Отговори
# 165
  • София
Честито на всички мами!

Снежанка, Ейми, вашето време идва, успех Simple Smile

Днес на тоновете имах отчетливи контракцийки. АГ видя води, доплери всичко точно, но утре пак. Обаче откакто си тръгнах и не се спря. Кръст, болки, боцкания, ръчкания.... все си мислех , че до сега трябваше да се е случило нещо по сериозно, но явно няма да е днес. Принципно 7-ми юни ми харесваше, ама кой ли ме пита мен Joy

# 166
  • София
Е чакай, де, до 7 има време! Виж, на 8-ми вече няма как да е 7-ми...

Аз ви чета и се чудя как ще ги избутам тия още около 20 дни. Ми то направо не ме свърта вече! Но трябва, де! Да стогна 36 седмица и да си дойде я мъж, я майка...

# 167
  • София
Теб ти е смешно, но мм ми вика, хайде до термина да си изчакаш (11 юни), за да можем да си поспим като хората още някоя друга нощ. Не че аз спя де, ама хайде Joy

# 168
Честито на всички нови мами!
Тези дни са много и тук, и в групата във фейсбук! Бейби бум направо! 💙💖💙💖

Get Real, ще издържиш, че може и повече от 20. Ти дотук избута, а в началото се надяваше на 30гс.

Аз днес бях на тонове. Миналата седмица средно са били 137 удара в минута, сега са 127. Не знам дали е нормално така да намаляват, но според АГ са добре. В петък пак ще ходя, за собствено успокоение.
Днеска пусках последно и кръвни изследвания за съсирването на кръвта. Момичетата с тромбофилия ще ме разберат. 😄 Уж са хубави ррзултатите, та се надявам да избутам още 7 дена до датата.

# 169
Здравейте мами
Аз съм с термин 28 юни
Вече усещам че бебо слиза надолу
Честито на родилите вече
Дано да са здрави и да ви радват бебчетата 😘😇

# 170
Честито пак на новите мамчета -  lorennka, christiana_, Penkabelcheva и queenoflove, нека бебчетата са здрави!
Снежанка, Ейми - стиснати палци от мен и дано всичко мине бързо и лесно.
Аз май ще си почакам. Нямам разкритие, а и контракциите са ми едни мижави - по 2-3 вечер и това е, само бебето е много ниско. Толкова ниско, че като ходя и имам чувството, че главата аха и ще се подаде 🤪 . Нищо чудно въпреки нетръпението ми да си дочакам термина, ама то и малко остана де, до следващия петък ако не тръгне все ще го изкретам Simple Smile
Дано се закрепи вече времето да не вали толкова, че поне дълги разходки да мога да си правя Simple Smile

# 171
Честито, мили момичета! Бъдете здрави и много щастливи с рожбите си Heart
Леко раждане на всички, нетърпението е огромно. Аз от сега се вълнувам, а вие сте вече съвсем накрая.
С моя плаващ термин, не знам точно кога, но АГ каза че ще следим плацентата и ще решаваме. Blush
Много чувствителна матка явно имам, защото пак съм с контракции. Днес ми правиха този гинекологичен преглед за разкритие и много ме заболя Confused
Но Слава Богу шийката е ок, че вчера с тези контракции....

Гетче , и аз се чудя как ще изкараме, моля се всичко да бъде наред. На теб кога ти е датата?

Вчера така се стреснах, че днес си накупих повечето неща за родилното, включително и дълбоки гащета Joy

Хубава вечер, момичета! Дано да удържим още поне 2 седмици . ...

# 172
  • София
Аничка, че той си спи 😁😁😁

Галеона, така е! Не мога още да повярвам, че я минах! Утре влизам в 34+! Сега молбите ми са насочени към приятелка, която от 10 години прави опити и в момента е 29 г.с. за първи път от вскичките неуспешни 8-9 опита... всеки ден и час я мисля нея, мисля че това ми отвлича вниманието.

Пеони, 15 юли. Сега за сега преговаряме за дати 18 или 22 юни. Помня как в 28 г.с. трябваше да влизам в МД за наблюдение и бихме терапията за дробовете. От тогава имаме готовност за всеки ден, госпожицата обаче се държи образцово и ме изчака да вдигна хемоглобина 💜 с такова нетърпение искам да я видя как си поема дъх... 💜💜💜 Ти кога беше?

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 23:26 от get_real

# 173
Get, стискам палци и за приятелката ти.
Нека и тя види поне 34-36гс, пък после да излиза бебокът ако реши.
Моето АГ каза, че след 36 седмица понякога се налага малко престой в кувьоз, но бебоците бързо наваксват.
Мен нещо ме гони безсъния вечер, а през деня мога да спя с часове. Имам още неща да оправяме с ММ из апартамента. Трябва и да чистим. В същото време до нас усилено работят по един строеж и колкото да бърша за прах, след час пак има по мебелите! Направо ме побърква това. Или трябва да спя с парцала под ръка, или трябва да свикна с идеята, че няма как да е идеално чисто.

# 174
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, да пиша и тук Simple Smile
 18:52ч се появи Габриела, 2400 / 45см, дребосъчка прекрасна!

Днес влезнах в болницата с идеята за планово секцио утре сутрин. Към 14ч ме приеха, пуснаха изследвания, тонове, консултации с разни лекари и това беше. Към 16ч реших да хапна даже и си мисля как ще избутам до сутринта, че ще ми е скучно. И към 17:30 взеха да ми изтичат водите.. 18:30 вече бях в операционната, събраха екипа бързо. Притеснявах се, че съм яла и пила вода и да не искат пълна упойка, но явно не беше много, та проблем нямаше, болки нямаше по време на самата операция. 2ч след това вече чувствах краката, даже се мърдах в леглото. Обезболяват ме сега, че да мога да дремна поне малко. Утре сутринта трябва да ме раздвижат, надявам се да мине леко и да ми я донесат малката, нямам търпение да я гушна Simple Smile

Честито на всички мами и тук ❤️ Живи и здрави да са дечицата!

# 175
Добро утро,най накрая и аз да се похваля!Снощи с планово секцио се роди нашия втори син Атанас🐣🐣🐣едно малко пиленце 2.610 гр!

# 176
Flowers Rose christiana_ , да се гушкате много скоро с малката принцеса Габи! Тя сама си е решила кога да се роди. От малка е инициативна и проявява воля!
dimovera@abv.bg , добре дошло на малкото пиленце! Сигурно е много сладък бебчо!  Нека е щедро благословен Атанас!

# 177
  • София
Добро утро! ☀
От най-прекрасните ми сутрини ☀ Да са живи и здрави Габи☀ и Наско☀, слънчица малки! Да огряват от тук нататък всеки ден на мама и татко! ☀

# 178
Честити бебенца на Криси и Димовера
Само светло бъдеще за тях 🌹🌺🎀

# 179
Честити да са новоизлюпените бебенца и бързо възстановяване на мамите!

christiana_, това което описваш много ми напомня за историята ми при първото раждане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт