Отговори
# 180
  • София
Ей какво хубаво утро 🍓🍒

Да дам отчет в 8часа бях на тонове, много високи, много активна девойка, много контракции. Отивам при АГ - ау, събличай се да те прегледам. Няма разкритие, но било много меко (каквото и да значи това), та и според нея, ако получа хубави контракции лесно ще станат нещата. Следобяд пак ще ходя на тонове. За днес има секцио Следобяд, както и две девойки в предродилна. Явно е някакъв бум на бебета Heart

Мм обаче вече сериозно ме притеснява. АГ ми казва, разхождай се, яж ананас, секс и му го казвам, а той ме поглежда и с най-заповедническия си тон ми казва - лягай да почиваш Joy гледам го и мигам на парцали...

Криси, същото ми се случи с първото, само че водите ми изтекоха късно вечерта.

Димовера, честита рожба и на теб! Жив и здрав да е и много да ви радва! Hug

# 181
Приятелка ми каза, че на пълнолуние се раждали много бебета ... да видим следващото е сега в петък на 5ти юни, нали уж луната участва активно тия женските цикли Simple Smile

# 182
Димовера - Честито бебче!!! ❤️
Да ви е жив, здрав и много щастлив!!!

# 183
  • Sofia, Bulgaria
Димовера честито бебче. Да ви е жив и здрав юнака.
Криси много яко се е получило при тебе, бебче си е избрало само момента на раждане.
Дано си се раздвижила вече.
Мамите със спешно секцио,моля когато имат време да споделят с нас какво се случи, та така се стекоха обстоятелствата. Ако е удобно разбира се.

# 184
Здравейте, Честити бебенца!
Гледам на 1.06. Няма родени😆 те децата искат да си имат двоен празник ✌, но и на Спасовден няма 🤭🍀🥰.
С Димитър се кърмим. Цял ден съм по цици, а кръстът ми се скапа.
Момичета, препоръчайте ми стол за кърмене. Бяхте споделяли, но искам да ми кажете дали вършат работа, защото често пъти купувам и хвърлям 😔
Иначе Димитър е спокоен, аз леко по леко се възстановявам. Второто секцио много боли. Няма нищо общо с първото!
Успех на всички, които чакат своите сладури. Заслужава си всичко!!!

# 185
Здравейте момичета, честито на всички родени бебета до момента.

Айде на 15.06 падат всички мерки 😁😊🙏, добре че само след няколко дни ще ми бъде и секциото.  Днес ми е супер щастлив и вълнуващ ден!.
Още веднъж поздрави на всички родили мами да се възстановят бързо и безпроблемно, а бебета да растат здрави 😊

# 186
  • Кюстендил
Дрийм, ако може да ми редактираш годинките на началната страница - чукнах 23 вече 😆🙃

# 187
  • София
Цял ден съм по цици, а кръстът ми се скапа.
Остави столовете за кърмене, вземи си възглавница! За да не те боли кръста трябва да поднасяш бебето към гърдата, а не гърдата към бебето.
Ето в това видео на Ася Демирева можеш да видиш някой и друг полезен съвет: https://www.youtube.com/watch?v=cHwu_G595Fw
Успех!

# 188
Здравейте, момичета! Днес в 9:39 се роди и моята Матея. Тежи 2950г, висока е 48см. Аз съм в реанимация, ще ви разказвам повече като се осъзная ❤

# 189
  • София
Ехааа, честито на новоизлюпените бебчета и майки!
Пожелавам ви да са ви живи и здрави децата, да сте вие винаги щастливи и сплотени със семействата си.
Децата да открият нови хоризонти пред вас и да греят като слънчица в очите ви!
Heart Heart

Пп: аз бях на последните си тонове, ок са ... др седмица ме приемат, пари ми стомаха като си помисля ама .... ще се изтърпява някак, в името на бебенце Simple Smile

# 190
Bryda, и мен ме приемат другата седмица.
Това ще ми е втора коремна операция и не само стомахът ми пари , ами и главата ми ври и сърцето тупти. 😄
Голям зор и страх ми е болката от първото ставане след операцията.
Ама и аз за бебокът мисля и се надъхвам, че криво-ляво ще го избутаме.

ПС: В какво граници се движат горе-долу тоновете ти?
Моите последно бяха 120-140 и малко ми е притеснено, защото преди това винаги да били 130-160.
Петък пак ще ходя де. Simple Smile

# 191
  • София
Моите са между 140 и 160, като стоят повече на 150, има качвания до 180 като се разбеснее.
Не знам дали в Токуда ги правиш, но там има 2 кабинета - 4-ти и 5-ти и апарата в 4-ти е доста по-адекватен.
Вече дори с цената на повече чакане, чакам за 4ти кабинет.

Малко ниски са сякаш твоите, но ако бебето спи знам, че понамаляват. Все пак предполагам всеки ден чувстваш бебето, всичко е на ред.

# 192
И аз съм с вас др седмица, иначе аз съм по-скоро с високи тонове от колкото с ниски.

# 193
Димовера Честита рожба! Да е здрав и много щастие да ви носи!
Честито и тук на всички други мамчета с малки слънчица!
И аз съм много нетърпелива- дано пълнолунието е на наша страна 😄

# 194
Bryda, аз съм от Стара Загора и тука си ги правя в кабинета на моят АГ. Simple Smile
Иначе, да, беше малко по-поспалив моя господин вчера. Надявам се от това да са били и по-ниски стойностите. Постоянно си го усещам, даже днеска сутринта опита да ми избие 1-2 ребра.
Но за всеки случай в петък преди прегледа ще мина пак през тоновете. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт