Отговори
# 420
Хълцането при мен е много ниско долу вляво, почти до срамната кост. Това е от около 6ти месец. А бебето едва при седмица е започнало да влиза в таза ми.

# 421
Хълца ниско долу вляво или дясно, зависи точно тоя ден как е решил да се врътне

Ледена, не знам що не схванах майтапа навреме Grinning

# 422
Галеона, честит син! Да бъде здрав и много щастие да ви носи! Blue Heart
Ледена, при мен хълцането е някъде около пъпа като се мести отляво или отдясно, зависи къде застане бебчо. Като се има предвид, че е с главично предлежание.

# 423
  • Varna, Bulgaria
Здравейте честито на всички  нови мами,явно само аз за сега съм със минал термин.... беше на 8ми но в петък вече най вероятно ще е.дългоочакваният  момент ... поне с баткото ще са на една дата през месец след като р.д.на таткото мина

Belisima също още не се е разписала, а терминът й беше за 04.06.

# 424
  • Sofia, Bulgaria
Бъндъл нали знаеш по добре късно от колкото никога Grinning . Често засичам себе си, че и аз повечето неща ги приемам съвсем на сериозно, а не са.
Питам ви за хълцането, защото по него се ориентирам как е застанало бебето. И при мен е все около пъпа или от дясно или от ляво, т.е там са гърдичките нали така?

# 425
Да, диафрагмата на бебето уж.

# 426
Здравейте момичета! Hug
На 08.06 се роди Виктория, 3290 гр, 51 см. Нормално мина всичко, без упойка.
Мъчим се и ние с кърмене. Grinning
Чувстваме се добре и сме готови да се прибираме.
Успех на всички, които все още очакват събитието Flowers Four Leaf Clover и честито на всички минали през това, като чета всички сме железни! Hands ClapHands Muscle

# 427
Честито на мамите в групата! Постепенно се запълва групата. Имам въпрос към по рано родилите майчета, вие отваряте ли в стаята където е бебето за проветрение или все още ги пазите?

# 428
  • Plovdiv, Bulgaria
Честита да е Виктория! 💐

В нас е почти по цял ден отворено. То не се диша иначе.. Пък аз дори и зимата с малкия си проветрявах редовно.

# 429
Здравейте, Честити бебечовци💞
Аз ви чета и тъкмо да напиша нещо и хоп или Димитър се разреве или баткото ме викане за нещо и всичко отива...
Аз нещо не мого да вляза в ритъм...или го храня през 2 часа или през 2 и половина. Не мога да ги направя през 3! Опитвам вода, чай, глюкоза...тц.. Рев, глад майка!
Така ме изморява това! Днес ревнах и ММ купи мляко на Хипп да видим кога ще му дам от него. Ще направя смесено хранене.
Страх ме е да не наддаде много не знам...
Вие през колко часа кърмите? Нощем?

# 430
  • Plovdiv, Bulgaria
2-2,5ч на мен в момента ми се виждат рай 😀 Моята хапва вчера и днес през час, час и половина. Не пробвам да я залъгвам с каквото и да е, тя има доста да наваксва с теглото, та предпочитам да си взима каквото й е нужно. Съвсем нормално е да няма всеки път 3ч пауза. Те са още малки, не ядат чааак толкова много. Вечер прави по 2-3ч пауза понякога, зависи колко е яла преди това. Понеделник ще сме на лекар и ще видя колко е наддала, на всичкото това ядене дето прави.
След това ще мисля как да приложа що годе някъв режим, но пак няма да очаквам чудеса, че всеки път ще яде на определен час. Просто нещо ориентировъчно, поне на този етап.

# 431
Кърмя я на час, максимум два. Вода не давам, няма и да давам, а глюкоза защо?
Няма да правя режим, когато си иска да яде, стига да се чувства добре и да наддава.
Нощем като се разреве, кърмя.
Сега е лесно, защото спи през цялото време.

# 432
И аз кърмя през 2-3 часа. Давам вода след ядене по малко като се сетя. Понякога не мога да я събудя и прави по-дълги паузи, но вечер си наваксва с 1-2 хранения по на често. Опитвам се да сме що годе в режим, но още не успявам съвсем.

# 433
Момичета,
Дойде най-чакания и бленуван ден за мен-на бял свят се появи нашето момченце-Данаил💙

3190кг и 50 см,роди се в 12.51 с планово секцио.
Като го извадиха от мен чух как изплака и бликнаха сълзи на щастие!После ми го показаха и пак рев!Невероятен,неописуем момент,щастие и вълна от емоции....заслужава си всяка крампа,всяко неспане  и повръщане и всяка киселина!
❤❤❤

Но преди да се роди ме изправиха на нокти и беше много драматично!Мина визитация рано-рано с моя доктор и една доцентка и доцентката като разбра,че имам 1 нормално раждане и забрани плановото ми секцио,въпреки възрастта.За нея това не било от значение.Лелееее😬🤪😳😳😳😳И както трябваше до към 10ч да съм родила,така си отвисях без гащи и сутиен в стаята в очакване чаак до 12.20 когато моя доктор дойде и ме взе за секциото...😂🙈Каза да не питам как се е оправил с доцентката.
Хем е смешно,хем си помислих,че на кой може да случи тая простотия ,освен на мен.Защото мразя непланирани и хаотични действия,мразя неведението,чакането..Ама нищо,важното че мина и замина макар и с драматизъм😁😁😁

# 434
Честито на всички мамита, на които още не съм честитила! Да са ви здрави, доволни и много щастливи бебешоците и цялото семейство! HugHeartFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт