Отговори
# 135
И аз не бих могла да заспя.. Адреналинът е опасно нещо хаха. Аз имам страх от летене и каквото и да правя, колкото и дни да не спя преди полет, че уж да съм уморена... и пак седя с ококорени очи докато летя 😂
Плачеш от щастие. Прави което и както чувстваш 🥰 Не мога да си представя какво е вълнението, но най-прекрасното ти предстои утре Simple Smile
Сега сложи една усмивка на лицето, пусни си филмче (Бащата на булката 1 и 2 са много подходящи), отпусни се и те чакаме утре с най-щастливата вест ❤

Останалите бъдещи мамчета вече нямаме търпение и ние да гушкаме бебоците 🤗😋😍

# 136
  • Варна
Момичета, вече много ми е притеснено за утре.., предстои ми секцио и се притеснявам и вълнувам много. Стана 3-ти път плача като си представя как ще си видя момиченцето за първи път. Моя мъж ми каза, мама на... бебка и се разревах... има ли и други такива? Имям чувството, че утре много щу плача.
Напълно те разбирам, аз самата като знам,че имам по- малко от два дни до секциото и вече съм в шок и паника,но мисълта,че ще го гушна след всичките неща,през които сме преминали през 9 месеца ми носят облекчение.

# 137
queenoflove,нормално е да плачеш,това са сълзи на огромно вълнение от предстоящата среща,неповторими емоции и разбира се доста притеснение от самата операция.Аз самата изпитвам същото и то 10 дни по-рано,какво остава в последната нощ!😊
Ще имаш нужда от сили,защото емоциите утре ще са още по-големи,така че най-добре заспивай😁Силно стискаме палци и очакваме с нетърпение да споделиш с нас най-щастливото събитие!🍀🌷

# 138
  • София
Куин, стискаме ти палци, момиче! С теб сме! Всичко ще е наред и днес ще се срещнеш с най-голямата си любов !!! 🥰

# 139
  • Кюстендил
Добро утро, момичета🍀
През нощта ставах до тоалетна и урината беше доста розова, сякаш смесена с кръв. Преди това малкия ме риташе долу вдясно и ме болеше. Може ли да има връзка с това или остава да е нещо бъбречно? Преди седмица пусках урина и беше чиста. На някой случвало ли му се е? Чудя се дали да звъня на АГ да й кажа 🤔

# 140
Криси аз бих звъннала на АГ.
Кървава урина аз съм имала при цистит, което е силно възпаление. В твоя случай няма как да знаеш дали е от ритането на бебчо. Звънни на доктора, за да си най-спокойна и ако трябва ще пуснеш една урина днес. Той най-вероятно това ще иска от теб. ❤

# 141
  • София
И аз през ноща имах капка кръв на хартията, но май ще се окаже от хемороидите ...
То 1-2 неща ли са хахаха

Бих наблюдавала и днес урината и лекар. Дано да е фалшива тревога Simple Smile

# 142
  • София
Куин, успех днес. Предполагам вече си по-добре, защото си видяла "радостта" Heart

Пандора, и моята девойка беше същата. Последните два пъти обаче - няма такова спокойствие и заспива. Затова ходя и всеки ден. Ще видим днес как ще е, но определено предпочитам щуреенето Simple Smile

За урината и кръвта, освен обаждане на АГ бих дала проба в лабораторията. 5лв е обикновена урина и става до към обяд. Пускам профилактично всяка седмица вече следейки белтък и глюкоза най вече Hug

Ейми81, стискам палци и на теб... Знаеш ли , може и на термин да си дойде Flowers Four Leaf Clover

Акция косъм ме зове сега , че 11 часа пак на преглед и тонове.

Хубав ден, момичета Flowers Sunflower

# 143
Добро утро момичета..аз пък като ставам през нощта не си светвам в банята за да не се разбудя Grinning защото после абдурд да заспя.. добре че ставам само да пишам хахаха.Иначе аз тази нощ да се похваля ставах само 1 път и малкия беше кротък и ме остави да спя.Ами оказа се че с Мм не сме взели ританки панталонки? абе нищо за крака което да му обуем хаха ужасс но като нямаме опит..та днес ще ходим да вземем ( само бодита сме взимали и цели такива космонафти ли ромпъри ли какво е не се смейте )Омче и мен ме разчувства с думите ти както и дриийм,благодарим ви Simple Smile
Ами лек ден от мен Simple Smile

# 144
queenoflove стискам палци, дано си поспала, всичко да мине перфектно и да се похвалиш после безкрайно щастлива! 😍😘

Успех, ако и на други им предстои чудото днес очаквано или не хихи 🎉💕💋!

Момичетаааа, днес много се вълнувам, на преглед съм и досега ми е най-чаканият. Трябваше да е миналата седмица, но не се получи, а трябва да съм на тонове за пръв път и АГ да обяснява за раждането и въобщеее едвам спах. Имам дата за 15-ти, но сииилно усещам, че няма да изчака до тогава малкият бързак и чак усещам и доктора, че ще го види това днес хахха, пък ще видим - ще се включа по-късно да ви кажа, ако не забравя от емоции😀😀
   Голямо чудо е 9тия месец, тоооолкова емоции бушуват! 😍

П. п. : За малко да забравя, Dream - чудесна тема отново, благодаря ти 😍! Наистина колко неща преживяхме заедно, макар и виртуално. Дано запазим тази енергия и комуникация! 💝

И още неща исках да кажа, но всичко забравям напоследък 🤣

Редакция: Ама че съм шматка, Криси и на теб леко раждане, но това най-горе беше за queen  of love. Казах ви. Изтрещяване. 😄😄

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 13:08 от bonbonito

# 145
  • София
Честит празник днес, дами! 🌺💐🌷🌻🌼🌿☀
Много го обичам, чакам с нетърпение сирените в 12 ч.

Стоскам палци на всички с прегледи днес.
И мноооого силно на всички, които ще дарят живот днес!

Не мога да се стърпя да не кажа, че
смам хемоглобин 119 и желязо в норма! Толкова добър резултат отдавна не бях виждала. Имам още 20-ина дни да го задържа така или (ще опитам) да го вдигна още.

Бях в Декатлон вчера и под мъдрото Брайдино ръководство, се дозаредих с протеинови барчета.

Прекрасен ден ви желая 🍀

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 10:06 от get_real

# 146
Здравейте.  Честит празник на всички! Честито на новоте мами пак!Искам да  попитам тези в 9ти месец за въпросната "тапа". Забелязали ли сте промяна в течението и консистенцията му? Четох доста по въпроса, че не е задължително да пада тапа,че някои жени нямат изтичане и на води,а настъпва родилен процес. А при мен има лекааа промяна,но пък не са започнали болезнени контракции. За 18.06 миме термина,май няма да изкарам до тогава 😁. На 5 съм на преглед,но реших да се допитам,ако някоя е изпреварила събитията.

# 147
  • София
При мен е сухота

# 148
Привет и от мен момичета ! Както предчувствах ме приеха за наблюдение в болницата. С три см разкритие съм. Може съвсем скоро да си видя бебка. ❤️❤️❤️

# 149
  • Кюстендил
Успех, snej_anka 😊 дано скоро се видите с бебка и всичко да е наред

Общи условия

Активация на акаунт