Отговори
# 345
  • Кюстендил
Леко раждане, Пеперудена и да се похвалиш с пухкаво здраво бебче 😊

# 346
  • Варна
Честита да е Василена! Да расте здрава и щастлива! Flowers Four Leaf Clover

Предишният ми приятел беше доктор, майка му също, абсолютно го има това с парите, подаръци, разни семинари, и т.н., за да изписват разни лекарства. Имаше доста тънкости, които след това забелязвах и при други лекари, като съм ходила. Грозна картинка! И ние мислим, че ни лекуват...

Пак да се оплача за бебовите кърпички. Още нямам мейл, камо ли доставка. Е ще цепят последния ден ли... Мистик, ти си излязла късметлийка! Сигурно защото имаш 30 бр, а аз 25 Grinning

Пеперудена, не важиш с твоите домашни, не намери ли някоя вип сладкарница?

# 347
Честито на мама brrrrr. Да расте здрава и разумно щура дъщеричката хаха 😍

Уигзи е аз явно за Коледа ще ги получа, защото поръчах само 10 броя 😂😂😂

Пеперудена приемат те 2 дни по-рано, че да обясниш на хората там как стават нещата. Разкажи малко за дюнерите, за ананади, подскачания, бънджита 😂
Кажи на мъжа ти, така или иначе ще прави торти човека, да направи и за мен - ще ти дам адрес за доставка на лично 😂😂😂
Стискам палци и лекичко раждане ❤

На мен най-големият страх и притеснение ми е кърменето - е това като го чуя и направо настръхвам. Досега няма една жена, която да е казала че нещата са тръгнали лесно и са се получили... Крайно неподготвена съм и ще звъня на Ася да ме консултира задължително

# 348
  • Кюстендил
Уигзи, и аз с моите 52бр си чакам още 🙈 направих си регистрация в Бебо със самата поръчка и на статус пише в обработка, така че може би тези дни ще е

# 349
  • София
Пеперудена, стискам палци и чакам да се похвалиш 🥰 А за тортите, ако има нещо мога да помагам... в яденето 🤣

# 350
Пеперудена, успех и бързо да ти мине времето до секцио.
Ще чакаме да се похвалиш 🥰🥰🥰

# 351
  • София
Успех на всички тази седмица Simple Smile

Ама вие с тия кърпички сте изпразнили склада. Като нищо да чакат нова доставка от фабриката за вас, ще си почакате Simple Smile

Аз се отказах от торти ... 3-4, много бе, мъжа ми не е сръчен, за това ще вземем май май Софийска баница (мн мн са вкусни) и да кажем плодове или само баничките Simple Smile
На лекарката ми, която няма да е на смяна на евентоалното изписване ще взема някакъв персонален подарък за частния кабинет (примерно) и да видим кога ще успея да й го занеса (или винаги мога да изпратя някой) Wink
Е, какъв да е той - никаква идея нямам.

# 352
Брр честито бебче, да е здраво и много да ви радва 🤗

# 353
  • Кюстендил
Да се похваля, от 26 май до днес съм вдигнала хемоглобина от 95 на 104 😁 Има прогрес. С любезното съдействие на Тот'хема и Неофолик 😆

# 354
честито за бебче Василена
и аз бебче Алиса да са много здрави и щатливи бебчета.
На мен на 3тия ден ми тръгна кърмата.Сега не спирам да тека..
Днес ни изписват след няколко часа и съм много хепиии
А за белите визирам че акондри чистя го преибличам го йес най накраяя и пръц и аааайде всичко наново хаха Grinning

# 355
Да се похваля, от 26 май до днес съм вдигнала хемоглобина от 95 на 104 😁 Има прогрес. С любезното съдействие на Тот'хема и Неофолик 😆

Супер резултат, това с колко Тотхема ?

# 356
  • Sofia, Bulgaria
Peperudena стискам палци всичко да е наред. Ех хитрушо, ще се похвалиш след 2 дена с вързопче и че ти е олекнало ♥️. Най-важното е мъжо да не забрави торта и за охраната, че и те са важни почти колкото неонатологията Grinning
Бррр честита дъщеричка, да е жива и здрава.
Аз като ви мрънкам 9 месеца за кърменето, че е тегава работа, вие не ми вярвате. Аз за това съм на ръба сега съвсем да се откажа и даже да не пробвам. Едно че е ужасно чувство,второ че си е тегаво. А е лято и може много по-приятно да си го прекарам. Ще го мисля живи и здрави като си видя детето, че може рязко съвестта да проработи Grinning

# 357
  • Кюстендил
Niq_23, 9 ампули

# 358
Честито на всички родили се бебчета, да са живи и здрави и бързо възстановяване на мамите!

Пеперудена, късмет на теб 🌹🍀!

Да ви успокоя, моите кърпички от бебо дойдоха преди малко (25 бр), ще дойдат и вашите.
Хубав ден 🌺🍀🌹!

# 359
За мен пък кърменето беше като цяло някак лесен процес. Сега обаче осъзнавам, че кърмата ми е тръгнала много бързо (ден и половина след раждането). Но може и тук да се дължи на това, че бебетата не се отделят почти от майката. Това, което виждам масово от форума е, че бебетата в България масово се дават чак след 24 часа на майката ("просто" за да ги наблюдават 24 часа), а често и повече. Тук ги взимат за 5 мин да ги прегледат и това е. Та нашият лакомник го кърмих веднага след раждането на 2-3 часа, даже и през нощта. На това може би се дължи и по-бързото идване на кърмата. А и тук определено обръщат внимание на кърменето в болницата, докато в България това сякаш е по-скоро рядкост.
Извинявам се, ако звучи дразнещо постът ми, но това според мен е реалността, поне масово.

Общи условия

Активация на акаунт