Тупка ДЕКЕМВРИйско сърчице, а коремчето на мама ще започва да расте ! {тема 3/2020}

• 27 194
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
петя, на мен вагинално ми я мериха с накрайника на ехографа.

П.П. милитта, всичките ми палци днес са за теб !!! Heart

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 12:55 от rave

# 631
  • София
Здравейте от мен 😊 Нова съм тук, следях предишните теми и накрая реших и аз да се включа.. От София съм, на 21г.. първа бременност ми е, термина е за 8ми декември.. Все още не знаем пола но се надявам началото на месеца да ни кажат, че нямам търпение вече 😁

# 632
Аз съм в болница.
Сутринта излезна един съсирек малък алена кръв и се забърсах четири пет пъти на салфетката с кръв.И хукнах гладна жадна.
Оставиха ме.Плацентата била ниска.
Вляха ми две ампули вит.С,папаверин ако не бъркам,и още нещо,а сега втората банка е с 2 ампули кормагнезин.
Засега няма пак кръв но ще лежа.
Има ли някой с ниска плацента и кървене?

# 633
Изгубен , съжалявам да го чуя . В Селена ли си ? Кой ти е доктор ? Казаха ли нещо за серклаж ?

# 634
Пелев ме прие.
Каза че е рано за серклаж. Сега да лежа .
Дано ми помогнат.

# 635
  • София
Еййй доживях и аз да си знам кръвната група - А+. Sunglasses
Днес излезе в онлайн досието ми.
Като отида, ще искам и официален документ да си имам за всеки случай.

Сега чакам останалите изследвания, а днес пуснах и стерилна урина в Цибалаб.

изгубен, извинявай, че ти го казвам, ама и нагласата трябва да си промениш, и то доста.
Още от началото все пишеш, че нещо може да стане. Е, стана ! Confused
Стискам палци нещата да се оправят. Hands V

# 636
Изгубен, успех, имай вяра и не така негативно, Рейв е права. На мен няма да ми се размине ваденето на мъдрец.. много са ми неприятни такива манипулации, ама няма да издържа още няколко месеца на тези мъки. Както един професор казва "пръст, г*з и зъб най-боли". Grinning Другата седмица съм решена да отида и да се свършва.

# 637
Рейв права си, бях си спокойна,докато не ти се насъберат няколко проблема,тогава се шашнах. И като съм го преживяла хич не мога да мисля добро,знам че ми е минус песимизма. Сега съм по- спокойна тук под наблюдение.
Дано се вдигне таз плацента.

# 638
изгубен, дано се нормализират нещата!
rave, пише ли А1+ или А2+ на кръвната група?
Roniss, добре дошла.
Аз казах днес на шефовете и направо камък ми падна от сърцето и същевременно се ядосвам на себе си - бива ли толкова да се притеснявам за работата и чак толкова съвестна да съм.
Хубави коремчета сте показали. Моето е забележимо само за мен. Вечер е като на преяла, но ако вечерям само салата или плодове, на сутринта е прибрано. Аз ги нося по-навътре по принцип бебетата, не знам от какво зависи, но дано и сега е така. Купих си две мазила срещу стрии (Palmers и Cocosolis organic) и едното мажа сутрин, другото - вечер.
Някой прави ли упражнения/ йога? Май в 4-я месец е ок вече.

# 639
  • София
Фифи, не. Пише само А+. Rolling Eyes
Какво е това 1 и 2, трябва ли да го
има ? Thinking

И гъбички налични. Аман вече, няма отърване... Януари имах, април имах и сега пак.
Писах на доки, да видим какво ще ми изпише.

Йога казват, че може след 12 г.с.
И аз мисля да опитам.
Някой може ли да препоръча място в София ? Гледам това студио 'Янтра'...

# 640
Изгубен , успех ... много стиснати палци !
Рейвче , аз цял живот не знаех какво е гъбички , а сега същата работа като теб - Декември , Март и може и сега да съм имала . Дано този Палижинакс е помогнал , макар че четох много негативни коментари за него , но ще видим .
Момичета , един въпрос : Първа фетална се прави от 16 седмица . Аз сега съм 15+2 , това значи ли 16 , или трябва да чакам да стане навършена 16 ?

# 641
Изгубен , успех ... много стиснати палци !
Рейвче , аз цял живот не знаех какво е гъбички , а сега същата работа като теб - Декември , Март и може и сега да съм имала . Дано този Палижинакс е помогнал , макар че четох много негативни коментари за него , но ще видим .
Момичета , един въпрос : Първа фетална се прави от 16 седмица . Аз сега съм 15+2 , това значи ли 16 , или трябва да чакам да стане навършена 16 ?
Мери, нещо ме обърка, първата ФМ се прави заедно с БХС между 12 и 14 г.с., 2рата му 19 и 24 г.с, 3тата към 31-2 г.с.
Ако има някакви съмнения за генетични заболявания и малформации знам, че се препоръчва допълнителна в 16 г.с. Ти не ходи ли на БХС? Аз смятам да ходя чак август за 2рата, тогава ми се пада 19-20 г.с.

# 642
Аз съм в болница.
Сутринта излезна един съсирек малък алена кръв и се забърсах четири пет пъти на салфетката с кръв.И хукнах гладна жадна.
Оставиха ме.Плацентата била ниска.
Вляха ми две ампули вит.С,папаверин ако не бъркам,и още нещо,а сега втората банка е с 2 ампули кормагнезин.
Засега няма пак кръв но ще лежа.
Има ли някой с ниска плацента и кървене?
Привет!
Аз съм от миналогодишните декемврийки. С първата си бременност имах ниска плацента и кървене. Влизах на 3 пъти за задържане и въпреки всичко стисках кълки до 37г.с, бебка се роди здрава и съвсем доносена. Ако имаш въпроси или нужда от помощ можеш да ми пишеш на лс, за да не спамя в прекрасната ви темичка!😊
Пожелавам късмет на всички иии най-важното да сте добре и вие, и бебоците!

# 643
Джена , аз изпуснах БХС , който е съчетан с фетална , защото бях приета в болница . Там ме посъветваха да направя ранна фетална . В един пост на 12 страница на Йорданка видях , че тя се прави от 16 до 18 г.с. И за това се чудя дали трябва да отида тази седмица в 15+ , или трябва да навърша 16 .

# 644
  • София
Дженна, има ранна ФМ, която е в 16г.с.-18г.с.+6.
Мери, изчакай поне навършена 16г.с.
Аз ще я правя в 18г.с.+0.
Така постъпих и с БХСто, в последния момент го направих, за да е по-голямо бебчето и да се вижда всичко по-добре. Flowers Four Leaf Clover

Реално са общо 4 ФМ, ако броим и тази на БХСто. Hands V

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 15:37 от rave

Общи условия

Активация на акаунт