който както доста от момичетата тук знаят, е непредвидим (поне през първите 3 месеца). Мисълта ми е да си съхраниш нервите.
Изчакай няколко дни и ако тогава не ти дойде, направи тест. Ако има нещо, чертата сама ще се покаже. Тогава всички ще се радваме заедно с теб! Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 18:55 от Ikigai

# 674
Sunday8, пожелавам ти да е бебешка чертичката и да се насища, а ти да се радваш на спокойна бременност!

Kris_ti, на мен ми дойде на втория ден след моята операция. Тъкмо лекарят ме предупреди, че може да ми дойде сега по никое време и да не се учудвам и то дойде като гръм от ясно небе. Беше си съвсем нормален цикъл при мен, само че доста по-обилен, но с нормална продължителност.

Аз днес съм 5-ти ден, откакто срях дуфастон и още не ми е дошло, но от 2-3 дни имам чувството, че всеки момент ще ми дойде. Да, но нали Аг ми каза, че 2-3 дни след като го спра щяло да ми дойде и аз що пък да не взема да се притесня. И днес ще излизам в обедна почивка и си казвам, че ей сега звъня на АГ и го питам какво да правя, ако иска по-рано да ходя на преглед, ако ли не, да си чакам да ми дойде и после. И тъкмо излизам на улицата и хващам телефона да го набирам и той срещу мен. Grinning Е, нямаше такава изненада, толкова се стъписах, че чак реших, че съм се припознала и въпреки това тръгнах да вървя след него и го набирам по телефона и като видях, че рови в чантата да си вади телефона и тичам и викам след него да го спра. Grinning Така имах една бърза консултация на улицата и каза да изчакаме до сряда-четвъртък, би трбвало да ми дойде, и после да му се обадя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт