Отговори
# 150
Успех, snej_anka 😊 дано скоро се видите с бебка и всичко да е наред

Благодаря много, стискайте палци, че малко ме хвана шубето 🤞

# 151
  • София
Стискаме палци! Всичко ще е наред! 💋

# 152
Успех, snej_anka 😊 дано скоро се видите с бебка и всичко да е наред

Благодаря много, стискайте палци, че малко ме хвана шубето 🤞
Стискам палци, всичко ще е наред! Аз с три сантиметра карам вече десети ден Blush

# 153
  • София
Амели, ти с др Димитров да си беше направила една близка среща 🤣

# 154
Не мога да го хвана на смяна, аз ако го бях срещнала, да са ме изписали вече:grinning:

# 155
  • София
Утре ще ходя. Дано не го срещна, ама мога да разпитам за него 🤣🤣🤣

# 156
Утре ще ходя. Дано не го срещна, ама мога да разпитам за него 🤣🤣🤣
Ако го срещнеш, кажи му, че имаш една нетърпелива приятелка Joy

# 157
Край, излезе му име на доктора! Joy
Да дам ъпдейт и тук. Вчера ни изписаха и се гледаме у дома. Първата вечер вкъщи мина сравнително добре. Имаше малко напрежение между 4 и 6 сутринта, но после спахме до 10.
Бебо като цяло е спокоен, кърмим се и педиатърката ни посети днес. Всичко е наред и сега сме се отдали на кърмене и спане, за да наваксаме до 3кг.
Да ви кажа спортните сутиени за кърмене от Джъмбо са много удобни!

# 158
Имаме 4 мами родили днес. Да са им честити бебенцата, да растат здрави и послушни ❤

Мама lorennka, christiana_, Penkabelcheva и queenoflove

На нашите прекрасни майчета пожелаваме бързо възстановяване и много да си гушкат бебоците 💐

# 159
Честито на мамчетата! Да са им живи и здрави бебчетата! 😊❤ Ще чакаме подробности, когато има възможност 😍

# 160
  • Кюстендил
Честито на всички! 😊 А денят все още не е свършил.. 😁

# 161
Хей, както сме тръгнали...Някой желаещ да изчака с раждането? Май няма да можем да покрием втората половина на юни Hug
Честито, момичета, които родихте днес!!! Flowers Bouquet Предстоят ви прекрасни моменти! Да са много здрави и слънчеви дечицата ви!!!
Снежанка, миличка, малко остана! Много бързо да се развият нещата при теб и да имаш леко раждане!
Днес беше и моят термин, но бебко не се възползва от нормалното ми кръвно в момента и зелената светлина на лекарите. Изписаха ме за тази вечер, а утре влизам за предизвикване на раждането. Не си го представях по този начин, но в моя случай така е най-добре.

get, чудесен хемоглобин!!!

# 162
Честито на мамите❤️🥰😊

# 163
  • София
Браво на всички мами!!! Устискаха кълки на 1 юни и направиха 2 юни още по-голям празник!!! 🥳🥳🥳 Да са живи и здрави всички бебоци, да слушкат и да папкат, да растат и да радват своите мама и тати!!!

Мистик, радвам се, че сте си вкъщи вече. Браво на послушният Макси!!! 🥰

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 21:22 от engruseva

# 164
Хей, както сме тръгнали...Някой желаещ да изчака с раждането? Май няма да можем да покрием втората половина на юни Hug
Честито, момичета, които родихте днес!!! Flowers Bouquet Предстоят ви прекрасни моменти! Да са много здрави и слънчеви дечицата ви!!!
Снежанка, миличка, малко остана! Много бързо да се развият нещата при теб и да имаш леко раждане!
Днес беше и моят термин, но бебко не се възползва от нормалното ми кръвно в момента и зелената светлина на лекарите. Изписаха ме за тази вечер, а утре влизам за предизвикване на раждането. Не си го представях по този начин, но в моя случай така е най-добре.

get, чудесен хемоглобин!!!

Amy благодаря ти, стискам и на теб силно палци, дано всичко мине по най-добрия начин !!! Аз вече съм на 4 см, след последното ръчкане следобяд,  дано да продължи да се развива бързо. Така и така ще боли, да се започва, че да свършва.
Преди малко започнаха да водят бебетата за кърмене, а аз се разхождах из коридора и едно мило ми стана. Едни мънички, завитички и издаващи онзи мъркащ звук ☺️☺️☺️. Много хубаво ☺️💜

Общи условия

Активация на акаунт